Duyarlılığınız için çok teşekkürler!!!

pearlfish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
658
725
103
İstanbul
günlerdir burda burun estetiği için tavsiye istiyorum fakat cevap alabilmek için ne kadar eski, ya da ne kadar popüler üye olmam gerektiğini bilmiyorum. Dozunu söylerseniz ona göre kendimi yorup, sizleri de okumakla meşgul etmem.

Ben de doktor araştırmaya başladım ama zor gerçekten karar vermek. Barış çakır, emre üregen, güncel öztürk,emre ilhan sanırım sık sık adı geçenler ama reşit burak kayanın instagramına denk geldim çok beğendim doğal ve güzel olmuş baya iyi değişimler yaşamış insanlar. Fakat araştırınca ondan da memnun olmayanları okudum. Aklım çok karışık açıkçası. Takipteyim konuyu

Burun belki eski burnuma göre daha güzel ama ben değilim. Doktor sag olsun oyle minicik bir şey yapmış ki yüzümle alakasız ve hicbir zaman normal bir burunla rahat ettiğin gibi olmayacak hep bir risk bunu göze alma. Korkulu bir süreç

Reşit Burak'ı ben de çok beğeniyorum ama ben de senin gibi araştırdığımda pek iyi şeyler duymadım birkaç kişiden. Gerçekten çok güzel duruyor instagramda ama biri mesela o kavis öyle yaptığı gibi kalmıyor minvalinden birşey demişti o yüzden ben de soğudum. Bu arada ben de çok yoruldum kızlar burunlara bak bak gına geldi. Beğeniyorum diyelim bir doktoru-ki baya nadir oluyor- yorumlara bakıyorum yok burun ucu düşmüş yok bir tarafa kaymış yok revizyon kabul etmemiş vesaire vesaire birsürü caydırıcı şey var. Burnumu yaptırıcam diye daha büyük bunalıma giricem o olucak heralde. Biraz iç döktüm gibi oldu kusura bakmayın ama nerdeyse 6 aydır araştırıyorum hah tamamen içime sindi ben bu doktora gözüm kapalı ameliyat olurum diyebileceğim birine rastlayamadım. İnsanlar da tamamen içinize sinmeden yaptırmayın diyorlar şaşırdım artık bilmiyorum tamamen içe sinme diye bir olay var mı

Ben de keşke daha önce ameliyat olsaydım diye kendime kızıyorum.
burnum Yüzümün ölçülerine göre uyumlu yapıldı ve çok güzel oldu Keşke daha önce olsaydım.

Deme ya Hahaha gerçi ameliyat için şehirdışına çıkmayı düşünmedim değil. 1 haftalık bi konaklama süresi varmış.

Merhaba arkadaşlar,burun ameliyatı olan biri olarak bu konuda yorum yapmak istiyorum. Tabiki de iyi araştırın ve içinize sinsin lakin şunu da unutmayın ki en iyi doktorun bile revizyon hastası olabiliyor. Bu bir süreç çünkü. Burun, ameliyat sonrası sabit kalan bı organ değil. Canlı doku ve iylesirken bile bazı problemler çıkabiliyor ameliyat sonrası. Bunun için doktorlar bile uyarıyor baştan,herşeyi göze alın diye. Bu yuzden genelde her doktorun memnun olmayan bir hasta kesimi oluyor. Ameliyat sonucunda biraz şans birazda doğru doktoru seçmek etkili. Ve şunu da söyliim burun 6 ay 1 sene içinde oturuyor. 6 ay dolmadan yapılan yorumlara bence çok aldanmayın çünkü burun çok şiş duruyor. Benim burnum şuan daha 2 aylık buna ragmen inanın ki eski burnumdan kat kat iyi. Biraz sabır isteyen bir süreç bu ama buna değer. Bol şanslar :)

Doğru doktoru bulanın Burda işi ne o yüzden önermiyorlar anla
Yooo hiç alakası yok Ben olduğum ameliyattan çok memnunum.burda işi ne demişsin. Olmadan önce ben de burada yıllarca takıldım.şuanda da yine bir alışkanlık yine burada takılmaya devam ediyorum. ve Ameliyat hakkında soruları olanlara yardımcı oluyorum. İşim bitti diye grubu terk etmedim yani.

Ben de keşke daha önce ameliyat olsaydım diye kendime kızıyorum.
burnum Yüzümün ölçülerine göre uyumlu yapıldı ve çok güzel oldu Keşke daha önce olsaydım.
Merhaba size özelden mesaj göndermeye çalıştım ama gönderemedim sizinle özelden görüşmek istiyorum doktor ve ameliyat hakkında siz bana mesaj atar mısınız

valla reşit burak beyi bende duydum ama yaptığı burunlara baktım ve hiç beğenmedim kızlar. resmen ben estetiğim diye bağırıyor. Dr Nezail demircilerle görüştüm bakalım artık bir karar vermem gerekiyor

resmen hislerime tercüme olmuşsun

Ben oldum tipik karadeniz burnuydu hatta kadinlar kulubu arşivden bulup doktoru araştırıp karar kılmıştım bir sene yi yeni geçti olalı çok memnunum kimse akrabaların dahi ameliyat olduğunu anlamadı sadece guzellesmissin dediler tabi şimdi hem doktor ünlenmiş hemde fiyatı iki katına cıkmış bir arkadaşım olmak istedi tekrar sorduk fiyatı uçmuş
Ama yeterki araştırmanı yaptıktan sonra eğer mutsuzsan aynaya baktığında makyaj yaptığında foto çekildiğinde gözün yapılıyorsa hiç düşünme derim ben hiç pişman olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…