Duygularım Öldü Galiba :)

sen iyi misin? benim konumda bana yorum yapma diyorsun ? bence sen psikoloğa falan git yazık sana üzüldüm ben
Ya çünkü gelmiş bana yorum yapıyorsun yeter ya .
Ben bir şey yazdım alıntılayıp durup ondan sonra konumdan git diyorsun .
Alıntılama o zaman .
Kendini ne sanıyorsun sen .

Bana özgüvensiz falan diyorsun sen kimsin ki.

Ya çünkü gelmiş bana yorum yapıyorsun yeter ya .
Ben bir şey yazdım alıntılayıp durup ondan sonra konumdan git diyorsun .
Alıntılama o zaman .
Kendini ne sanıyorsun sen .

Bana özgüvensiz falan diyorsun sen kimsin ki.
kıyamam çok mu alındın ağlayarak yaz günlüğüne

Valla erkek için ağlayan sensin hemde ortada erkek de yok yazık .
Takmışlar erkeğe Ferhansla kafa kafaya vermişsiniz 🤣🤣
ahahahha aynen yok bulamıyorum hayattaki tek derdim beni kremaya bulayıp yalayacak bir sevgilimin olmaması ve benim bu derdim seni hiç alakadar etmiyor biliyor musun :halay:

ahahahha aynen yok bulamıyorum hayattaki tek derdim beni kremaya bulayıp yalayacak bir sevgilimin olmaması ve benim bu derdim seni hiç alakadar etmiyor biliyor musun :halay:
E bul ne yapalım bana ne sarıyorsun.
Bütün İtalyanlar sınır kapısında durmuş seni bekliyor zaten 🤣🤣

sanırım en büyük neden bu olsa gerek kimselere güven kalmıyor seçerken önceliklerin tamamen değişiyor di mi..
Tabi çocuksuzken bir sorun olduğunda kendin çekiyorsun mutlu olduğunda kendin oluyorsun. Ama çocukla olunca sen ne yaşıyorsan çocuk da aynısını belki fazlasını yaşayacak. Temkinli olmak gerekiyor. Allah herkes hakkında hayırlısını versin

E bul ne yapalım bana ne sarıyorsun.
Bütün İtalyanlar sınır kapısında durmuş seni bekliyor zaten 🤣🤣
seni sevgiyle uğurluyorum isabella... özünde iyi bir insan olduğunu tahmin ediyorum ve yeterince kırılıp kırmamak için seni uğurluyorum lütfen artık tahrik edici şeyler yazıp birbirimizi yormayalım olur mu?

seni sevgiyle uğurluyorum isabella... özünde iyi bir insan olduğunu tahmin ediyorum ve yeterince kırılıp kırmamak için seni uğurluyorum lütfen artık tahrik edici şeyler yazıp birbirimizi yormayalım olur mu?
Benim amacım seni kırmak değildi zaten canım.
Sen benim dediklerimi tamamen yanlış anlayıp saldırganlaştın.
Herkesin hayatı yeteri kadar zor bunu anlıyorum.
Akışta yaşamak gerek.erkek olsa da olur olmasa da demek istemiştim.
Kafaya takılacak konular değil.
Hem ne kadar takarsan yalan yanlış saçma sapan tipleri hayatına çekiyorsun bu hepimiz için geçerli birşey.
Yarın düzgün bir tip çıkar sevip sevilecek bir ilişki içinde bulursun kendini ama bu akışta yaşarak olur enerjini düşürme.
Ama gözlemim şu ki senden büyük bir yaştayım biraz şu sinirlerini kontrol etmeyi öğrenmelisin bu gerçek hayatta kaybettirir sana.
Benim kalbim kırılmaz kolay kolay kimseyi de kırmak gibi bir amacım yok forumda.
Sadece realist bir bakış açısıyla konuştuğum için yanlış anlaşılmalara maruz kalıp hakaret yediğim oluyor .
Sert geliyor belki üslup o yüzdendir.
Bilemiyorum herkes mutlu olsun benim kimseye özellikle tsnımadığım hayat kavgası veren kadınlara kötü bir dileğim olamaz öyle bir insan hiç değilim.
Kendine iyi bak mutlu ol❤️

Mune Mune resmen kendi konumda taciz ediliyorum sadece ilgili üyenin yorumlarını engelleme şansımız var mıdır? çünkü gerçekten sıkıldım kendisinden.

sanırım okuduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorsunuz duygularım öldü G A L İ B A yazmışım. içinden çıkamadığım anlam veremediğim bir durağanlık var ve bunun sebebiini tanımlayamıyorum ben tutup kimseyi istemiyorum dememişim istiyorum ama şuan neden uzağım demişim. okuduğunuzu anlasanız zaten böyle bir yorum yapmazdınız. ben konumda aşk vs istemiyorum demiş miyim? istiyorum ama şuan neden kimse için çaba göstermek istemiyorum acaba gibi bir yaklaşımda bulunmuşum.
Siz gerçekten çok agresifsiniz. Size üslubunu bozmadan bir yorum getiren insanlar diğer üyeye de yaptığınız gibi özgüvensiz, vs ve ya benim için iddia ettiğiniz gibi "okuduğunu anlamakta güçlük çeken" mi oluyor? Neden sinirlenmeden konuşamıyorsunuz? Bir konu açtıysanız ve yorum istiyorsanız insanlar saygı çerçevesinde olduğu sürece istediği yorumu yapabilirler. Öncelikle bu konuyla bir uzlaşın.
"Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben?"demişsiniz. Benim fikrime gelince de bu söylediğiniz şartlar zaten karşılıklı oluşur, belki sizin çaba göstermiyorum dediğiniz erkekler zaten çabaya değmeyecek ya da onlar da size o yönde yaklaşmıyor olabilir. Boşanmış, çocuklu bir kadınsınız (bu da karşı taraf için tereddüt ve çaba sebebi) siz içimden gelmiyor şu an dediğiniz çabayı verseniz bile karşınıza çıkan kişilerin aynı yaklaşımda olma ihtimali var, sonuçta o tanışmak görüşmek isteyen dediğiniz kişiler de zaten aşk olarak yaklaşıyor olamaz. Eğer şu an uzaksanız, kalbiniz de taşlaşmış hissediyorsanız zaten bunun aşılması için de sizin için çaba gösterecek (çünkü bekar bir anne kimliğiniz de var) bir insanın karşınıza çıkması gerek. Bu duygular "karşılıklı" olduğu zaman bir anlam kazanır.. Bence olay karşınıza size bu değeri/çabayı vermeye hazır bir erkek çıkmaması.
Sadece fikrimi belirttim, İyi günler dilerim.

Siz gerçekten çok agresifsiniz. Size üslubunu bozmadan bir yorum getiren insanlar diğer üyeye de yaptığınız gibi özgüvensiz, vs ve ya benim için iddia ettiğiniz gibi "okuduğunu anlamakta güçlük çeken" mi oluyor? Neden sinirlenmeden konuşamıyorsunuz? Bir konu açtıysanız ve yorum istiyorsanız insanlar saygı çerçevesinde olduğu sürece istediği yorumu yapabilirler. Öncelikle bu konuyla bir uzlaşın.
"Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben?"demişsiniz. Benim fikrime gelince de bu söylediğiniz şartlar zaten karşılıklı oluşur, belki sizin çaba göstermiyorum dediğiniz erkekler zaten çabaya değmeyecek ya da onlar da size o yönde yaklaşmıyor olabilir. Boşanmış, çocuklu bir kadınsınız siz içimden gelmiyor şu an dediğiniz çabayı verseniz bile karşınıza çıkan kişilerin aynı yaklaşımda olma ihtimali var, sonuçta o tanışmak görüşmek isteyen dediğiniz kişiler de zaten aşk olarak yaklaşıyor olamaz. Eğer şu an uzaksanız, kalbiniz de taşlaşmış hissediyorsanız zaten bunun aşılması için de sizin için çaba gösterecek (çünkü bekar bir anne kimliğiniz de var) bir insanın karşınıza çıkması gerek. Bu duygular "karşılıklı" olduğu zaman bir anlam kazanır.. Bence olay karşınıza size bu değeri/çabayı vermeye hazır bir erkek çıkmaması.
Sadece fikrimi belirttim, İyi günler dilerim.
yahu burada benim duygularımın ve konustuklarımın iki yüzlü ve istemem yan cebime koy tavrı olduğunu iddia eden siz değil misiniz? benim açıklamaya çalıştığım konuyu farklı alana çekip sanki ben aa ben çok güzelim harikayım süperim ama kimsecikleri beğenmiyorum çünkü mükemmel bir kadınım bunu da buraya yazayım da özgüvenim artsın duyan duymayan kalmasın gibi lanse ediyorsunuz yaptığınız yorumlarla. gayet açık bir şekilde duygularımı çözemediğimi belirttiğim halde içinde kibir barındıran ifadelerle kalbimi kırıp üstten bakmaya çalışmanıza engel olmak agresiflikse okey ben agresifim

yahu burada benim duygularımın ve konustuklarımın iki yüzlü ve istemem yan cebime koy tavrı olduğunu iddia eden siz değil misiniz? benim açıklamaya çalıştığım konuyu farklı alana çekip sanki ben aa ben çok güzelim harikayım süperim ama kimsecikleri beğenmiyorum çünkü mükemmel bir kadınım bunu da buraya yazayım da özgüvenim artsın duyan duymayan kalmasın gibi lanse ediyorsunuz yaptığınız yorumlarla. gayet açık bir şekilde duygularımı çözemediğimi belirttiğim halde içinde kibir barındıran ifadelerle kalbimi kırıp üstten bakmaya çalışmanıza engel olmak agresiflikse okey ben agresifim
Yorumlari okudum gercekten agresifsin bir sey dememisler sana ama sen fazla alinmissin sakin ol biraz yoksa iliskin olsada uzun surmez

Kendinize kızınızla güzel bir hayat kurmuşsunuz bence hayatınızda biri olmasa da olur kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız ne mutlu. Yaşadıklarınız sizi kötü etkilemiş birde küçük çocukla hayat mücadelesi vermişsiniz. Karşı tarafa olan güveniniz gitmiş bence ama zaten karşı cinse çokta bel bağlamamak gerekiyor. Şahsen ben bu durumda olsam karşı cinse aşkı sevgiyi verip ziyan edeceğime onu da etrafımda dostum kardeşim ailem çocuğum vs onlara veririm. Bana göre karşı cinse verilen kıymet sevgi boşa gidiyor. Hayatımda biri var ama emin olun ona bile o kadarını vermiyorum o bugün var yarın olmayabilir ama aile dost öyle değil tabi bunların temelinin de sağlam olması lazım. Boşverin erkek nedir ki kalbinizin taşlaşmış olacağını düşünüyorsanız bırakın taşlaşsın çünkü hiçbir erkek verilenin kıymetini bilmez. Ama onları da böyle göklere çıkaran biz kadınlarız işte he ama doğru zamanda doğru kişi illa ki olucak umarım dilediğiniz olur.

Yorumlari okudum gercekten agresifsin bir sey dememisler sana ama sen fazla alinmissin sakin ol biraz yoksa iliskin olsada uzun surmez
ay bunu diyen sen misin hahahahahaha çok güldüm sende alınıyorsun be R rainyy cim. En azından bu üyenin kötü geçmişi var ve çocuğuyla hayat mücadelesi veriyor yazılanı çizileni yanlış anlayabilir. Bence sen kendi açtığın konularında sana doğru yorum yapıp tavsiye veren insanlara nasıl sanane vs diye çıkışıyorsun önce ona bak sonra bu agresiflik konusunda tavsiye ver. Ne demişler çuvaldızı önce kendine sonra başkasına batır.

ay bunu diyen sen misin hahahahahaha çok güldüm sende alınıyorsun be R rainyy cim. En azından bu üyenin kötü geçmişi var ve çocuğuyla hayat mücadelesi veriyor yazılanı çizileni yanlış anlayabilir. Bence sen kendi açtığın konularında sana doğru yorum yapıp tavsiye veren insanlara nasıl sanane vs diye çıkışıyorsun önce ona bak sonra bu agresiflik konusunda tavsiye ver. Ne demişler çuvaldızı önce kendine sonra başkasına batır.
Buradada mi beni buldun. Ben benimle ugrasanlara cevap veriyorum...

Buradada mi beni buldun. Ben benimle ugrasanlara cevap veriyorum...
Hıhı sensin R rainyy cim 😀 konularında beğenmediğin yorumlarında ama aslında sana iyilik için yazılmış fakat senin kabul etmediğin yorumlara çıkışlarını tekrar okunanı tavsiye ediyorum ve daha fazla cevap vermeyeceğim sana konu sahibinin konusunu sabote etmek istemediğim için. Sana hayatında erkek arama çalışmalarında başarılar R rainyy 😀😀😀

Bence KK 'nın ortak sorunu bu çünkü bende öyleyim ahahahaa :halay:

Eklentiler

• tumblr_243f391be2ede9acc29741853e93c235_3e4ae315_1280.webp
    tumblr_243f391be2ede9acc29741853e93c235_3e4ae315_1280.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 27
Back
X