Duvarları aşmak mümkün mü ?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Sevgiden aşktan ve bağlanmaktan korkan bir erkeğe nasıl davranılmalı, o güzel aşk duygusunu içinde tekrar yeşertmek mümkün müdür ?

Sevgiden aşktan ve bağlanmaktan korkan bir erkeğe nasıl davranılmalı, o güzel aşk duygusunu içinde tekrar yeşertmek mümkün müdür ?
En guzeli akisina birakmaktir. Esiniz mi sevgiliniz mi kim bu kisi?

Yanlış hatırlamıyorsam ilk buluşmada sizi öpmeye çalışan biri ile görüşmüş ve tavrından rahatsız olmuştunuz. Bahsettiğiniz kişi oysa eğer ortada aşması gereken bir duvar göremiyorum. Sizin de içinize sinmemişti sanki durum. Neden bağlaması için bişeyler yapıyorsunuz ki?

Bahsi geçen kişi o kişi değilse de durum aynı. Birisi size bağlansın, içindeki aşk tohumları filiz versin diye olmadığınız biri gibi davranmak sağlıklı değil. Erkeklerin bağlanmakla ilgili problem yaşadığına da kesinlikle inanmıyorum. Issız adamcılık oynayanların umut vermeden flörtleşme taktiği. Samimiyetsiz.

Bu neden aramadın diye kavga ettiğiniz kişi mi?

Bu sitenin en nefret ettiğim yanı geçmiş paylaşımları yeni konulara yansıtmaları .Ben yepyeni ayrı soru sormuşum.

Hiç tavsiye etmiyorum şöyle ısısız adam tipli adamları ...Bunlar hep palavra kanmayın sizi bunalıma sokar böyle adam

Bu sitenin en nefret ettiğim yanı geçmiş paylaşımları yeni konulara yansıtmaları .Ben yepyeni ayrı soru sormuşum.
Benim yorumumu kast ederek söylediğizi düşünüyorum. Bu durumda cevap vermek zorunda hissettim kendimi. Özellikle konularınıza bakmadım. En son açtığınız iki konumuzdan hatırlıyorum sizi ve bu konuları çok yakın bir zamanda açtığınız için de bu şekilde kalmışsınız aklımda. Böyle düşünen tek kişi olmadığıma da eminim. Yepyeni ayrı soru sorduysanız da detay verip bu konunun diğerleriyle ilgili olmadığını belirterek yanlış anlamaların önüne geçebilirdiniz.

Yepyeni ayrı konunuz için de yorumuma şöyle bi güncelleme getireyim. İstemediğiniz bi durumun içinden henüz çok yeni çıktınız. Duygularınızla ilgili de emin değildiniz. Pişmanlık duyup geri gelsin istiyodumız görüştüğünüz kişi. Bu duygusal karmaşa içerisinde neden bağlanma problemi olduğunu iddia eden başka birini aşka inandırmaya çalışıyorsunuz? Kendinize biraz zaman tanımalısınız.

Ablacim insanlar yardim etmeye calisiyor. Baska konunda bahsettigin bir adam var belli ki, insanlar da onu hayirsiz gormusler. Adam hayirsizsa uzaklasman en dogrusu. Kimse kotulugunu istemiyor ki.

Aşk bağlama taktikleriyle gelişmez. Biri ya aşıktır ya da değildir. Issız adamlardan depar atarak uzaklaşın. Onlar zamanı gelince başkasının köpeği olur siz acı cektiginizle kalırsınız. Hep böyle olur. Boyleleri kendisine kıymet vermeyip cektirenlerden hoşlanıyor.

eğer detaylı bir konu yazsanız, geçmişe dönüp bakan az olur.
Ortada hiç bir şey yok, bir olay, üzerine yorum yapılabilecek...
farazi bir soru var, nereden çıktı şimdi bu diye donup baktım bende açıkcası...

İyi de eski açtığım dediğiniz konu üzerinden bir hafta bile geçmedi . Konuyu çok net hatırlıyorum, ilk konu ilk buluşmada samimi davranan erkek, ikinci konu beni kullanilacak kız mi sandı tarzı bir şeydi ? Aradan üç gün geçmeden yeni konu açarsanız insanlar bu o mu diye sorar da, ona göre yorum yapar da, gayet normal.

+++
Bu issiz adam tipleri bastan asagi palavra, tabansiz tipler
Bu erkeklere de yazık, adamın sevgilisi ölse veya önceki ilişkilerinde aldatılmış, kullanılmış olsa, kalbi paramparça olmuş, yeniden sevmeye korkan biri olsa hoop ıssız adam damgası yiyor. Cool olma çabasına girenler de var tabii ama ben bazılarına gerçekten üzülüyorum

Ya teşekkür ederim canım bir sen anladın. Onlar da insan tabi ki daha önceden acı çekmeleri çok doğal

seni sevse hoşlansa aşık olsa duvar muvar kalmaz arada anacım. boşverin şu tipleri gerektiği zaman o duvarları patırt diye yıkıp istediklerine gösteriyorlar kendilerini. bir şey yapıp karşılığını görmediğinde sitem edemezsin biliyordun böyle olduğumu ona rağmen geldin diyip başınıza kakacak bu durumu bir yerlerde illa ki. psikolojik sorunlu tipler gizemli mi geliyor sürpriz yumurta gibi içinden çıkacak şeyi mi merak edip de gidip onları bulup açmaya uğraşıyoruz bilmiyorum ama gördüğün yerde kaç o tiplerden.

Ya uğraşmayın ne idiği belirsiz insanlarla rica ediyorum, adamın ömrünü yerler. Belirsilizlik, istikrarsızlık, netsizlik en iğrenç özellikler. Korkak adamlardan zaten iyice uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…