Evlendikten sonra aşk geçiyor zaten geriye sevgi ve saygı kalıyor. Ama insan evlenmeden aşkın heyecanını yaşamak ister mi illa ki, ona karar veremedim.:44:
Benim eşim de hiç söylemezdi önceden, hala çok sık dile getirmez. Sevgimi başka türlü belli etmeyi seviyorum söylemeyi değil der her zaman. Yani kırılacak bir şey yok bence, sen de demişsin geneli böyle.
Ha bir de, zıt karakterler birbirini çekermiş derler. İkinizde aynı şeyleri yapıp aynı şeylerden hoşlansanız daha sıkıcı bir ilişki olmaz mıydı? :)
Merhabalar,
Onunla bu konuyu konuştuğumda ben sana her an söylersem özel bir an da söylersem anlamı kalmaz...hislerimiz kelimelere mi ihtiyaç duyuyor diyor..
belki benim tecrübesizliğim ama bu konu da açıkçası bayağı üzüyor sürekli ufak da olsa kırgınlıklara yol açıyor..ne yapmalıyım kabullenmeli miyim? bu durumu yaşayanlarınız var mı?
Haklı ..
Bu konular da beklenti için de olanlara anlam veremiyorum
Bi söylenir iki söylenir her her gün de ilan-ı aşkta bulunulmaz ki
Sizin ruh haliniz gerçekten çok değişik şu an da :44:
Hani bazıları vardır ; yaşaması gereken herşeyi yaşamıştır ve bi zaman sonra o insana bıkkınlık ve isteksizlik hissi gelir ya bunun gibi bir şey herhalde :44:
Belki zamanla olacak
Ha diyince aşık olunmuyor
Karşınızda ki insana heyecan dolu olmanız zaman alabilir
Sabır
Dediğim gibi tecrübesizliğimdende olabilir.ama heyecan aşk bunlar ilk görüşle ilgili değil midir? yani ilk görüşte heyecan varsa vardır yoksa sonrada olur mu bilmiyorum
Dediğim gibi tecrübesizliğimdende olabilir.ama heyecan aşk bunlar ilk görüşle ilgili değil midir? yani ilk görüşte heyecan varsa vardır yoksa sonrada olur mu bilmiyorum
İlk görüşte aşk kimilerine göre vardır kimilerine göre yoktur burası tartışılır
Fakat şunu söylemek istiyorum ; hemen ilk görüşte heyecan olacak aşk olacak diye birşey yok . Bunun kesinliği yok
Kimi insanlar ilişkiye başladıklarında değil aşkı heyecanı bile hissedemiyorlar .Zamanla kişilerin birbirlerini tanımasıyla bi bakıyorsun aşkı da yaşıyorsun onun vermiş olduğu heyecanı da
Kimi insanlar da ilişkiye başladıklarında aşkı sevgiyi ve bunların heyecanını yüksek dozda hissediyor ve zamanla bu aşk sevgiye dönüşebiliyor. Hani evlenince aşkın bittiğini söyleyenler aslında bunu söylemek istiyorlar .Aşkın yeri sevgiye bırakılıyor
Sadece biraz zaman gerekli
Ondan ve kendinden eminsin belkide heyecan duymamanın altında başka nedenler yatıyor olabilir
Ne gibi diyecek olursanız ; mesela bir derdiniz bir sıkıntınız vardır ailevi problemler veya bunalım dönemlerinizden birisindesinizdir
Dediğim gibi biraz zamana bırakın kendinizi
Bu süre zarfında kesinlikle kendinizi şartlandırmayınız
durum bundan ibaret düşünmemeye çalışıyorum.aklımda soru işaretleri yaratmak istemiyorum saf temiz birşey yaşamak istiyorum.ama dediğiniz gibi insanın gelgitleri oluyor böyle...
sabretmek en iyisi...
bu arada teşekkür ederim.bazen olayların dışından bakabilecek birinin yardımına ihtiyacı oluyor insanın
kızlar çok haklı zamanla heycan geçiyor ama heycanın geçmesi sevginin saygının bittiği anlamına asla gelmiyor. bir arkadaşımın anne ve babası görücü usulu evlenmişler nikah masasında görmüşler kendilerini 30 yıldır evliler tv izlerken bile el ele otururlar 3 çocukları var.. bir arkadaşım 7 yıl çıktığı sevgilisiyle 6 ay önce evlendi şimdi boşanmak istiyorlar.
yani hayatta çok çeşit var çok insan ve bir çok karakter. yanında huzurluysan rahatsan paylaşabileceğin şeyler varsa bence ilişkine bir şans ver. kendin söyledin üzüldüm zamanında diye. en azından seni seven ve kıymetini değerini bilen biri varsa bir şans çok şeyi değiştirebilir. zevk ve renkleri takma bence :) hem zıt olmak bazen çok daha iyidir hep aynı olsa kendinden bir kopya ile daha çok sıkılabilirdin :)
umarım çk mutlu olursunuz
Bu kaygınıza ragmen ilişkiizi 10 ay devam ettirmiş olmanız büyük başarı bence.
Seviyorum diyorsunuz ve sevgi olması önemli. Bunlara bakarak ben durumunuzda olumsuz bir sey oldugunu sanmıyorum. Bu şekilde evlilik olacagını düşünenlerdenim.
Sevdiğini size pek fazla söylememesi konusunu konustunuz mu onunla? 'Duymak ister insan sevildigini' tarzı cumlelerle ilişkiden, ondan ne beklediginizi dile getirip, isteklerinizi ifade etmeniz gerektigini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?