Duyarlılığınız için çok teşekkürler!!!

Ben ilk gördüğümde wooow olmuştum ama bin kere falan daha inceleyince burunlar gözümde kaydıraklaşmaya başladı asdgkdkdj

Ben oldum tipik karadeniz burnuydu hatta kadinlar kulubu arşivden bulup doktoru araştırıp karar kılmıştım bir sene yi yeni geçti olalı çok memnunum kimse akrabaların dahi ameliyat olduğunu anlamadı sadece guzellesmissin dediler tabi şimdi hem doktor ünlenmiş hemde fiyatı iki katına cıkmış bir arkadaşım olmak istedi tekrar sorduk fiyatı uçmuş
Ama yeterki araştırmanı yaptıktan sonra eğer mutsuzsan aynaya baktığında makyaj yaptığında foto çekildiğinde gözün yapılıyorsa hiç düşünme derim ben hiç pişman olmadım
Senin doktorun kim canım valla doğru doktoru bulmak hazine bulmak gibi

Sorma ya, burundan dolayı psikolojim zaten bozuldu, bu doktor arama işi ondan da beter etti beni. Gece 3lere kadar doktor arıyorum. Sabahları dersleri kaçırıyorum artık uykusuzluktan o dereceye geldi iş.

Reşit Burak'ı ben de çok beğeniyorum ama ben de senin gibi araştırdığımda pek iyi şeyler duymadım birkaç kişiden. Gerçekten çok güzel duruyor instagramda ama biri mesela o kavis öyle yaptığı gibi kalmıyor minvalinden birşey demişti o yüzden ben de soğudum. Bu arada ben de çok yoruldum kızlar burunlara bak bak gına geldi. Beğeniyorum diyelim bir doktoru-ki baya nadir oluyor- yorumlara bakıyorum yok burun ucu düşmüş yok bir tarafa kaymış yok revizyon kabul etmemiş vesaire vesaire birsürü caydırıcı şey var. Burnumu yaptırıcam diye daha büyük bunalıma giricem o olucak heralde. Biraz iç döktüm gibi oldu kusura bakmayın ama nerdeyse 6 aydır araştırıyorum hah tamamen içime sindi ben bu doktora gözüm kapalı ameliyat olurum diyebileceğim birine rastlayamadım. İnsanlar da tamamen içinize sinmeden yaptırmayın diyorlar şaşırdım artık bilmiyorum tamamen içe sinme diye bir olay var mı

valla reşit burak beyi bende duydum ama yaptığı burunlara baktım ve hiç beğenmedim kızlar. resmen ben estetiğim diye bağırıyor. Dr Nezail demircilerle görüştüm bakalım artık bir karar vermem gerekiyor :KK43:

resmen hislerime tercüme olmuşsun :KK43:

Demek hepimiz aynı şeyi yaşadık. Acaba şans verilmeli mi bilmiyorum ki baya beğendim fotoğraflarda ama işte burun da çok önemli ya. Keşke çevremizde ona ameliyat olmuş arkadaşımız falan olsaydı. Gerçek örnekleri görsek anlardık az çok. Ben çevremde duyarsam yazarım buraya siz de haber verin olur mu kızlar. Ben de araştırmaktan sıkıldım olsun bitsin istiyorum her şey.:dua:

Demek hepimiz aynı şeyi yaşadık. Acaba şans verilmeli mi bilmiyorum ki baya beğendim fotoğraflarda ama işte burun da çok önemli ya. Keşke çevremizde ona ameliyat olmuş arkadaşımız falan olsaydı. Gerçek örnekleri görsek anlardık az çok. Ben çevremde duyarsam yazarım buraya siz de haber verin olur mu kızlar. Ben de araştırmaktan sıkıldım olsun bitsin istiyorum her şey.:dua:
canım aslında burun da göreceli birşey. mesela ben reşit burak kayhanın yaptığı burunlardan birini gördüm instagramda hiç beğenmedim fakat aynı burunu başka iki arkadaşım çok beğendi. o yüzden valla çok hassas bi konu şu burun estetiği olayı

canım aslında burun da göreceli birşey. mesela ben reşit burak kayhanın yaptığı burunlardan birini gördüm instagramda hiç beğenmedim fakat aynı burunu başka iki arkadaşım çok beğendi. o yüzden valla çok hassas bi konu şu burun estetiği olayı
Öyle tabi ki haklısın. Estetik olduğu belli olmayan burun istiyorum onda kararlıyım sadece yani aşırı kalkık aşırı gösterişli burun sevmiyorum. Çok uzun burun da çirkin duruyor. Ya yıllar önce türkan şoraya nasıl güzel yapmışlar şaşıyorum hiç anlamazdım denmese estetik olduğu

Burun belki eski burnuma göre daha güzel ama ben değilim. Doktor sag olsun oyle minicik bir şey yapmış ki yüzümle alakasız ve hicbir zaman normal bir burunla rahat ettiğin gibi olmayacak hep bir risk bunu göze alma. Korkulu bir süreç
Merhaba ameliyatınızı Oğuz bey mi yaptı ?

Öyle tabi ki haklısın. Estetik olduğu belli olmayan burun istiyorum onda kararlıyım sadece yani aşırı kalkık aşırı gösterişli burun sevmiyorum. Çok uzun burun da çirkin duruyor. Ya yıllar önce türkan şoraya nasıl güzel yapmışlar şaşıyorum hiç anlamazdım denmese estetik olduğu
Erdoğan konuk hoca yapmış burnunu onun. Zaten rahmetli gibisi de bir daha gelir mi bilmem

günlerdir burda burun estetiği için tavsiye istiyorum fakat cevap alabilmek için ne kadar eski, ya da ne kadar popüler üye olmam gerektiğini bilmiyorum. Dozunu söylerseniz ona göre kendimi yorup, sizleri de okumakla meşgul etmem.
Aslında popüler olmakla ilgisi yok. Maalesef bir derdim var bölümü dışında açılan konular çok farkedilmiyor.

Back
X