Duygularım Öldü Galiba :)

Instagram hesabını sizinle paylaşmadı diye özgüvensiz mi oluyor? Bence sadece makul ve mantıklı bir insan oluyor. Sizin takıntılı bir deli olmadığınızı nereden bilebilir mesela? Neden sizinle kimliğini paylaşsın? Ki kendisini burdan tanıdığım kadarıyla gayet özgüvenli ve akıllı bir kadın. Kimsenin size bir şey ispat etmeye ihtiyacı da yok kendinizi çok ciddiye alıyorsunuz.

Ooo kankileri geldi şimdi.
Kendisi bana takıntılı ve deli gibi her konuda gelip bana saldırıyor bırakmıyor peşimi bende gel tanışalım dedim gelemedi.
Ay en özgüvenli sizsiniz zaten tamam ağlamayın artık özgüvenliler.
Hadi ben kompleksliyim tamam mı mutlu olun bakın kabul ettim .
Ben onu taksam kafama onun gibi yapardım her yorumunu alıntılayıp laf sokardum değil mi .
Ama nedense o benim peşimde koca kadın çoluk çocuk sahibi bide utanmıyor tanımadığı kadına saldırmaya sürekli bu ne kin .
Kudra mı ne onları banlatmışım zamanında hatırlamıyorum bile ben bunları.
Kudrayı mahkemeye vericekti biri sadece ordan hatırlıyorum

Evet çok özgüvenliyim. Fıstık gibi fiziğim harika kariyerim, aşırı yakışıklı bir kocam var. Başka soru?

Evet çok özgüvenliyim. Fıstık gibi fiziğim harika kariyerim, aşırı yakışıklı bir kocam var. Başka soru?
He canım he.
Gelip karşıma çıkacak cesaretiniz yok .
Klavyeden salla.
Ayrıca fiziğin bilmem nende beni ilgilendirmez.
Banane senden .
Ben kendimi biliyorum.
Sizin gibi takıntı yapmıyorum burdakı üyeleri kafama takıp kin tutmuyorum .
Saldırmıyorumm.
Hatırlamıyorum bile kimle tartıştım ettim.

Ben sizi tanımıyorum yalnız. Özgüveni instagram hesabı ile bağdaştırmanız komik oldu. Siz bir papatya çayı için bence. Sizi instagramdan takip etmeyen herkesi özgüvensiz sanıyorsunuz. Hayır takipçi ihtiyacınız varsa söyleyin takip edelim o zaman.

Özgüveni Instagram hesabımla bağdaştırmıyorum lütfen okuduğunu anla.
Bana feci şekilde takıntı yapmış arkadas sende onun arkadasıın.madem merak ediyorsun gel bak bakalım dedim yok dedi kaçtı.adınınız sanınız belli değil saldırganlık yapıyorsunuz.
Benim özgüvenimden kime ne ayrıca yani kompelksli olsam size ne zararı var mesela size ne
Her konuda sen böyle yorum yaptın bilmrm kaç sene önceki erkek arkadaşımı kıskanmışım öyle bir konu açmışım gelip bunu söyleyip gidiyor.
Konuyla ilgisi bile yok konu sahibinin konusunu dağıttık onun yüzünden.

Gören biri olarak yazıyorum taş gibi hatunsun
valla birbirimizi tanıyoruz, özgüvenle ego bambaşka şeyler. Ben burada tanımadığım bilmediğim güvenmediğim insanlara fotoğrafımı yada kimliğini afişe edecek kadar ego zehirlenmesi yaşamıyorum. O kadar akılsız da değilim. Sizinle tanıştım zira sizi burada az çok biliyorum görüyorum seviyorum. Kalkıp da kendimi gaza gelip afişe etmedim diye özgüvensiz olduğum iddia edilince de vana gülme geliyor

Arkadaşların koştu yardıma hadi iyisin.
Oturun dedikodumu yapın şimdi.
Sizi kaale almıyorum hepinizi engelliyorum byes

Bak o konuda çok haklısın işte.bambaşka birinin konusunda, bambaşka bir konuda eski konulardan saldırmaya çalışan, laf sokan bir sürü kişi var.ne güzel yorumunu yapıyorsun ,sonra biri çıkıyor aaa sen 2 sene önce bimem kimle şöyle birşey yaşamıştın diye seni gömmeye çalışıyor.yaaa ne alakası var şimdi ne alakası var .ne oluyor durup dururken birini sinirlendirince konuya ne faydası var.üstünden çookk zaman geçse de değişmiyor.2 sene önceki yaptığım hatayı ben bile hatırlamıyorum ya.her geçen gün ders alıyoruz değişiyoruz.hemm her konuda yorum yaparken kendi hayatımızı mı düşünmemiz lâzım.ne ilgisi var ben hayatımda neler yapıyorum? Herkes söylediği şeylere uygun mu yaşıyor ?.o zaman öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum demek ki.ne var bunda ?. Sen yaptığım yoruma yorum yap.doğuyu herkes biliyor ama herkes her zaman uygulayabiliyor mu ? Bunu yapmayın ya.

Bende aynı durumdayım. Benim iki tane çocuğum var. Kendimi onlara adadım galiba. Kimseye güvenmiyorum. Mutlumuyum evet mutluyum. Ama yaşım genç hayatımda bazen biri olsun istiyorum bazen hiç istemiyorum. Duygularım karışık. Zaten birşey düşünebileceğim bi insanda yok çevremde.

Ay yaparsa yapsınlar hepsi tırnaklarınu yiyen fesatlanan kadınlar.
Streslerini burdan atıyorlar işte millete saldırarak.
Bir tane vardu göremiyorum artık nerde mahkemeye vericekti hakim bir hanım vardı .
Korktu kaçtı heralde.
Her konuda saçma sapan yorumlar yapardı.
Nasıl olsa internet ortamı salla dur zaten oturduğun yerden reel hayat öyle değil ama.
Asıl özgüven siz hareket bunların yaptığı.
Ben konu sahibi arkadasa illa erkek mi lazım boşver akışa bırak dedim oda yanlış anladı da neyse.
Bu kadının benim karşıma çıkacak cesareti yok gelsin karşıma diyorum kendine güveni yok burda gölge gibi takip ediyor beni.
Beni aşağılıyot aklı sıra.
Kendini küçük düşürüyor sürekli.
Rezil oldu zaten engelledim artık konuşsun dursun yazık üzülüyorum bu tiplere .
Tanımadığı kadın üzerindeb ego kasma peşinde .

Sorununuz ne ? Eski konumu gündeme getirip mutlu mu oldunuz ? Çok komik ya. Sizin gibiler yüzünden tiksindim evet çünkü işiniz gücünüz milleti vurmaya çalışmak. Bu konuyu hatirlatmaniz iyi oldu sizin gibiler gibi ego tatmini yapmak yerine hayatıma bakmışım ışık sacmisim ve karanlık günleri geride bırakmışım bundan sonra da tek bir konu dahi acmayacagim çünkü evde canı sıkılıp benim çaresiz kaldığım anları zevkle önüme sunan kötü kalpli insanlardan bırakın akıl almayı selam dahi vermem . Allah kalbinize göre versin inşallah

Ok bundan sonra size tavsiyem konu açarsanız konuya sadece belirli kriterde kişileri alırsınız, herhangi bir saygısızlık yapmadan sadece fikrimi belirttim diye bu kadar saçma yargılanmak çok komik.. O zaman zaten kötü niyetim olmadan ve herhangi bir kırıcı üslup kullanmadan fikrimi belirttiğim için bu kadar saldırıya uğruyorsam en azından bir şey söyleyeyim.. Bu "ışık saçtığınız güçlü ve kimseye ihtiyacı olmayan herkesi reddeden kadın" imajınıza tutulup kaldığınız ve etrafı ısırdığınız sürece hayatın gerçeklerinden kaçan siz olursunuz. Bence bir insanın sevilip sevmek istemesi, kötü yaşanmışlıklardan sonra geçmişe kin tutmadan ve insanları günah keçisi ilan etmeden, hayat dersleri çıkarması, olgunlaşması, kendi düşünse bile hayatına o dönemde ona değer verecek insanlar çıkmaması "çok normal". Hatta bunu belirtmek bile zayıflık değil. Ben hayatımda birini istiyorum diyen herkese çok saygı duyuyorum, çünkü ancak kendisiyle barışmış bir insan bu cümleyi kurabilir. Ama sizde olduğu gibi sürekli pençeleri dışarıda, iyi niyetli/tarafsız eleştirileri bile hakaret olarak görüp karşısındakine saldıran insanlar ancak "güçlü kadın" rolünü oynar.
Fakat emin olun benden size dost/kötü niyetli insan tavsiyesi, olmadığınız kişi rolüyle sadece kendinizi kandırırsınız, bunu ben bile buradan anladıysam o tanıştığınız adamlar bunu 10 km öteden anlıyordur. Siz güçlü ve ışık saçan değilsiniz; aksine çok muhtaç ve zayıf duruyorsunuz. Sizin yerinizde başkası olsa biraz olsun anonim bir forumda hiçbir çıkar güdülmediğini anlar, (en azından benim buna yönelik bir tavrım yok) size zaman ayırıp yorum yapıp belki göremediğiniz bir şeyler için bir düşünce uyandırdığımız için teşekkür ederdi.
Dediğim gibi bugün bana "kötü niyetli" deyip geçin, hayat size zamanla öğretir.

Gayet sağlıklı görünüyorsunuz o toplumsal beklentiler size böyle olmamanız gerekiyor gibi hissettiriyor sadece. Boşanan helede çocuğu olan herkes depresif mi olacak. Ya da tekrar bir erkek ile yolları mi kesisecek. Ben adınıza sevindim mutluluklar

kaç yaşındasınız

Ya ama Ferhan senin yorumların da unutulacak gibi değil ki şimdi lütfen bize haksızlık etme. 20 sene de sonra ölmez sağ kalırsak ulan Bi Ferhan vardı manyağın tekiydi diyecem burda.

Teziniz harika olmuş ellerinize sağlık ama çürük üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…