- 10 Haziran 2014
- 140
- 28
- 28
- Konu Sahibi emelcik5500
-
gecmis olsun. yasiniz cok genc. bu kadar umutsuz olmayin , lutfen. 2 kezz tup bebek denemesi yaptirmissiniz. ikisi de olumsuz. dert etmeyin. 3. tup bebekte basarili olunuyor. kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptirabilirsiniz. rahat olun. stresten uzak durun. hersey duzene girecektir.Evet iki kere denedik olmadi....
merhaba ,arkadaşlar tüm yaşadıklarımı tek tek dile getirmişsiniz tam6 yıl önce 24 ay bunları çektim her ay adet olmak işkenceliydi heleki sorup duran kayınvalide dili yokmu...
dr gittik pko+zayıf yumurta birsürü ilaç bekleme süresi ama o kızdığım kayınvalidem tuttu kolumdan götürdü beni bir lokman aktar varmış sonra samimi olduk ama o an adamı öldüresim gelmişti sorularından dolayı...
bana bişeyler sordu sonra bir kavanoz verdi bunu4 hafta ye ama ilaç asla alma aspiirin bile yok dedi...ben nasıl ağlıyorum sormayın
sonra zor la baskıyla yedim kayınvalidem hergün gelip kont ediyordu yüzüm gözüm kaşıntı oldu bala alerjim varmış meğer:)
neyse sonuç o ay bir adet oldum ama sanki düşük yapar gibi resmen sonraki ay bekle bekle yok dedim kesildim menepoz oldum üzüntüden kayınvalide başımda tabiii sonra mucizem gelivermiş meğer ben inanmam dediğim olay başıma taç oldu bebeğim geldi dr.bile iananamadı yemin ederim adamın adresini aldı bizden..
lütfen bazen büyük önerilerini dikkate alallım isteyen herkeze adres veririm derdinize derman olabilirsem ne mutlu bana....
Konu sahibinin gebelik çizelgesi var şu anda :)gecmis olsun. yasiniz cok genc. bu kadar umutsuz olmayin , lutfen. 2 kezz tup bebek denemesi yaptirmissiniz. ikisi de olumsuz. dert etmeyin. 3. tup bebekte basarili olunuyor. kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptirabilirsiniz. rahat olun. stresten uzak durun. hersey duzene girecektir.
Çok sevindim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Konu sahibinin gebelik çizelgesi var şu anda :)
Mukemmel. Cok sevindim. Allahtan umit kesilmez.Konu sahibinin gebelik çizelgesi var şu anda :)
Canım, ilk mesajını okurken o kadar kötü oldum ki, birden alttaki gebelik takvimini görünce...çok heyecanlandımAslinda heoimiz bikmisiz aglamakdan, yani ayni kaderi paylasanlar...
Doktorlarada güvenim yok zaten artik, laf olsun diye yapiyorlar tedaviyi parayi aliyorlar bitti...
Allaha siginmak en dogrusu tabiki, ama önce kabullenmek lazim, ama benim icin mümkün degil su anda...
O duygu ne aci öyle degilmi...
Ben her perşembe gecesi, saat 00:00'dan sonra 4 rekat hacet namazı kıldıktan sonra Rabbime hamd ve sena ederek Peygamber Efendimizi vesile kılarak duamı ediyorum. Her perşembe yapıyorum bunu. Normalde de namazlarımı kılıyorum çok şükür. Her namaz sonrası 3 kere "Ya Erhame'r Rahimin" diyerek duamı ediyorum. Bir de ne zaman bi bebek görsem önce bebeğe maşallah diyerek Rabbime bana da nasip etmesini diliyorum. Günümün yarısı bebiş için dua ederek geçiyor anlayacağınızzaten her şey duayla canım ya.yoksa bütün ilaçları iç dua etmedikçe boş bence.bende pko luyum bu ay meryem suresini okuyorum.inşallah bende senin gibi sevinirim bu ay.sende sağ salim kucağınaalırsın inşallah bebişini
Canım, arkadaş hamiş kalmış baksana alttaki takvimeCanim oncelikle sana sunu soylicem bir akrabam var 15 senedir bebek icin ugrasiyordu asilama vb birton tedavi gordu hamile kalip dusurdu hep herseye ragmen sonuclandiramadi ve en son ümidi kestiginde 1.5 aylik hamileydi ve suan dogum yapti 41 yasinda kendisi. Daha 31 yasindasin asla ümidi kesme ve piskolojini duzeltmeye bak bebek isini kafandan biraz atmaya calis (zor oldugunu biliyorum) kendine bi ugras bul vakit alip kafani dagiticak , bende 1 yildir tedavi goruyorum pko hastasiyim benimdw bebek olmuyor ama ne olursa olsun pskolojini bozmadan sabret herseyde bir hayir vardir ... Senin sorunun ne neden hamile kalamiyorsun birde
Cok sagolun arkadaslar. Allahima sükürler olsun sonunda Allah" Kun Fe Yekun" dedi. Bütün ümidimi kesmisken kendiliginden oluverdi. Hallen inanamiyorum. Okadar güzel ve heyecanli bir duygu. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Binlerece sükür olsun Rabbime. Artik insallah gün saymak kaldi Bebegime kucagima almak icin. Zaman cabuk gecsin istiyorum. Sükürler olsun Derdim kalmadi allah baska dert vermesin. Tek duam artik Saglik Huzur ve Imandan ibaret. Sevgilerim herkeze. Mutluyum.Umutluyum.
Inancimi kaybetmedim. Ve allahin izniyle benim adimda artik "ANNE " olacak...
Çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin canım...Cok sagolun arkadaslar. Allahima sükürler olsun sonunda Allah" Kun Fe Yekun" dedi. Bütün ümidimi kesmisken kendiliginden oluverdi. Hallen inanamiyorum. Okadar güzel ve heyecanli bir duygu. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Binlerece sükür olsun Rabbime. Artik insallah gün saymak kaldi Bebegime kucagima almak icin. Zaman cabuk gecsin istiyorum. Sükürler olsun Derdim kalmadi allah baska dert vermesin. Tek duam artik Saglik Huzur ve Imandan ibaret. Sevgilerim herkeze. Mutluyum.Umutluyum.
Inancimi kaybetmedim. Ve allahin izniyle benim adimda artik "ANNE " olacak...
Her zaman Rabbime duaciyim kimsenin Kucagini bos birakmasin. Ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum. 34 yasindayim ve ümidimi kesmisdim ve cok sükür. Hepinize duaciyim insallah rabbim verecekdirNe mutlu sana canım. İlk yazdığını okurken resmen boğazım düğümlendi. Ta ki alttaki hamiş takvimini görene kadar. :) canım bizim için de dua et o duyguyu yaşayalım biz de
Amin cok sagol allah herkeze versin insallahÇok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin canım...
Okudum okudum sonra takvimi gördüm:)Selamlar herkeze!!
Ben biraz icimi dökmek ve rahatlamak istiyorum mümkün oldugunca....
Ben 4 senelik evliyim ve 3 senedir tedavi görüyorum ve hallen bir cocuk sahibi olamadim...
Yasim 31 ve hic bir zaman cocuk sahibi olamiyacak duygusu beni deli ediyor.
Zaman zaman aglamak bagirmak isyan etmek istiyorum. Zaman zamanda kendime hakim olup kaderime razi gelmeye calisiyorum.
Hamile birini görmek canimi yakiyor, kiskaniyorum imreniyorum ama ne fayda...olmuyor.
Bir bebek görünce dahada asiri yogun bir sIkIntiya düsüyor, ilgi bile gösteremiyorum.
Icimde bir nefret yer aliyor bazen, ölmek istiyorum...
Bebek esyalari aliyorum gizli gizli, herkezden gizli bir yere sakliyorum.
Zaman zaman acip bakiyorum icim dahada aciyor sanki nefesim tükeniyor vicudum kitleniyo.
Kendi kendime nasil davranmam gerektigini bilmiyorum ozaman cagreyi aglamakda buluyorum.
Birgün iyi hissediyorum kendimi, ama en ufacik bir durumda bu aninda degise biliyor ve kendimi bir an yerlerde hissediyorum.
Cevremde bir Hamilelik haberi duyunca, kacip gitmek istiyorum.
Bir yandan icim daraliyor konusmak istiyorum, ama öteki yandan utanma duygusu hakim aliyor beni...
Her sorana bir baska yalan uydurmakdan tükeniyorum, ama yine uyduruyorum birseyler cünki "Olmuyor" demek gücüme gidiyor.
Psikolojik tedavi aldim bu yüzden, sanki düzelir gibi oldu...
Ama bir süre sonra yine ayni duygular beni arayip buldu...
Ben bukadar zayif, hassas ve duygusal degildim diyorum kendime ama demeki herkezi hakim alan birseyler varmis, kendimi taniyamiyorum artik, bir baska ben geldi...
Oysa ne büyük bir Askla birgün hamlie kalmayi hayal edip, bir yavruyu icimde hissetmeyi arzulamisdim.
Inanamiyorum, kabullenemiyorum, mutsuzum...
Yani simdi ben hic bir zaman yuvami bir evlat kokusuyla dolduramiyacgim...
Yani biz hep "Iki" kisi kalicagiz...
Biz hic bir zaman ne o duyguyu, ne o ilk anlari yasayamiyacagiz...
Hic bir zaman bir cana can katmanin tadini alamiyacagiz...
Kendimizden hic birsey veremiyecegiz...
Biz hep biz kalacagiz, hayatimiz bos gececek...
Ne isim bulma sevincinle kitaplara sarilip aylarca arayacagiz...
Nede ilk kelime, ilk adim, ilk okul hic bir heyecanimiz olmayacagiz...
Öylece baskalarinin hayatlarina karsidan bakip imrenecegiz, ve bizim olmayacak...
Yani öylesine hep IKI kisi kalip yaslanacagiz ikibasimiza...
BU nasil birsey, benmi abartiyorum onuda anlamiyorum...
Icim icime sigmiyor yaaaa...
Yalvarmak, aglamak, haykirmak hic bir fayda degil, ama en iyi arkadasim olmak zorunda oldular...
Acinacak hallde beynimin ici, iyiki göz görmüyor yürek acisini...sükür...
Iste böyle birseyler icimdekiler. Bu durumda kendini bu yada buna benzer hisseden birtek benmiyim...
Aslinda duygularim bu basit kelimlerden cok daha yogun ve aci...
O kadar zor ki kabullenmek, bunu anlatmaya bir kelime bille yok ...
Bu duygular azalicakmi yoksa hep böylemi olacak benim dünyam...
Sucum ne, neden...
Ne gücüm kaldi, ne de gözümde yas.......
Öylesine icimi dökmek istedim, ama birseye yaradigida yok, cikmazin icinde dön dön dönüyorum böyle deli gibi..
bir evladin degerini hic tadamiyacagim,,,,,
Benim ikinci adim hic bir zaman "ANNE" olmayacak....
Sevgiler....
Amin inşallahAmin cok sagol allah herkeze versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?