Duygularım Öldü Galiba :)

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Uzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...

Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?

Yaşadıklarınızdan dolayı karşı cinsten soğumuşssunuzdur birde hayatla mücadele süreciniz olmuş 3 yıl kendinizi kızınıza adamışssınız gibi geldi buda etkili olmuştur
Aman erkekler olmasa da olur

Yani niye bu erkekler bu kadar kafaya takılıyot anlamıyorum.
Bir eksiklik mi illa bulmak mı gerekiyor
Çok ilginç bakıyor herkes ilişkilere.
Biri çıkar aşık olursun yada çıkmaz çocuğunla yaşarsın yani bunda ne var .
İlla olacak ama değil mi.
Hiç evlenmedim sizin kadar takmıyorum bu kafayı anlamam hiç.
Duyguların öldüüğünğ sanmıyorum ölse bu konuyu açmazdın.
İstediğin gibi biri çıkmıyordur karşına.
Beniö mesela ölü şu an hiç düşünmüyorum bile niye kalbim taşlaştı diye bir telaşım yok.

Di mi ya erkekler kapatılsın hiçbir erkek için kılımı bile kıpırdatmak gelmiyor içimden

öyle bir yazmışsınızki sanki yanıyorum erkekkk yollayın banaaaa diyormuşum gibi olmuş :)
ben duygularımdan bahsediyorum aşkta güzel bir duygu neden tekrar yaşamak istemeyeyim ki ?

Demek ki duygusal ilişki istemiyorsunuz, olabilir. Kendinize zaman verin kendinizi zorlarsanız daha kötü olur, iyice soğursunuz.

öyle bir yazmışsınızki sanki yanıyorum erkekkk yollayın banaaaa diyormuşum gibi olmuş :)
ben duygularımdan bahsediyorum aşkta güzel bir duygu neden tekrar yaşamak istemeyeyim ki ?
İste tabi de bunu niye bu kadar kafana takıyorsun kalbin falan taşlaşmamış gayette istiyorsun demek ki

Kalbin taş olmadı, hayat sana bir şeyler öğretti. Korkacak bir şey yok. Sen vermeyeceksin kalbini, karşındaki alacak. Başka türlü kıymetin olmaz.

Diyebilirsin de o da bir ihtiyaç.

aynen yanığım ben şimdi konumdan çıkabilirsiniz.
ne dediğimi bile anlamadın neyse.
Çelişkiler içindesin belli.
Ben bunu demek mi istedim .
Bu nasıl bir üslup .
Ben kalbin taşlaşmış olsa zaten erkek görmek istemezsin demek ki hala umut var demek istedim.
Yanık ne üsluba bak ya

senin üslubuna karşılık bir üslup aslında yabancı olmaman lazım neden bu kadar şaşırdın ki? Birde nedense geri dönüp mesajını düzeltip iyi niyetli bir yorum yapmışsın gibi göstermeye neden ihtiyaç duydun ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…