duyduk duymadık demeyin bende hamişiiiim:))))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi firuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

firuz

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
25
10
288
İstanbul
merhaba arkadaşlar.mutlu hamiş haberlerini hep uzaktan okur takip eder bende bir gün böle duyuracağım der ve o günü beklerdim. işte o gün geldi bende bebeğimi bekliyorum.darısı tüm bebiş sahibi olmak isteyen anne adaylarının başına:))))

hayırlı olsun darısı ısteyen herkese :)

tebrih ederim allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm...kişiye özel tasarımlar yapıyorum ilgilenirseniz facebook şekerli dünyam herkezi beklerim :) :) :)

Hayırlı olsun Allah analı,babalı büyütsün ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 5 aylık evliyim bebek istiyorum ama olmuyor acaba çok mu erken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm bende gebelik dusunuorumda 2.5 senelik evliyim artik cocuk istioruz korunmayi biraktik sen hemen mi gebe kaldin yoksa bi kac ay surdu mu?

hayırlı olsun...darısı başımıza inş.kaç yıllık evlisnz ve ne kadrdr uğraaşıyordnz ve nasıl bi tedavi olucu hamile kaldnz?uzun oldu kusura bakmayın

hayırlı olsun...darısı başımıza inş.kaç yıllık evlisnz ve ne kadrdr uğraaşıyordnz ve nasıl bi tedavi olucu hamile kaldnz?uzun oldu kusura bakmayın

teşekkürederim.1yıl 9aylık evliyim.herhangi bir tedavi görmedim sorun yoktu.hatta hiç beklemediğimiz bir zamanda kazayla oldu. bir süre daha çocuk düşünmüyorduk.ama iyiki olmuş allahımın hediyesi o bize binlerce şükür.darısı isteyen tüm çiftlerin başına.

Son düzenleme:
Bende 5 aylık evliyim bebek istiyorum ama olmuyor acaba çok mu erken

allah ne zaman kısmetse o zaman versin sağlıkla.bence daha çok yeni evlisiniz biraz tadını çıkarın.bizde daha erken diyorduk ama kısmet bu zamanmış korunduğumuz halde oldu bebeğimiz. vakti gelince engel tanıyor:)

İnşalalh B'nde sizin gibi bu mutluluğu tatarım hayırlsı allahım büyük

Ne güzel cnm. Hayırlı olsun darısı. B'nim başıma bn çok düşünüyorum acaba ondan mı ?

İnşalalh B'nde sizin gibi bu mutluluğu tatarım hayırlsı allahım büyük

inşallah canım.sakın sitres yapma çok etkiliyormuş.tamamen unutucaksın yani hamilemiyim değilmiyim diye düşünme.allah gönlüne göre versin inşlah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…