Duygularım alınmış gibi

elifsu0225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
236
162
23
50
Merhaba bayanlar,
Farklı bir durumla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.
Gerçekten duygularım yok gibi. Aşırı bi sogukkanlilik ve sakinim var üzerimde. Ve bu durumdan çok rahatsızım.çünkü önceden böyle değildim.
Mesela ailemden uzakta yaşıyorum ve hiç ozlemiyorum sanki. Bazi zamanlar 1 yıl memleketimize gidemedigimiz oluyor. Gidince anneme veya Kardeşime sarilsam da içimde sevgi yok sanki. Canım kadar sevdiğim annannemi geçen yıl gözümün önünde ambulansla acilen götürdüler. En ufak bi korku telaş hissedemedim ve cok uzulmustum.
Sevdiğim birinden ayrılırken hiç üzüntü yasamiyorum.kalbimde sanki hiç duygu yok o anda. Ruh gibiyim adeta.
Esime olan duygularımi anlayamıyorum. Önceden aşk dolu şiirler yazardım. Artık alışkanlık falan oldu diye düşünürdüm ama normal gelmiyor.hic şiir veya mektup yazasim gelmiyor.
2.cocuguma hissettiğim duygular ilk anne olduğum zamankinden daha az sanki. İlk çocuğumda hersey çok farklıydı sanki duygularım.
Bi şeye zarar gelse mesela bi bardak kırılma, sevdiğim bi eşya zarar görse umrumda değil adeta.
Geçenlerde burada konu acmistim.eve gelen misafir altinlarimdan bi kaçını almıştı. En sevdiğim bilezigimdi. Çok böyle bi üzüntü yaşamadım. Günlerce dert etmedim.
Uğradığı bi kaç haksızlık sonrası agladigim uzuldugum oldu. Hayal kırıklığı olmuştu çünkü. Ama sonra geçti.hiç olmamış gibi
Nedir bu sizce?
Psikolojik destek mi almam lazım. En ufak bi şeyde duygulanip ağlayan ben taş kesildi sanki ve cok rahatsizim bu durumdan

Acaba senin gibi olmak daha mı iyi ?

Hayatı bir yerde fazla ciddiye almamak daha mı güzel bilemedim..

Bu durumunu garipsiyorsan bir psikologla görüşmen iyi olur tabii ki

Bende bir uzmandan destek almalısınız.
Hadi kırılan çalınana üzülmeseniz de olur da, insan ailesini özlemez mi anneannesi ambulansla götürülürken panik olmaz mı :KK57:
Duygu kaybı yani hissizlik yaşıyorsunuz bence mutlaka tedavisi vardır.

Merhaba bayanlar,
Farklı bir durumla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.
Gerçekten duygularım yok gibi. Aşırı bi sogukkanlilik ve sakinim var üzerimde. Ve bu durumdan çok rahatsızım.çünkü önceden böyle değildim.
Mesela ailemden uzakta yaşıyorum ve hiç ozlemiyorum sanki. Bazi zamanlar 1 yıl memleketimize gidemedigimiz oluyor. Gidince anneme veya Kardeşime sarilsam da içimde sevgi yok sanki. Canım kadar sevdiğim annannemi geçen yıl gözümün önünde ambulansla acilen götürdüler. En ufak bi korku telaş hissedemedim ve cok uzulmustum.
Sevdiğim birinden ayrılırken hiç üzüntü yasamiyorum.kalbimde sanki hiç duygu yok o anda. Ruh gibiyim adeta.
Esime olan duygularımi anlayamıyorum. Önceden aşk dolu şiirler yazardım. Artık alışkanlık falan oldu diye düşünürdüm ama normal gelmiyor.hic şiir veya mektup yazasim gelmiyor.
2.cocuguma hissettiğim duygular ilk anne olduğum zamankinden daha az sanki. İlk çocuğumda hersey çok farklıydı sanki duygularım.
Bi şeye zarar gelse mesela bi bardak kırılma, sevdiğim bi eşya zarar görse umrumda değil adeta.
Geçenlerde burada konu acmistim.eve gelen misafir altinlarimdan bi kaçını almıştı. En sevdiğim bilezigimdi. Çok böyle bi üzüntü yaşamadım. Günlerce dert etmedim.
Uğradığı bi kaç haksızlık sonrası agladigim uzuldugum oldu. Hayal kırıklığı olmuştu çünkü. Ama sonra geçti.hiç olmamış gibi
Nedir bu sizce?
Psikolojik destek mi almam lazım. En ufak bi şeyde duygulanip ağlayan ben taş kesildi sanki ve cok rahatsizim bu durumdan
Malesef bende sen gibiyim sadece sakinlik yok bende bu durum dönem dönem benimde canımı sıkıyor

Evet beni çok üzen bi kaç olay yaşadım
Geçmişte.halen de canımı sıkar bazen.ama bastırmaya çalışıyorum. Yaşadıkça bastiriyorum.ne olduğunu yazmak istemiyorum.ama yapılan bi haksızlık karşısında tepki veremeyip susmak zorunda kalmak gibi. Olayı açığa vursam daha kötü olabilirdi hersey. Susup acısını kendim yaşıyorum

Ben de bir ara oluyordum. İnsan çok büyük üzüntüler veya başa çıkamadığı uzun süreli sıkıntılar yaşayınca taşlaşıyor sanki. Belki vücut kendisini korumaya alıyordur.

Bu duygusuzluk ileride birden yogun bir şekilde kırılabilir ve ani buyuk pişmanlıklar içinde bulabilirsiniz kendinizi gibi geliyor bana. Fırtına öncesi sessizlik derler ya. Oyle hissettim. İleride bir patlama yasayacaksınız sanki diye.

En guzeli bu.
Hastaliklar neyden geliyor saniyosun?
Hepsi stressten uzuntuden.
Ne mutluki hastaligin ilacini bulmussun.

Ama eger mutluluklarinda boyle donuk yasaniyorsa, sevinmek mutlu olmak ne hatirlamiyosan o zmn sorun var demektir.

En guzeli bu.
Hastaliklar neyden geliyor saniyosun?
Hepsi stressten uzuntuden.
Ne mutluki hastaligin ilacini bulmussun.

Ama eger mutluluklarinda boyle donuk yasaniyorsa, sevinmek mutlu olmak ne hatirlamiyosan o zmn sorun var demektir.
Evet mutluluklarim da donuk genelde. Sevdiklerime kavusunca hiç heyecanlı değilim. Kardeşimin düğünü var yakinda.bende zerre heyecan yok.eskiden mutluluktan havalara uctugum durumlar şimdi çok basit geliyor ve beni en çok bu durum rahatsız ediyor işte

Buda usanmışlık sendromu sanirim banada oluyor hatta genelde oyleyim. Ama tepki alincada insan rol yapamiyor

Evet mutluluklarim da donuk genelde. Sevdiklerime kavusunca hiç heyecanlı değilim. Kardeşimin düğünü var yakinda.bende zerre heyecan yok.eskiden mutluluktan havalara uctugum durumlar şimdi çok basit geliyor ve beni en çok bu durum rahatsız ediyor işte

O zaman sorunlu bisey bu. Sence neden kaynaklaniyor? Biz burda teori uretiriz ama sen kendini daha iyi bilirsin.

Tamam belki bi olaydan sonra oldu. Yok oldu duygularım. Neden yerine gelmez.eskisi gibi sevgi heyecan dolu olamam hersey bomboş. Deniyorum zorluyorum kalbimi hissedemiyorum sanki. Hayatı ruh gibi hissetmeden yaşıyorum. :KK51:

Mesela hı kez bebegimden kan alacaklardi. 1 aylık ti o zaman. Iii kisi ugrasti.Bulamadılar damar yolunu.kaç yerden deldiler.en sonunda buldular.bebeklerde damar cok incedir dediler.ama ben o kadar sakinim ki sanki çocuğun cani yanmiyor gibi. Hemsire de takdir etti sogukkanliligimi. Belki de isine geldi olay cikarmadigim icin.Oysa başka bi bebeğe iğne yapıldığını görsem ağlarım onceden.

Mesela hı kez bebegimden kan alacaklardi. 1 aylık ti o zaman. Iii kisi ugrasti.Bulamadılar damar yolunu.kaç yerden deldiler.en sonunda buldular.bebeklerde damar cok incedir dediler.ama ben o kadar sakinim ki sanki çocuğun cani yanmiyor gibi. Hemsire de takdir etti sogukkanliligimi. Belki de isine geldi olay cikarmadigim icin.Oysa başka bi bebeğe iğne yapıldığını görsem ağlarım onceden.

hayatinizdaki herkesi size zarar verecek duygularinizi kotuye kullanacak potansiyel olarak mi goruyorsunuz?
bende olaylar karsisinda sakinimdir ama konu bebegim olunca oyle soguk kanli filan olamam.

hayatinizdaki herkesi size zarar verecek duygularinizi kotuye kullanacak potansiyel olarak mi goruyorsunuz?
bende olaylar karsisinda sakinimdir ama konu bebegim olunca oyle soguk kanli filan olamam.
Evet çok supheciyim ve kimseye guvenmiyorum.aşırı güvensizlik hakim.sırtını dönen dostlarım. Arkamdan yapılan dedikodular, çıkarcı insanlar, menfaat icin ihanet eden yalan söyleyen bazı sevdiklerim...Bu yüzden kimseye guvenmiyorum. Bu sebep diyelim ki.ama çözüm önerisi fln yok mu?:KK34:

Back
X