En guzeli akisina birakmaktir. Esiniz mi sevgiliniz mi kim bu kisi?Sevgiden aşktan ve bağlanmaktan korkan bir erkeğe nasıl davranılmalı, o güzel aşk duygusunu içinde tekrar yeşertmek mümkün müdür ?
Başkasıyla karıştırdınız herhaldeBu neden aramadın diye kavga ettiğiniz kişi mi?
Benim yorumumu kast ederek söylediğizi düşünüyorum. Bu durumda cevap vermek zorunda hissettim kendimi. Özellikle konularınıza bakmadım. En son açtığınız iki konumuzdan hatırlıyorum sizi ve bu konuları çok yakın bir zamanda açtığınız için de bu şekilde kalmışsınız aklımda. Böyle düşünen tek kişi olmadığıma da eminim. Yepyeni ayrı soru sorduysanız da detay verip bu konunun diğerleriyle ilgili olmadığını belirterek yanlış anlamaların önüne geçebilirdiniz.Bu sitenin en nefret ettiğim yanı geçmiş paylaşımları yeni konulara yansıtmaları .Ben yepyeni ayrı soru sormuşum.
Bu sitenin en nefret ettiğim yanı geçmiş paylaşımları yeni konulara yansıtmaları .Ben yepyeni ayrı soru sormuşum.
Hiç tavsiye etmiyorum şöyle ısısız adam tipli adamları ...Bunlar hep palavra kanmayın sizi bunalıma sokar böyle adam
Bu sitenin en nefret ettiğim yanı geçmiş paylaşımları yeni konulara yansıtmaları .Ben yepyeni ayrı soru sormuşum.
o kişi aşık olunca bu durumu aşar gerçekten sevince bu laflar fasa fiso ama biri sana bu diyorsa o duvarı aşacak kişi sen değilsinSevgiden aşktan ve bağlanmaktan korkan bir erkeğe nasıl davranılmalı, o güzel aşk duygusunu içinde tekrar yeşertmek mümkün müdür ?
İyi de eski açtığım dediğiniz konu üzerinden bir hafta bile geçmedi . Konuyu çok net hatırlıyorum, ilk konu ilk buluşmada samimi davranan erkek, ikinci konu beni kullanilacak kız mi sandı tarzı bir şeydi ? Aradan üç gün geçmeden yeni konu açarsanız insanlar bu o mu diye sorar da, ona göre yorum yapar da, gayet normal.Bu sitenin en nefret ettiğim yanı geçmiş paylaşımları yeni konulara yansıtmaları .Ben yepyeni ayrı soru sormuşum.
Neyi diyorsa?o kişi aşık olunca bu durumu aşar gerçekten sevince bu laflar fasa fiso ama biri sana bu diyorsa o duvarı aşacak kişi sen değilsin
Bu erkeklere de yazık, adamın sevgilisi ölse veya önceki ilişkilerinde aldatılmış, kullanılmış olsa, kalbi paramparça olmuş, yeniden sevmeye korkan biri olsa hoop ıssız adam damgası yiyor. Cool olma çabasına girenler de var tabii ama ben bazılarına gerçekten üzülüyorum+++
Bu issiz adam tipleri bastan asagi palavra, tabansiz tipler
Ya teşekkür ederim canım bir sen anladın. Onlar da insan tabi ki daha önceden acı çekmeleri çok doğalBu erkeklere de yazık, adamın sevgilisi ölse veya önceki ilişkilerinde aldatılmış, kullanılmış olsa, kalbi paramparça olmuş, yeniden sevmeye korkan biri olsa hoop ıssız adam damgası yiyor. Cool olma çabasına girenler de var tabii ama ben bazılarına gerçekten üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?