• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünmemem anormal mi?

Erkeklere guvenilmez firsatini bulsa yapar diye dusunenlerin neden evlendigini anlamam zaten guvenmedigin biriyle neden evlilik surdurursun her adimi takip edilmez ya cani sıkan bir olay olur uzerine gidilir konusulur ama onun disinda aman ise gitti ya birine baktiysa disari cikti ya biriyle bulustuysa diye dusunerek hayatmi gecer
Bakışları çok kendime sıkıntı eden biri değilim
Yani gözüm görmediği sürece
Gözüne çip takıpta takip edemeyeceğim için düşünüp kendimi üzmem

Güven kocana.Eğer seni seviyorsa ve sen onu seviyorsan (ki öyle görünüyor) seni aldatırsa sen bunu daha eve

girerken anlarsın.İçine doğar.Çünkü bakışı değişir.Tavrı değişir.Adam gibi adam yaptığından utanır.

Yüzüne bakmaya gözüne bakmaya utanır.

Onun için rahat ol öylr bir halt ederse o kuşkuyu duyarsın zaten

Bana görede böyle
Ama etrafımda ki arkadaşlarım olsun
Burada ki bazı konular olsun
Sanki sürekli takipte olmam hissini veriyor
Hiç aklıma gelmiyor Allah korusun bu düşünce bir insanın kalbine geldiği zaman yerinde durdurmaz gibime geliyor

Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş ya
Ben de evliliğim süresince yanımdan Brad Pitt geçse bakmazdım mesela. Aşıktım kocama.
Başka hiç bir erkek yakışıklı gözükmezdi gözüme.
Aynısı eşim için de geçerli sanırdım. Sanmam da normal.
Normal karakterde bir insan eşini neden aldatsın ki???

Biri ben olsam boşanırdım eşim şüphelenecek bişey yapsa demiş yukarıda alıntı yapmaya üşenmiştim ondan alakasız oldu:halay:

ben şu mesaja istinaden yazmıştım :110:

Evet ben demistim gayet de arkasindayim, adamda beni aldatacak potansiyel gorsem bosarim, insan karisindakinin yuzune bakip bu beni aldatir diye dusunurken nasil ayni cati altinda yasayabilir, ayni yatagi paylasabilir ki? O kadar rahat bir insan degilim ben.
Ayrica bekar ya da 3 gunluk evli de degilim, 11 yillik evliyim, evliligin de bosanmanin da, aldatilmanin de ne oldugunu idrak edebilecek olgunluktayim siz merak etmeyin olur mu?

Demek esiniz size o guveni asilamis.bence hic kasmayın kendinizi. Bisey yapmış olsa hissederdiniz zaten

İyi geceler penceremden
Nasılsın?
Çok şükür bu konuda yanlış bir hareket görmedim şimdiye kadar
Benim eşim konuşkan girişken bir insandır
Ama düşünceleri mi hiç abuk sabuk şeylerle kirletmek istemiyorum
Ama bazende düşünmem mi gerek deyip duruyorum kendime

Sağol.İyiyim Allaha Şükür.

Aklına bile getirme.Adam iş için gitmiş.Niyeti olan adam karısı yanındaykende yapar.

Böyle şeylerin gizli kalacağınada inanmıyorum.Bir yerden fire verir..Kaybeden kendi olur.

Evet ben demistim gayet de arkasindayim, adamda beni aldatacak potansiyel gorsem bosarim, insan karisindakinin yuzune bakip bu beni aldatir diye dusunurken nasil ayni cati altinda yasayabilir, ayni yatagi paylasabilir ki? O kadar rahat bir insan degilim ben.
Ayrica bekar ya da 3 gunluk evli de degilim, 11 yillik evliyim, evliligin de bosanmanin da, aldatilmanin de ne oldugunu idrak edebilecek olgunluktayim siz merak etmeyin olur mu?

hıhımm olur :halay::halay:

Hayırlı geceler hanımlar
Bir çoğunuz için saçma gelecek ama
Sizlere birşey sormak istiyorum?
Aslında beni bu düşüncelere iten kk konuları
Eşimle sıkıntılı zamanlar geçirdik ama şimdi çok şükür iyiyiz
Bu sıkıntıların hiç biri güvenle alakalı değildi
Bilmiyorum belki hata yapıyorum ama ben eşime çok güveniyorum
Sürekli eğitimlere gidiyor uzun zaman ayrı kaldığımız oluyor ama aklımdan beni aldatması gibi şeyler geçmiyor
Bazen korkuyorum acaba düşünmem mi gerekli
Daha dikkatli olmam mi gerekli diye
Ama bilemiyorum
Bu konuda benim gibi olanınız var mı?
Kendimi bazen umursamaz gibi hissediyorum.
ipini salam kazıga bagla mesela kızlı gezmelere yollama. servest alanlara gitmesin . sosyal medyada gzili saklı olmasın . sonra düsünme düsünmen saglıksız olur

Hayırlı geceler hanımlar
Sürekli eğitimlere gidiyor uzun zaman ayrı kaldığımız oluyor ama aklımdan beni aldatması gibi şeyler geçmiyor
Ama bilemiyorum
Hayir canim. Normal olan seninki. Demek ki güven uzerine kurulu bir ilişkiniz var. Zaten eşinin aldatabilecegini dusundugun an bosan diyorum ben kadınlara çünkü zorlamayla, takiple elde edilen sadakat yalandan başka bir şey değil.

Hayırlı geceler hanımlar
Ama bilemiyorum
sebebieşine güvenmen olsaydı bunu sormazdın, sorguladığına göre eşini pek de sevmiyorsun

Bence ya eşiniz size güven vermiş veyahut kendinize özgüveniniz çok fazla ikisinden biri veya ikisi :)

Ben de oyleyim evlilikten önce iki sene ülkenin iki ayrı ucundaydik. Evlendikten yine 1 ay gibi ayrı kaldık. Hiç aldatilma korkusu yaşamadım. Sebebi esimin fazla dürüstlüğü. Eşin karakteri üstün bir insandır, merhametlidir, İNSANDİR yani. Normal bir durum seninki

Eşimi çok severim ama hiç kıskanmam. aldatılıyor muyum diye hiç düşündüğüm olmadı. belirli periyotta dışarı çıkar aramam sormam neredesin kimlerlesin diye. İş için şehir dışına gittiğinde sağlığı yerinde mi iyi mi diye merak ederim o kadar.
Eşimi çok çok uzun yıllardır tanırım neyi yapıp neyi yapmayacağını az çok bilirim.
Benim Kemal'im yapmazcılardan da değilim yapacak adam kaşla göz arasında bile yapar. Eşim yaparsa da gözünün yaşına bakmam boşarım. Konu ihanet ve şiddet olursa evet boşanmak çok kolay.
Aldatılıyor muyum şüphesi duyduğum adamla aynı hayatı aynı yatağı paylaşmak bana zulüm gelir.

Aldatılma korkusuyla ömür geçmez.
Ama hiçbir zaman, her türlü konuda kendime bile yüzde yüz güvenmem, kaldı ki karşımdakine güveneceğim.
Kesin başıma gelmez diyemesem de bunu düşünerek zaman harcamam.
Ve karşıdakine güvenden önce, kendine güveni olmalı insanın.
Ben biliyorum ki, eğer böyle bir şeyle karşılaşırsam kaybeden asla ben olmam.
Bu bile yetiyor huzurlu olmama.

Son düzenleme:
Eşimi çok severim ama hiç kıskanmam. aldatılıyor muyum diye hiç düşündüğüm olmadı. belirli periyotta dışarı çıkar aramam sormam neredesin kimlerlesin diye. İş için şehir dışına gittiğinde sağlığı yerinde mi iyi mi diye merak ederim o kadar.
Eşimi çok çok uzun yıllardır tanırım neyi yapıp neyi yapmayacağını az çok bilirim.
Benim Kemal'im yapmazcılardan da değilim yapacak adam kaşla göz arasında bile yapar. Eşim yaparsa da gözünün yaşına bakmam boşarım. Konu ihanet ve şiddet olursa evet boşanmak çok kolay.
Aldatılıyor muyum şüphesi duyduğum adamla aynı hayatı aynı yatağı paylaşmak bana zulüm gelir.
sorun kıskanmaması değil bence bunu sorgulaması, bişi insanı rahatsız ediyorsa sebepsiz değildir.

Kk En Büyük KK bdv demek bir gözünü kapat digerini mutlaka ac demek .Her onune gelen aldatmaz demekde yanlis aldatir demek de yanlis verdigi güven zedelenmesi belki yillar alir belki zedelemez ömürlük sürer .kafanizda negatifi cagristirmayin cok guvenmek cok yikilmak nede olsa.

Back
X