3 buçuğa yakın bir ilişkim var.Yaklaşık 1 yıldır uzaktan ilişki yaşıyoruz.Son 1 aydır kavgalardan,düşüncesizliklerden dolayı ilişkimden uzaklaştım duygusal olarak.1 hafta önce biraz ayrı kalmak istediğimi kendimi duygularımı dinlemek istediğimi söyledim.Ama erkek arkadaşım buna pek de müsade etmedi.Benden vazgeçme,ben senden asla vazgeçmem sana aşığım sen bana gelene kadar ben seni beklerim senden başkasını sevemem vs vs konuşmalar yaptı.Bende sanırım vicdan yaptım ve fikrimden vazgeçtim.1 haftalık süreçte yine soğuktuk tabi biz.Sonra beni bırakmıyo bende o beni bu kadar çok severken onu bırakamam buna onu yapamam diye düşündüm ve bi anda en kısa sürede ailemle tanışmanı istiyorum artık dedim.İŞTE sorun tam da burda ben yeni fark ediyorum ki aslında istediğim bu değilmiş ben sadece ondan ayrılamam onu üzemem en iyisi evlenmemiz artık diye düşünmüşüm.Ama ben ona aşık değilim.Evet o beni çok seviyo evet bana değer veriyo.Ama ben eskisi gibi sevmiyorum eskisi gibi hissedemiyorum onu artık kalbimde.Sevmiyorum demiyorum ama eskisi gibi hissetmiyorum.Ben aşık olmak istiyorum.Sizce beni mutlu ediyo bana değer veriyo diye devam mı etmeliyim yoksa bitirmeli miyim?Erkek arkadaşıma yaşattıklarım haksızlık mı?Sizce aşk diye bir şey gerçekten var mı?
Sevmiyorsan bişi hissetmiyorsan bitir. . Erkek arkadaşının ilgisi sevgisi hoşuna gidiyor sadece bukadar ... bişi hissetmedigim bi adamın sırf o beni seviyor bana aşık diye ne yanında durabilirim ne elini tutabilir nede Öpebilirim. . Sakın olaki bu süreçte ailenle tanıştırma gibi bi hata yapma
Hemen arkana bakmadan uzaklaş.İlişkilerde her zaman biraz bencil olmak zorundasın kendi duygularını baz al.Eğer mutsuzsa sırf beni sevşiyor diye bir insanla birlikte olmamalısın.Karşı taraf üzülebilir ama bu durumu sen kaldırabiliyorsan o da kaldırabilir.Kimseyle üzülmesin diye birlikte olamazsın evlenirsen çok pişman olursun.
Hepinize teşekkür ederim.Ben sadece korkuyorum uzaklıktan dolayı böyle hissediyor olmaktan.Bir daha onun gibi seven bulamamaktan belki de hala onu sevdiğimi bilmememden
Hepinize teşekkür ederim.Ben sadece korkuyorum uzaklıktan dolayı böyle hissediyor olmaktan.Bir daha onun gibi seven bulamamaktan belki de hala onu sevdiğimi bilmememden
aşık değilsen sevmiyosan ayrıl .karşı tarafında duygularıyla oynamamış olursun.yarın bir gün evlenirsen daha çok pişman olursun. ilişkiler karşılıklıdır.karşılıksız olunca bir anlamı olmaz.
"Beni mutlu ediyor diye" demişsiniz ama sizi mutlu etse ayrılmayı düşünmezdiniz. Karşınızdaki sizi en çok seven, dünyanın en iyi insanı da olsa, siz ona karşı aynı dolulukta değilseniz, boş. Öyle evlilik olmaz. Sevilmek kadar sevmek de ihtiyaç çünkü. Şuan beni çok seviyor, değer veriyor diye kendinizi avutursunuz ama kalbiniz arka planda seveceği birilerini aramaya devam eder, zira o boşluk dolmamıştır.