• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygu sömrüsü yapan kv kp

Ne kadarda bencilsiniz
Anne baba bu ya
Eşiniz uzaktaysa sizin bu dönemde acile gidecek duruma gelmişseniz
Eşinize haber vermesinler mi
Ne kadar anne babanız yanınızda olursa olsun
O sizin eşiniz değil mi
Buda anne baba yahu
Eş bulunur ama ana baba bir tane olur

Hiçbir erkek ailesini bırakmaz, bir zararı olmadığı sürece de bırakmamalı.
Adam size en büyük fedakarlığı sizin yanınızda olarak yapmış, düzenini ailesini uzakta bırakıp yanınıza gelmiş, bu kadarını da çok görmeyin.
Kimsede ailesini bırakmasın zaten
Herkesin bir ailesi anne babası var

Kendi anneniz veya babanız henüz bir rahatsızlık geçirmedi gün gelir sizde aynı duruma düşersiniz,,, gelinleri rahatsız oluyor olsun bence...acil de hastayla ilgilenmek gibi bir durum eskisi gibi yok, bir serum verip gönderdiler diye hemen teşhis koyamazsınız.. empati yapın lütfen empati...

Annem yürürken düşmüş, bileği burkulmuş. Başka şehirdeydim haber vermemiş üzülmeyeyim diye.
Hastaneye gitmiş, meğer kırık varmış, alçıya almışlar. Eve döndükten sonra bana haber verdi.

Hastaneye giderken haber verse yapabileceğim bir şey yoktu zaten. Sadece üzülecektim.

Konu sahibinin kayınpederi de hastaneye yatırılmış olsa haber verilmesi uygundu. Ama bu tarz insanlar haftada 3 kere hastaneye gider zaten, ex kayınvalidemden biliyorum. Her gidişinde de ortalığı velveleye verirdi. Sonuçları iyi çıkarsa diye adak adardı.

Ben anlıyorum sizi. Ne yazık ki yapabileceğiniz bir şey yok.

Kk daki çoğu kadının genel özelliği
Sanki adamın aklı yok gıbı kocamı kullanıyorlar kocama iş yaptırtıyorlar vs vs
yanı onlar da kocanın annesi babası kimi kullanacaklar?

ayrıca bu durum ikisi arasında ama yok illa kocalar yerine düşünülüp karar verilir aşırı saçma
Bir de ben bu durumları kendi ailesine anlatma olayına da karşıyım
Bu evınızın içinde yahu
Anneniz sırf bu yuzden eşinize cephe alıp eleştirirse ne olacak?

bu tarz durumları istemıyorsanız keşke annesi babası vefat etmiş biriyle evlenseydiniz

ailenin olduğu yerde olur bu durumlar
Uzakta olan özlenir beklenir
Siz kesin kendi annenize dediğiniz gibi yaparsınız kesin

Ben de evimdeki olayı ailesine anlatıp ailemi çekiştiren kadınla evliliğimden soğurdum
Hoş bir durum değil

Gördüğüm tek yanlış o kadar uzaktaki insan merak edip panik yapmasın diye aranmaz.
Dediğiniz gibi çünkü yapabileceği yetisebilecegi bir durum yok malesef 😔

Ama onun dışında arayıp sorması, birbirlerini merak etmesi neden sıkıntı ki sizin için.
Tabi ki arayacaklar evlatlari çünkü.

Sıkıntınızı anlıyorum ama diğer tarafı da anlamak lazım. Uzaktalar ve şu an yalnız kaldıklarını düşünüyorlardır. Bana mantıksız gelen oğullarını yurtdışına evlendirdiklerinde ne olacağını düşünüyorlardı? Siz dönersiniz diye mi plan yaptılar? Yurtdışında büyüyen birinin özellikle bir bayanın geri dönüp alışması zor olur.

Ben sizin eski konularinizida hatirliyorum esinizin ailesine evet takintilisiniz ne yapsaöar batiyor size esinizede deger verdiginizi dusunmuyorum acikcasi onunla ilgilide degisik konulariniz vardi

Annem yürürken düşmüş, bileği burkulmuş. Başka şehirdeydim haber vermemiş üzülmeyeyim diye.
Hastaneye gitmiş, meğer kırık varmış, alçıya almışlar. Eve döndükten sonra bana haber verdi.

Hastaneye giderken haber verse yapabileceğim bir şey yoktu zaten. Sadece üzülecektim.

Konu sahibinin kayınpederi de hastaneye yatırılmış olsa haber verilmesi uygundu. Ama bu tarz insanlar haftada 3 kere hastaneye gider zaten, ex kayınvalidemden biliyorum. Her gidişinde de ortalığı velveleye verirdi. Sonuçları iyi çıkarsa diye adak adardı.

Ben anlıyorum sizi. Ne yazık ki yapabileceğiniz bir şey yok.

Ben katiliyorum
Adam 3000km uzakta, yapabilecegi hicbir sey yok, eee zaten KV KP yasli insanlar hastaneye gitmeleri de oyle buyuk bir olay degil ki.

Ben de sadece duygu somurusu yaptiklarini dusunuyorum ah vah basima ne geldi seklinde. Ben de kendimi ornek vereyim, sporda ayagim burkuldu evden calistim hastaneye de birden fazla gitmek zorunda kaldim ama anneme soylemedim eee yani cunku kadinin yapabilecegi bir sey yok + bos yere kaygilanacak. Soylemedim bitti gitti. kaldi ki yalniz yasiyorum. Konu sahibesi yanlarinda kizlari var demis.

Merhaba direkt konuya giriyorum esimle yurtdisinda yasiyoruz evlendik esim yanima geldi, 1 cocugumuz var.
Esimin ailesi türkiyede ve uzakta olmamizdan hic memnun degiller cünkü esim tek ogullari ve her islerini ona gördürtmek isterler.

Konu su ki esimin annesi babasi her kücük bir hastalikta arayip ogullarina haber veriyorlar burda bizim huzurumuz bozuluyor, cünkü uzaktan esimin elinden gelen birsey yok. Buarada görümcem kv ve kp ye komsu, yani yanlizda degiller.
Dün kp rahatsizmis hastaneye götürmüsler. Hemen arayip esime haber ettiler "hastaneye gidiyoruz" diye. Esim burda tabi ter döküyor ya birsey olursa diye. Sonuc: serum vermisler testler yapilmis hic bir seyi yokmus. Eve dönmüsler. Bende diyorum simdi: ne gerek vardi burdaki adami strese sokmaya? Virüsten dolayi zaten gidip gelme imkani yokken, neden huzursuz ediyorlar? Hicbir sey anlatmasalardi ne olurdu?
Bana acikcasi duygu sömrüsü gibi geliyor. Bak biz burdayiz heran birsey olabilir bizi unutma yanimiza gel mesaji veriyorlar.
Esim burayi birakip gidecek biri degil ama böyle bir olaydan sonra daha cok üstlerine düsmeye baslar aramalar sormalar artar falan.
Amaclarina ulasiyorlar anlicaginiz. Yanlismi düsünüyorum allah askiniza? Anneme anlattim oda kiziyor neden söylüyorlar diye.

Evliligimden soguyorum böyle kv kp istemiyorum ben. Takinti haline geldiler benim icin. Kara kara düsünüyorum bazen evliligimin üzerinde. Esimle mutluyum ama onlar benim huzurumu bozuyor. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Yüz yüze gelmiyorsunuz ki. Daha çok arasa sorsa ne olacak? Üstelik doğurmuş, beslemiş, büyütmüş ama kolay kolay göremeyeceği yere yollamış. Ne yapmasını bekliyorsunuz? Sizin de evladınız varmış. İlerde gelin yA da damat aynı şeyleri dese ne düşünürsünüz?? Daha önceki konunuzda yaza gideriz diye adamı darlamıştınız. Virüs geldi ve o işiniz de kaldı. Şu adamcağızı ve ailesini salın bi artık

Canm bişey diyim mi her yerde herkes böyle. Tüm kv kp hepsi çocukları en yaknda olsun istiyolar. Sen yurt dışındasn ne güzel benm 10 dk uzaklkta kaynnam. Şimdi kpss var benm başka bi şehre atancam inşallah eşimde atan gidelm dio o kadar bıkmış ki bunlarn getir götür işlerinden o da gidelm dio kaynnam bana atandgnda tek gidersin artk diyo biliyo musun oğlum gelmesn diyo bende dedm o senin karar vereceğin bişey diğil. Herşeye böyle burnunu sokuyolar illalah ettm artk. Eşim çok iyi pişman deglm ama bu insanlara geln geldgm için pişmanım. Sen evliliğini sorguluyosun ya şu an ben hayatımı sorguluyrm neden ve niçin burdayım neden bunları cekyrm?????
oldu deseydiniz :KK48::KK48:

Ben size hak verdim.Yani en ufak şeyde haber vermenin lüzmu yok.Eşinizin yapabileceği bir şey yok çünkü.Atıyorum başım ağrıyor bugün dese adam migrenden girer kanserden çıkar aklına neler gelir.Ama basit bir baş ağrısı belki.Hani doktora gidip geldikten sonra arayıp sonuç böyle oğlum dese tamam.

Benim Kv de kendi sorunlarını bırak komşusunun arkadaşının hastalığını bile anlatır. Günde 2-3 kez oğluyla konuştuğu için anlatacak bir şeyler lazım. Fakat eşim bunları bana çok ciddi olmadıkça yansıtmaz. Eşin tedirginliğini ve heyecanını fazla yansıttığı için seni rahatsız ediyor. Telefonu bir şey olmamış gibi kapatıp hayatına devam etse bu kadar sinir olmazsın

Ben annemi Allahin her günü arıyorum. Hic aksatmam. Hal hatır sorarım. Bir ihtiyacı var mi diye sorarım. Gel git işlerine yardım ederim. Istese internetten elbise getirtdiriyorum felan. Yani anneme elimden gelen yardımı yapıyorum. Bu oldukça normal benim ailemde. Başka sehirdeyken de aynı öyle yardım ettim elimden geldiği kadar. Eşimde hem kendi ailesine hem benim aileme karşı böyle. Ama: Benim ailemle aramdakilere ne burnunu sokar, nede karışır. İstediğim kadar ararim, istediğim kadar görüşürüm. Aynısı onun için de geçerli. Bizim için normal olan bu. Siz eşinizi paylaşmak istemiyorsunuz ailesi ile. Sebepleri herneyise artık. Ama size diyeceğim: Siz zamanla eşinizle ciddi problemler yaşamaya başlayacaksiniz bu gidişler çünkü er gec evliliğinize yansitacaksiniz. Şu anda bunu gerektirecek bir durum sahsen görmedim. Ama aile içinde neler oldu en iyi siz bilirsiniz. Ama bence soz kendinizi bu konuda ne kadar gaza getirirseniz o kadar zarar da görürsünüz ilerde.

Ben yeni dogum yaptim. Ailelerimiz uzaktalar ve dogumda bile yanimizda olamadilar. Esim cocugumuzun dogdugu an whatappten grup olusturup görümcelerimi ekleyip cocugumuzun resimlerini paylasti. Ama bir gün iki gün üc gün degil hergün defalarca. Ve bugün hala paylasiyor. Bende aileme arada resim yolluyorum ama asla onun kadar degil. Cocugumun herseyini onlara malzeme etmesi sinirimi ciddi derecede bozuyor. Ayrica bu görümcelerimin icinden birkaci beni dogumdan sonra aramadilar bile, hickimse yerine konulmuyorum, üstelik arada küslük bile yokken. Esimde bunu bildigi halde böyle davranmasi beni cok kiriyor. Size abartili gelebilir ama esimin bana olan sevgisinden bile süphe duyuyorum artik. Kardesleriyle samimi olmamasina ragmen beni bu derece es gecip böyle davranmasi icimdeki herseyi bitiriyor ona karsi. Ona anlattim dedim beni tebrik etmeyen insanlar hergün cocugumun remini aliyorlar dedim. Bir süre resim yollamadi taki onlar yine resim isteyene kadar. Ben hic yollamasin foto demiyorum ama grup olusturup oraya cocugumuzu malzeme etmesi fazla bence. Afedersiniz cocugumun kakasindan gazindan tutun herseyi konusup malzeme ediyorlar, daha ben cocuguma bakmaya bile kiyamazken... Esimle bu durumu konustum ama degisen bisey olmadi, aramiz giderek aciliyor cünkü ben ona yakin olamiyorum artik bu böyle devam ettikce. Lütfen birde siz kendi acinizdan yorumlayin bu durumu, cok ihtiyacim var.
Kizlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacim var.
Esimin ailesi farkli bir ülkede, biz farkli bir ülkedeyiz. En son gecen sene ekimde beraber gitmistik yanlarina.
Aralik ayinda hamile oldugumu ögrendik ve esim yazin gitmedi ailesine tabi. Ben eylülde dogum yaptim. Oglum 1 bucuk aylik ve esim yarin 2 haftaligina ailesinin yanina gidiyor. Bana dogumdan sonra gitmek istedigini söylediginde (daha hamileydim) hic birsey demedim sen bilirsin dedim halada öyle söylüyorum yühüne karsi. Ama icten ice cocugunu daha bukadar kücükken nasil birakip gidebiliyor diye de düsünmüyor degilim. Benide buarada annemlere birakacak oglumla. Döndügünde de gelip alacak.

Son bikac gündür ben ogulumdan nasil ayrilacam diyor. E gitmeseydin keske? Bidahaki yaza ücümüz hepbirlikte gidecez zaten, babaanne dedi torunlarini görsün diye (suan daha cok kücük). Sizce yaza kadar beklemelimiydi yoksa gitmek istemesi dogalmi? Onlarda ailesi tabi... ama nebileyim, bizde aile olduk sonucta. Oglum hergün degisiyor, babasi bunlara sahit olsun isterdim. Ne düsünecegimi bilmiyorum
5 aylik bir kizimiz var. Ona 24 saatimi verip onu dört dörtlük yetistirmeye calisiyorum. Esimle bu aksam kizim hakkinda konusurken bir anda patladi ne desem müdahale ediyorsun bu cocuk benimde cocugum dedi. Müdahale ettigim ve onun patlamasina neden olan konu: 1 ay sonra ek gidaya baslayinca ilk hangi sebzeyi verecegime kendim karar vermem, onun fikirlerini geri cevirmem.
Benim fikrim su: cocugun annesiyim ve tabiki herseyin en iyisini isterim, yaparim. Bana güvenip bu konuyu bana birakabilir.
Esim ise, iyisi ne ise o olsun degilde, kücüklügünde ne yaptiysa onu yaptirmaya calisiyor. Mesala onun annesi kücükken pirinc unu veriyomus, bizde öyle yapacakmisiz. Bende dedim okadar sebze varken pirinc unu ne alaka.
Yazarken bile nekadar sacma konulardan tartisma cikabildigine inanamiyorum. Konu sonra evliligimizin genel durumuna gitti, hicbir konuda anlasamadigimizi bu evliligin bana mutluluk vermedigini dile getirdim. O anda kizim aglayinca konu kapandi. Simdide salonda yanyana oturuyoruz herkes telefonuyla. Konusmuyoruz.
Fikirlerinizi almak istedim. Hata bendeyse söyleyin lütfen.
Eski konularınıza baktım, siz çok kötü kalpli, kıskanç ve bencil bir insansiniz. Umarım burada yazdıklarınızı eşiniz bir şekilde farkeder ve o da evliliğini sorgular.

3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.

Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.

Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Ve bu da bonusu. Siz patronunuzu dahi aklınızdan çıkaramıyorken eşiniz ailesini düşünmüş çok mu

Back
X