- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Teşekkür ederim:)20 dk ne ki ?
Ben İzmirden İstanbula geldim . Bir ablam Allahtan burda onada trafikten 1 saatte anca gidebiliyorum
Sıkma canını evıne alışınca bu düşüncelerinden kurtulcaksın.
İnşallah çok teşekkür ederimBende aileme yakınım, üzerinizde ki duygusallık düğüne yakın herkeste olabiliyor diye düşünüyorum. Evinize alışınca geçecektir.
Cok teşekkür ederim :)Yeni bir düzen kurmak heyecanlı olduğu kadar tedirgin edici de. Müstakbel eşiniz anlaşılan anlayışlı biri, sevdiklerinizle de yakınsınız. Kuruntu yapmayın
Teşekkür ederim içim rahatladı :)Gurbete gidenler ölsün o zaman. Ben hemen şuraya gidip kafama sıkayım mesela. Yani bilemiyorum bu ağlamaları anlayamıyorum. Hadi yine teselli edeyim birkaç ay sonra kendi evinden başka yerde uyumak istemeyeceksiniz. Tek huzur duyduğunuz yer eviniz olacak.
İşin ilginç yanı nişanlımı da cok seviyorum. Bazen heyecanlanıyorum da. Ama işte başlıkta da belirttiğim gibi karmakarışık ..Kuzum ailene aşırı düşkünsen hergün ağlıyorsan ihanet ediyormuş gibi hissediyorum diyorsan evlenme ozaman. .
Cok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız güzel cümlelerinizle. İnsallah öyle olucak. Sizin gibi yorum sahipleri iyi ki var :)İnsanın evi gibi hiç birşey olmaz evine bir geç rahatlığının tadına bi var sonra çok sık gitmek bile istemiyceksin. gitsen hemen evine gelmek istiyceksin aynen böyle olacak
23 yaşındayım. :)İyi de annen de evlenmiş, ablan da di mi? Bi sen yapınca mı ihanet oluyor?
Yaşınız çok mu küçük?
Haklısınız..Bu düşündükleriniz ve ailenize olan bağımlılığınız normal değil. Dikkat ettiyseniz bağlılık kelimesini değil bağımlılık kelimesini kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?