duyaniniz varmi kitap actirma ?

Boşver kız, yeni birini bul sen de.
Hayır çıkana kadar istihare baktırırsın.

Süper kız, hiç vakit kaybetmem o zaman.
Şerse tekme, hayırsa yapışırım adama valla.

Neyse, uzun lafın kısası boşver güzelim..
Belki gerdeğe girip hayıra kavuşacak ertesi gün de ölecek adam?

Önüne bak, piyasada acaip kitaplar çıkmış.
Süpperr. Bir de tom hanksin yeni filmi var, hadi onu izle.

MissCherryBlossom cherry kos aradigimizi bulduk mu dersin ?

Bu kadinin telefonu var mi alsak o numarayi biz

Konuya gelince ben istihareye inanirim ama siz dun konu acan kisi degil misiniz hani sevgiliniz annesinin sozuyle sizden ayrilmisti? Hala o adamda misiniz siz, bunun sdi sevgi degil bence takinti

Terapi Alicam bayramdan sonra o ilk planim zaten. Cunku annem bana en sonunda kizim nisanliyken bana soyleyemedigin bisey mi yasadin da unutamiosun dedi uzuldum .. Hos saygim sonsuzuz kimse yalnis anlamasin bunu.. Ama annem bile boyle dusunduyse ben boyle bi algi yaratiyosam cok uzuldum .. Benim tek derdim onun kotu olduginu gormek cunku gururumu kirdi kaldiramiorum bi oh ceksem hic biseyim kalmicak

İstihare var da böyle olmuyor. Kadın resmen falciliga çevirmiş işi. İstihare namazını kişi kendisi kılar duasını eder kalbi istediği şeye karşı ferahsa o yönde işini devam ettirir, ferah değil de kalbi huzursuzsa o işi terkeder. Aslında istihare bir nevi yapacağınız işte kabullenme için iç huzuru ve tevekkuldur. Anlatabilmisimdir inşaallah. Kimse bir başkası için istihare yapamaz. Kişi kendiyle alakalı durumu niye üçüncü kişiden teyit etmek ister anlamış değilim.

Son diyeceğim şey siz mutlu olamadiniz diye o kız da mi mutlu olamasin? Bunu mu istiyorsunuz. ? Onceki konumundaki yaptığınız kutuplaşma durumu da ayrı bir vaka zaten. Kabullenememis olabilirsiniz ancak eski nisanlinin karaktersizliginin hıncını kimseden çıkarmaya çalışmayın lütfen. Siz de gecmisi silip yeni bir sayfa açın artık.

Tebessum ettim kitap acma nedir ? kitap dedigi Kurani Kerimin herhangi bir sayfasini açıp hayırsa ha harflerinin coklugu şerse şe harflerinin çokluğu Allah aşkına insan buna gore hayatını şekillendirir mi? Arkadasim sen rahat ol biz bunu cocukken yapardik okadar masum bisey yani

Adam senden ayrildi diye hayatinin sonuna kadar mutsuz ve tek olmayacak kusura bakma.

Nisanlin arkasina degil onune baktigi icin mutlu olmus. Keske sende onun gibi yapsan. Unut gitsin.

Ayrica istihare o sekilde yapilmaz. 2 rekat namaz kil ellerini ac Allah'a dua et. Baska islerle ugrasma!

Sen bu dünyanın adaletlimi adaletsiz mi olduğuna karar veremezsin.içinde bulunduğun ruh hali seni böyle düşüncelere itiyor.aklın varsa böyle işlere bulaşma çnkü mutsuzluk getirir.benim annem bana bile sormadan eşimle bana baktırmış , adam hayırlı demiş evet çok şükür yıllardır kavgasız gürültüsüz saygı sevgi çerçevesinde götürürz.ama aynı adam kardeşimin bi önceki nişanlısına hayırlı dedi ayrıldılar şimdi başkası ile evli.kötülük yaptıysa sana , onun başkası ile mutlu olup olmaması seni neden bağlıyor bukadar.sonuçta sen daha çok üzülecektin.kurtulduğuna dua et.ki emin ol karşına biri çıkıp onu deli gibi sevdiğinde , hayırmı şer mi göreceksin.ama yeni biri için kitap açtırma ve kaderine razı ol.

Konularınızda net bir şey bulamadım. Tam olarak gururunuzu kıran ne? Terkedilmek mi? Ben de terkedildim. İnanın üzülünecek bir şey değil demiyorum ama bu raddede üzülünecek bir şey değil. Hem birinin kötülüğünü istemek cidden ruh sağlığımız için iyi bir şey değil. En fazla Allah'a havale edin. Negatif duygular daha çok kendimize zarar. Ne zaman bunları aşarız o zaman mutluluğu buluruz.
Terapi konusunda kararınızı destekliyorum. Emin olun siz de durumu düzeltmek isteyince çok çok işe yarıyor.

sırf meraktan soruyorum nasıl bişey bu? sen sayı söylüyorsun o da o sayfayı açıyor sonra sayfada yazan ayete göre hayır ya şer mi diyorsunuz
biraz çocuk oyunu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…