Duygularım karmakarışık

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
düğünüme 4 hafta kaldı. Ev inşaat halinde tamamlanmadı. Müteahhit inatlaşıyor kapıları takmıyor, kavga dövüş birkaç yer yapıp gene sallıyor. Kafam sürekli meşgul.

Ablam annem ben birbirimize aşırı bağlıyız. Ablam evli, evlerimiz yakın. Ben 20 dk uzaklığa gidiyorum. Nişanlım allah için sıkmaz bunaltmaz. Sürekli gidersin, onlar gelir diyor. Ama ben her akşam ağlıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi olmazsa diye. Suan Her günümüz birlikte güle oynaya geçiyor. Sanki onları bırakıp gidiyorum ihanet ediyorum gibi neden böyle hissediyorum bilmiyorum..

Bir yandan nişanlımı cok seviyorum, onunla aynı evi paylaşacak olmak heyecan veriyor. Güzel teselli cümlelerinize ihtiyacım var..

İnsanın evi gibi hiç birşey olmaz evine bir geç rahatlığının tadına bi var sonra çok sık gitmek bile istemiyceksin. gitsen hemen evine gelmek istiyceksin aynen böyle olacak

Bu düşündükleriniz ve ailenize olan bağımlılığınız normal değil. Dikkat ettiyseniz bağlılık kelimesini değil bağımlılık kelimesini kullandım.

Gurbete gidenler ölsün o zaman. Ben hemen şuraya gidip kafama sıkayım mesela. Yani bilemiyorum bu ağlamaları anlayamıyorum. Hadi yine teselli edeyim birkaç ay sonra kendi evinden başka yerde uyumak istemeyeceksiniz. Tek huzur duyduğunuz yer eviniz olacak.

Yeni bir düzen kurmak heyecanlı olduğu kadar tedirgin edici de. Müstakbel eşiniz anlaşılan anlayışlı biri, sevdiklerinizle de yakınsınız. Kuruntu yapmayın

Bende aileme yakınım, üzerinizde ki duygusallık düğüne yakın herkeste olabiliyor diye düşünüyorum. Evinize alışınca geçecektir.

Teşekkür ederim içim rahatladı :)

İnsanın evi gibi hiç birşey olmaz evine bir geç rahatlığının tadına bi var sonra çok sık gitmek bile istemiyceksin. gitsen hemen evine gelmek istiyceksin aynen böyle olacak
Cok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız güzel cümlelerinizle. İnsallah öyle olucak. Sizin gibi yorum sahipleri iyi ki var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…