Ne yapayim hergun farkli konu mu bulayimSizin gibi 2-3 vaka daha vardi bdv'de.
Siz kac konu daha açmayı düşünüyorsunuz eski nisanlinizla ilgili?
Bileninin varmi kitap actirma diye biseyi ? Bayram sebebi ile memleketteyiz burada bi kadin kuran-i kerimden istihare bakiyormus hayir mi sermi diye. Gecen sene ben nisanlanmadan once annem baktirmisti ve ser cikmisti bende tabiki inanmamistim Allahtan baska kimse bilemez gelecegi demistim bu yaptigi fala girer demistim.. Ama kadinin tahmin ettigi gibi sonumuz ser oldu ve ayrildik 6 ay oldu ayrilali ve hayatinda 2 aydir biri var bende o ikisine baktirdim merak ettim sonucta ve hayir cikti .. Bana bu kadar ettiginden sonra o kizla mutlumu olacak.. Niye ben aci cekerken onlar mutlu oluyorbeni cignedi gecti gitti hayatimdan burda anlatamadigim neler oldu neler kime anlatsam sok oluyor Allah buyuk allah kallp kirana mutluluk nasip etmez diyor kime anlatsam.. Simdi ben bu kitap acan kadinin hayir cikti demesine cok uzuldum dunya bu kadar adaletsiz mi insanlar baskalarinin kalbini kirip hatta agir seyler yasatip sonrada donup gidip baska biri ile hiiic bir gunahini odemeden mutlu mu olacak cok korkuyorum hergun yalvariyorum allahim ne olur bana yaptigi yanina kalmasin die
Terapi Alicam bayramdan sonra o ilk planim zaten. Cunku annem bana en sonunda kizim nisanliyken bana soyleyemedigin bisey mi yasadin da unutamiosun dedi uzuldum .. Hos saygim sonsuzuz kimse yalnis anlamasin bunu.. Ama annem bile boyle dusunduyse ben boyle bi algi yaratiyosam cok uzuldum .. Benim tek derdim onun kotu olduginu gormek cunku gururumu kirdi kaldiramiorum bi oh ceksem hic biseyim kalmicakNe olur bakın bu kadar zaman geçmiş artık kendinizi toparlamaya çalışın. Olmuyorsa yardım alın. Ama öne düzelmek önünüze bakmak isteyin. Şu insanı takip etmeyi bırakın. Hiç sağlıklı değil. Tamam evet acınızı yaşamanız gerekiyordu. Üzüldünüz ağladınız geçsin gitsin artık. Kendinizden başka birine zarar vermiyorsunuz. Kendinizi sevin ve önünüze bakın. Tek başınıza olmuyorsa terapi alın. Daha ne kadar böyle gidecek.
Bul bence kafan dağılır. Millet meyve suyuyla ilgili konu açıyor rahatliyor.Ne yapayim hergun farkli konu mu bulayim
Bul bence kafan dağılır. Millet meyve suyuyla ilgili konu açıyor rahatliyor.
Kutsal kitap üzerinden fal bakmak ve baktırmak, direkt şirk koşuyorsunuz. Akıl tutulması yaşıyorum!
Terapi Alicam bayramdan sonra o ilk planim zaten. Cunku annem bana en sonunda kizim nisanliyken bana soyleyemedigin bisey mi yasadin da unutamiosun dedi uzuldum .. Hos saygim sonsuzuz kimse yalnis anlamasin bunu.. Ama annem bile boyle dusunduyse ben boyle bi algi yaratiyosam cok uzuldum .. Benim tek derdim onun kotu olduginu gormek cunku gururumu kirdi kaldiramiorum bi oh ceksem hic biseyim kalmicak
sırf meraktan soruyorum nasıl bişey bu? sen sayı söylüyorsun o da o sayfayı açıyor sonra sayfada yazan ayete göre hayır ya şer mi diyorsunuzBileninin varmi kitap actirma diye biseyi ? Bayram sebebi ile memleketteyiz burada bi kadin kuran-i kerimden istihare bakiyormus hayir mi sermi diye. Gecen sene ben nisanlanmadan once annem baktirmisti ve ser cikmisti bende tabiki inanmamistim Allahtan baska kimse bilemez gelecegi demistim bu yaptigi fala girer demistim.. Ama kadinin tahmin ettigi gibi sonumuz ser oldu ve ayrildik 6 ay oldu ayrilali ve hayatinda 2 aydir biri var bende o ikisine baktirdim merak ettim sonucta ve hayir cikti .. Bana bu kadar ettiginden sonra o kizla mutlumu olacak.. Niye ben aci cekerken onlar mutlu oluyorbeni cignedi gecti gitti hayatimdan burda anlatamadigim neler oldu neler kime anlatsam sok oluyor Allah buyuk allah kallp kirana mutluluk nasip etmez diyor kime anlatsam.. Simdi ben bu kitap acan kadinin hayir cikti demesine cok uzuldum dunya bu kadar adaletsiz mi insanlar baskalarinin kalbini kirip hatta agir seyler yasatip sonrada donup gidip baska biri ile hiiic bir gunahini odemeden mutlu mu olacak cok korkuyorum hergun yalvariyorum allahim ne olur bana yaptigi yanina kalmasin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?