Duygular ve Piskoloji Benim ikinci adim hic bir zaman "ANNE" olmayacak....

Evet iki kere denedik olmadi....
gecmis olsun. yasiniz cok genc. bu kadar umutsuz olmayin , lutfen. 2 kezz tup bebek denemesi yaptirmissiniz. ikisi de olumsuz. dert etmeyin. 3. tup bebekte basarili olunuyor. kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptirabilirsiniz. rahat olun. stresten uzak durun. hersey duzene girecektir.

merhaba ,
aktarin adresini verebilir misiniz?
denemek isterim. tesekkurler

Konu sahibinin gebelik çizelgesi var şu anda :)

Sizin hissettiklerinizin kat katt fazlasini bende hissediyorumm 6yil oldu artik dayanack gücüm kalmadii maddi durumlardan iki yildir tedavide olamiyorum artik olmayacigini dusunuyorum biz hep biyle kalacağiz kendine aciyarak nasil duygular diye dusunrek gececek ömrüm hatta dahda kotu olacakk icine kapanik kimseyle artik gorusmeyenn biri olacagimm eşimde birgun benden bıkip gidecekk butun sayfalri okudum sanirim hamilesiniz insallah oyledirrr siz kavusursunuz hayellerinizee

Allah herseye kadirdir.Anneliği belki biyolojık olarak tattmazsınız ama evlat edinerek te çok güzel çok iyi bi anne olabılırsınz.

Canım, ilk mesajını okurken o kadar kötü oldum ki, birden alttaki gebelik takvimini görünce...çok heyecanlandım

Ben her perşembe gecesi, saat 00:00'dan sonra 4 rekat hacet namazı kıldıktan sonra Rabbime hamd ve sena ederek Peygamber Efendimizi vesile kılarak duamı ediyorum. Her perşembe yapıyorum bunu. Normalde de namazlarımı kılıyorum çok şükür. Her namaz sonrası 3 kere "Ya Erhame'r Rahimin" diyerek duamı ediyorum. Bir de ne zaman bi bebek görsem önce bebeğe maşallah diyerek Rabbime bana da nasip etmesini diliyorum. Günümün yarısı bebiş için dua ederek geçiyor anlayacağınız Rabbim ol derse olur. Doktoruma gidip kürlerimi uyguluyorum ama dua olmazsa asla anne olamam ben biliyorum

Canim oncelikle sana sunu soylicem bir akrabam var 15 senedir bebek icin ugrasiyordu asilama vb birton tedavi gordu hamile kalip dusurdu hep herseye ragmen sonuclandiramadi ve en son ümidi kestiginde 1.5 aylik hamileydi ve suan dogum yapti 41 yasinda kendisi. Daha 31 yasindasin asla ümidi kesme ve piskolojini duzeltmeye bak bebek isini kafandan biraz atmaya calis (zor oldugunu biliyorum) kendine bi ugras bul vakit alip kafani dagiticak , bende 1 yildir tedavi goruyorum pko hastasiyim benimdw bebek olmuyor ama ne olursa olsun pskolojini bozmadan sabret herseyde bir hayir vardir ... Senin sorunun ne neden hamile kalamiyorsun birde

Canım, arkadaş hamiş kalmış baksana alttaki takvime Rabbim ol demiş olmuş. Benim de teyzem 40 yaşında evlendi, 6- 7 ay tedavi gördükten sonra bir oğlu oldu 42 yaşında. Üstelik çocuk için down sendromlu doğacak dediler. Teyzem, ben yaşlıyım, yarın birgün bana birşey olursa yavruma kim bakar diye ağladı hep. O zamanlar kürtaj yasak olmamasına rağmen tereddüt etmeden doğurdu. Şimdi sağlıklı,çok yakışıklı ve ukala bir oğlu var :))

Cok sagolun arkadaslar. Allahima sükürler olsun sonunda Allah" Kun Fe Yekun" dedi. Bütün ümidimi kesmisken kendiliginden oluverdi. Hallen inanamiyorum. Okadar güzel ve heyecanli bir duygu. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Binlerece sükür olsun Rabbime. Artik insallah gün saymak kaldi Bebegime kucagima almak icin. Zaman cabuk gecsin istiyorum. Sükürler olsun Derdim kalmadi allah baska dert vermesin. Tek duam artik Saglik Huzur ve Imandan ibaret. Sevgilerim herkeze. Mutluyum.Umutluyum.
Inancimi kaybetmedim. Ve allahin izniyle benim adimda artik "ANNE " olacak...

Ne mutlu sana canım. İlk yazdığını okurken resmen boğazım düğümlendi. Ta ki alttaki hamiş takvimini görene kadar. :) canım bizim için de dua et o duyguyu yaşayalım biz de

Çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin canım...

Ne mutlu sana canım. İlk yazdığını okurken resmen boğazım düğümlendi. Ta ki alttaki hamiş takvimini görene kadar. :) canım bizim için de dua et o duyguyu yaşayalım biz de
Her zaman Rabbime duaciyim kimsenin Kucagini bos birakmasin. Ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum. 34 yasindayim ve ümidimi kesmisdim ve cok sükür. Hepinize duaciyim insallah rabbim verecekdir

Okudum okudum sonra takvimi gördüm:)
Demek ki uygun zamanı bekliyormuş yavrunuz:) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…