DUVARLARDA TERLEME

hahahaha1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
11
2
1
44
Merhaba arkadaslar benim evimin duvarlarinda terleme oluyor ve surekli hergun islak sizdede varmi birde sizce nasil onlerim bu terlemeyi mutfakta en cok surekli yemek pistigi icin hep orda terleme var. ne yapilir bilgisi olan varmi?

Ayni dert bendede var ozellikle mutfakta.annem bi urun tavsiye etti camlarinda kullanmis ve buharlasma olmuyomus.aldim cam ve aynalarda sonuc super oldu.ama duvarlarda daha deneyemedim.

Ayni dert bendede var ozellikle mutfakta.annem bi urun tavsiye etti camlarinda kullanmis ve buharlasma olmuyomus.aldim cam ve aynalarda sonuc super oldu.ama duvarlarda daha deneyemedim.
merhaba banada soylermisin bizim evdede camlarda buharlasma var cidden bari ozelden soylesen gercekten oyle bisi varsa bilmek isterim

Yeni bina ise duvarlar yas oldugundan terleme olur.. Benimde çok oluyordu.. Yazın gece bile camları actım duvarlar kurusun diye çok sukur bu kış olmadı olmazda inşallah.
Değilse boyadan oluyordur. Mutfakta davlumbazı yuksek açın ki çok buhar olmasın.

Yeni bina ise duvarlar yas oldugundan terleme olur.. Benimde çok oluyordu.. Yazın gece bile camları actım duvarlar kurusun diye çok sukur bu kış olmadı olmazda inşallah.
Değilse boyadan oluyordur. Mutfakta davlumbazı yuksek açın ki çok buhar olmasın.

Maalesef davlumbazimiz yok ev yeni degil.
Ne yapilir bilmiyorum gercekten cok sinir bozucu camlar buhar icinde oluyo camlardan su akiyo ya

Benim evde de vardı. Geçen kış sonu işi yalıtımı yapıldı. Yalıtım yapıldığından beri olmuyor ne terleme ne rutubet

2. evimde vardı
dışarısı çok soğukken içeride deli gibi soba yaktığımızda oluyodu tek duvarda
biz pek sallamadık oda değiştirdik

Maalesef davlumbazimiz yok ev yeni degil.
Ne yapilir bilmiyorum gercekten cok sinir bozucu camlar buhar icinde oluyo camlardan su akiyo ya

Mufaga davlumbaz,aspiratör falan taktır kesin canım..
Duvar için boyaya,izolasyona baktır inşallah bir çıkar yol bulursun.. Bende gecen sene çok çekmiştim duvarlardan su akıp halılarımı,ayaklarımı ıslatıyordu.

Davlumbaz yeri var baca deligi gibi sanirim orayi kapatmistik gazete ile pis seyler dokulmesin diye sizce acsam bi faydasi olurmu ?
Aslında dışardan izolasyon olsada olabiliyo. Sadece içerinin izolasyonu yoktur. Evinizın o kısmı sürekli sıcakmı. Ev sabit güzel sıcaklıktaysa olmaz içerinin soğuk olması da terletir yani.
Orayı açmanız içeriyi daha çok soğutur.
Sobalı mı kombili mi wviniz?

merhaba banada soylermisin bizim evdede camlarda buharlasma var cidden bari ozelden soylesen gercekten oyle bisi varsa bilmek isterim

Ay söylerim tabi :) bimden aldim 3 tl gibi bi fiyati var ama çok guzel bi ürün gercekten.silikonlu cam metal mobilye temizleyici yazıyo uzerinde.adida highgenic.belki bu tarz daha kaliteli olanlarida vardir ama ben bunu begendim :21:

Back
X