Duygular ve Piskoloji Benim ikinci adim hic bir zaman "ANNE" olmayacak....

Canm çok üzuldum bende 34 yasindayim 9 sene sonra bebegim oldu neler yazdiysanayni duygulari yasadim bende cok agladim cok dualr ettim tedaviye gidemedim bile imkanim yoktu allah nasip etti 9 sene sonra sukurler olsun oldu. Hep dua ediyorum sizler icin allah olmayanada versin diye cunku acisini cok iyi anlayabiliyorum. Kendi kardeslerimin hamile oldugunu duydugumda sevinecegime oturup aglardim bulundugum yerde bi haci anne vardi ona gittim ben daha bisey demeden kizim 1 ay sonra hamile kalacaksin dedi tam 1 ay sonra hamile kaldim tabi troitim oldugunu ozaman bilmiyordum bebekte zehirlenme yapiyormus öldü sonra yine oldu oda öldü karnimda sonra ozel bi hastaneye gidip tiroit hormonumun az calistigini ogrendim ilac kullanmaya basladim 18 gun sonra hamile kaldim allahima sukur sapasaglam dunyaya geldi allah olmayan herkese versin. Doktorlarin bu konuda tuzagi cok size tavsiyem eger imkaniniz varsa surp pirgic hastanesine gidin a dan z ye uzman hekimler hepsi benim doktorumda onlardan biri. Allah sabir versin sizlere insallah bi gun bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…