• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşünmekten yoruldum

Buarada bütün anahtarları değiştirmiş ben evden hiç bişey almadan çıkmıştım
Birincisi kilotleri degistirmek suctur. Bunu bosanirken mahkemeye soylemelisin. Eve gittiginde kilitlerin degiatirildigini soylemelosin. Ikincisi bu donemde gelgitler yasaman ve boyle olman normal. Cogumuz yasadik. Zamanla hersey netlesiyor kafanda. Ancak kilitleri degistiren ama pisman oldugunu soyleyen adam nornal biri degil onu soyleyim. Seni bir tuzaga surukluyor. Gercekten bu yuvayi kurtarmak istese anahtarlar degistirilmezdi. Hatta cocugunu da alir babanlara getirir seni orada gormeye gelir ve dön diye konusurdu. Ben pisman oldugunu sanmiyorum. Sanki bitmesi daha hayirli.

Ailen arkandayken sana bunu yapan adam dönüp ailen seni sildiğinde sana ve cocuğuna ne yapacağını düşün sadece.

Birincisi kilotleri degistirmek suctur. Bunu bosanirken mahkemeye soylemelisin. Eve gittiginde kilitlerin degiatirildigini soylemelosin. Ikincisi bu donemde gelgitler yasaman ve boyle olman normal. Cogumuz yasadik. Zamanla hersey netlesiyor kafanda. Ancak kilitleri degistiren ama pisman oldugunu soyleyen adam nornal biri degil onu soyleyim. Seni bir tuzaga surukluyor. Gercekten bu yuvayi kurtarmak istese anahtarlar degistirilmezdi. Hatta cocugunu da alir babanlara getirir seni orada gormeye gelir ve dön diye konusurdu. Ben pisman oldugunu sanmiyorum. Sanki bitmesi daha hayirli.
Meden değiştirdin diye sordum bi anlık sinirle diyo bu senin fikrinmiydi gercekten dedim orasını karıstırma persembeye kadar görüşmeyelim kafanı dinle ama sadece kendini dinle etrafını dinleme diyor.babamlara gelecrk yüzü yok çünkü babama gel beni al dedim çocukla babam almaya geldi bsbama evimden çık git dedi babamda serefsizlik yapma deyimce babama saldırmaya kalktı araya ben girdim babamı çıkardım evden

Meden değiştirdin diye sordum bi anlık sinirle diyo bu senin fikrinmiydi gercekten dedim orasını karıstırma persembeye kadar görüşmeyelim kafanı dinle ama sadece kendini dinle etrafını dinleme diyor.babamlara gelecrk yüzü yok çünkü babama gel beni al dedim çocukla babam almaya geldi bsbama evimden çık git dedi babamda serefsizlik yapma deyimce babama saldırmaya kalktı araya ben girdim babamı çıkardım evden
Bir anlik sinirle herseyi yapabilecek birinin sagi solu belli degildir. Nasil korkmadan doneceksin? Neden persembe? Persembenin ne ozelligi varmis ki?
Cocugu sana vermeyerek seni yuvada tutmaya calisiyor. Ne zamana kadar? Zayif yonunun cocuk oldugunu biliyor, cocukla tehdit ediyor seni, vermemekle. Bu insanlik degil, merhamet degil. Icinde merhamet olmayan insan da insan degildir, ondan hersey beklenir. Eninde sonunda cocugu vermek zorunda. Mahkeme illa ki verecek. Ne zamana kadar vermemezlik edecek? Zorla olmaz ki?
Gercekten bu evliligi yurutmek isteseydi seni kirmamaya ozen gosterir, cocuguna da sefkat gosterirdi. Kirip dokerek herseyi alt ust edip sonra da cocuk bende don denekle olmaz bu isler.
Onu kimse duzeltemez. Aile danisnanina gidelim duzelicem diyen adam kilitleri degistirmez. Hadi bir anlik sinirle yapti diyelim tekrar eskisini takardi. Asil maksat esyalari o evde yokken kacirmandan korktugu icin degistirmis. Neden yalan soyluyor ki? Acik acik soylesin. Sinirle yapilan bir sey oldugunu dusunmuyorum, hersey planli ve programli. Ben onun bu evliligin umurunda oldugunu da sanmiyorum. Ne evladiniz ne de sen onun umurunda degilsin. Esyalar daha onemli onun icin. Siz ve evliliginiz umurunda olsa idi bu asamaya getirmez siddet gostermezdi. Bu saatten sonra donsen de tat vermez. Ogluna siddet uyguladigini kanitlaesan ogluyla gorusmesini bile engelletebilirsin hakime bence.

Sana siddet uygulamiyor el kadar cocuga uyguluyor. Kimse kusura bakmasin benim cocuguma kimse el kaldiramaz bu kadar net. Ayrica benim ailemin yaninda beni küçük düşürmek bagirmak ortami huzursuz etmek nedir ya. Senin icin hayirlisi olsun ama cocuga el kaldiran bi insanla bence asla

Evet babamı aradı gel al kızını dedi kapadj babam aldı. Pişöanmış şimdi arkadaşları aradı çok aglıyor dön evine diye ailemde dömersen o adam 3 gün sonra yine aynı hayatını mahvetme gidersen bizi unut diyorlar
yaşınız küçük mü?

ağlıyor diye agzına vurdu.daha önceden de yine ağlıyor diye kolunu sıkmış ve iki koluda mosmor olmuştu anneme göndeririken farketmesinler diye fondoten srdümde gönderdim.sonra pişman oldu geldi ağladı yapmayacagım diye.vurması şimdiye kadar iki oldu ama sürekli bagırıyor.arabada bebek koltuguda oturuken çocuk ayagıyla koltugu itse en basitinden bagırmaya başlıyor normalmi bunlar.daha bebek 2 yaşına bile girmedi o bagırınca benim elimden tutuyor hadi çıkalım der gibi beni götürmeye çalışıyor ordan.
Hayvan ya.
Boşan

İzin almıştım 10 gun kadar işyerine tekrar dönecrğim eşim olacak egerki işe dönersen çocugu alırım dönmez krndin bakarsan ancak sende kalır diyor mahkemelerde nasıl oluyor.1haftafır ailemde cocukla kalıyorum görmek istediğinde götürdüm hep.gece kalacakmı desim yemek yok getiricem dedi

Ona eşin olacak öküz mü karar veriyormuş. İnanma sen ona.
İzin almıştım 10 gun kadar işyerine tekrar dönecrğim eşim olacak egerki işe dönersen çocugu alırım dönmez krndin bakarsan ancak sende kalır diyor mahkemelerde nasıl oluyor.1haftafır ailemde cocukla kalıyorum görmek istediğinde götürdüm hep.gece kalacakmı desim yemek yok getiricem dedi[/QUOTE

İşten ayrılırsam zaten bakacak gücüm yok diye cocugu bana vermezlerki bu konuda tecrübe sahibi olan varmı

Evi bırak çocugun düzeni bozulmasın diye yalvardım bırakmadı beni attı kapıya zorla ikna edip çocuğu aldım. Dogdugundan beri annem bakıyor 2 yasında oldu şimdi diyorki çalışmazsan kendin bakarsan çocuk sende kalır ama çalışırsan cıcugu senden alırım evimde annem bakar diyo çocuk toplasan 5 defa görmesi ailesini onlarla kalınca ağlamış bigun ağlar 2 gun ağlar alışır diyo. İşi bıraksam çocugum var bırakmasam tehdit ediyo bıraksam dava açılınca hakim bana. Semezji bajacak gücün yok diye akıl verin nolur

Yahu çocuğu çalışsan da çalışmasan da senden hiçbir şekilde a la maz. Ben boşanırken çalışmıyordum ve oğlumu aldım. Öyle bir ihtimal yok, unut. Bu adamın ağzından çıkan her şeye doğruymuş gibi yaklaşmanız çok şaşırttı beni. Bir kendinize gelin, gidip kendiniz soruşturun. İçiniz bu adama karşı hala soğumadıysa çocuğunuzu ailenize bırakın ve öyle dönün o eve. Çünkü siz çocuğunu koruyamayan bir annesiniz, gerçekten üzgünüm!

2 yasindaki bebegi doven hayvani mi seviyotsunuz??
Pess pesss yazik o cocuga cok acidim ne bicim bir annesi var
Yaziklar olsun size
Bebegime kocam.vutsa onu hastanelik ederim ben.be
Sinirden yazamadim bile ellerim titredi
Elleri kirilsin insallah esinizin
Sizi de allaha havale ediyorum nasil biliyorsa oyle yapsin
O cocugun kolundaki morluklari siz hak ediyorsunuz asil
Keske sizin gibiler doguramasa

fiziksel şiddet olmadı hiç yanına cevreye zarar verir genelde masayı kırma kapıyı kırma gibi oda 6 yılda 2 kez oldu ancak pskolojik şiddet sayılırsa o fazlası ile var.ailemden resmen beni kıskanıyor.ailesi ile 1,5 yıldır hiç görüşmüyorum çünkü 5 yılda yaşatabilecekleri herşeyi yaşadım ve en son ipleri kopardım.bebeğim var annem bakıyor ben çalışıyorum.dün annemi eşim kahvaltıya götürelim dedi götürdük gidene kadar trafige söylendi masaya vardık bana bagırdı sonra çocuk ağlıyor diye geldi agzına vurdu annemde ben sizin itilip kakılmanıza dayanamıyorum bu ne dedi diye eşim açtı agzını yumdu gözünü annem kalktı gitti sabah bebeği götürdük annem hali ile kızgın ve artık bakmıyorum dedi bugun rapor almış eşim kendisi bakıyor ki çocuk dogdugundan beri en fazla 2 saat dayanabilen insan bugun çocugum ne durumda bilmiyorum ve dogudugundan beri toplasan 5 defa görmediği babannesi ile dedesi bakacakmış bundan sonra beyefendi o kararı aldı.ben artık ne yapayım siz söyleyin nolur babam ve annem yorma kendini çık gel iştende ayrıl biz çocugunuda sanada bakarız sen yeterki bebeğinle mutlu ol itilip kakılma diyorlar.
Kusura bakmayın ama bir kedi annesiyim. Ki doğursam bu kadar severdim. Biri ona sesini yükseltse kıyameti koparıyorum. Ki babası da olsa kimsenin evladımın saçının teline dokunmasına izin vermezdim ve o kişi kim olursa olsun bırakın sevmeyi baş düşmanım olurdu. Bence eşinize zaafınızı bırakın bir kenara. Çocuğun doğru düzgün bir babası yok. En azından annesi olsun

2 yasindaki bebegi doven hayvani mi seviyotsunuz??
Pess pesss yazik o cocuga cok acidim ne bicim bir annesi var
Yaziklar olsun size
Bebegime kocam.vutsa onu hastanelik ederim ben.be
Sinirden yazamadim bile ellerim titredi
Elleri kirilsin insallah esinizin
Sizi de allaha havale ediyorum nasil biliyorsa oyle yapsin
O cocugun kolundaki morluklari siz hak ediyorsunuz asil
Keske sizin gibiler doguramasa
O kadar öfkelendiriyor ki beni böyle tipler. Madem ailen her türlü arkanda. Daha buralarda ne gelip ağlıyosun. Evladına bu kötülükleri yapan adamı hangi tarafın sevebiliyor? Sen böyle bir adamdan nasıl çocuk yaptın? Yarın öbür gün kadın da hayatını yaşayacak adam da. Olan o küçücük çocuğa olacak. Yazık ya çok yazık.

Back
X