Siz gerçekten çok agresifsiniz. Size üslubunu bozmadan bir yorum getiren insanlar diğer üyeye de yaptığınız gibi özgüvensiz, vs ve ya benim için iddia ettiğiniz gibi "okuduğunu anlamakta güçlük çeken" mi oluyor? Neden sinirlenmeden konuşamıyorsunuz? Bir konu açtıysanız ve yorum istiyorsanız insanlar saygı çerçevesinde olduğu sürece istediği yorumu yapabilirler. Öncelikle bu konuyla bir uzlaşın.
"Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben?"demişsiniz. Benim fikrime gelince de bu söylediğiniz şartlar zaten karşılıklı oluşur, belki sizin çaba göstermiyorum dediğiniz erkekler zaten çabaya değmeyecek ya da onlar da size o yönde yaklaşmıyor olabilir. Boşanmış, çocuklu bir kadınsınız siz içimden gelmiyor şu an dediğiniz çabayı verseniz bile karşınıza çıkan kişilerin aynı yaklaşımda olma ihtimali var, sonuçta o tanışmak görüşmek isteyen dediğiniz kişiler de zaten aşk olarak yaklaşıyor olamaz. Eğer şu an uzaksanız, kalbiniz de taşlaşmış hissediyorsanız zaten bunun aşılması için de sizin için çaba gösterecek (çünkü bekar bir anne kimliğiniz de var) bir insanın karşınıza çıkması gerek. Bu duygular "karşılıklı" olduğu zaman bir anlam kazanır.. Bence olay karşınıza size bu değeri/çabayı vermeye hazır bir erkek çıkmaması.
Sadece fikrimi belirttim, İyi günler dilerim.