Duygularım sıkıştı, iyi olamıyorum.

hayatta anne baba kardeşten başka herkesten vazgeçilir...bukadar körü körüne bağlanman çok yanlış..tamam ayrıldınız ama kendine gel artık..zaman herşeyin ilacı..sen kendine bile yardım etmiyorsun unutmak için...
Ben onu sevmiyorum. Aksine işte unutmak istiyorum gitsin karşıma çıkmasın istiyorum. Ama sürekli aklıma geliyor işte ağlayıp rahatlayamıyorum.

Ayrılık 1 yılı geçmiş..Bunun adı aşk acısı değil malesef takıntı.İlişkiler yaşanır iyi gider sonuca ulasır anlasamazsınız biter.Herkes yoluna bakar bu bu kadar yalın birsey.Ne olur iliskilerinizi takıntı hastalık haline getirmeyin :KK43:
işte takıntı değilde ben onu bir kerede aklımdan attım diye düşündüm sonra anladım ki o iş öyle olmuyomuş acımı yaşamam gerekiyomuş. şuan ona karşı hissizim istemiyorum onu. ama bu tuhaf halimden de kurtulamıyorum.

Bence sizinki artık takıntılı bir hal almış
Kendinizi kurtaramıyorsanız yardım alın
Ve hayat giden bir erkeğin arkasından yas tutacak kadar basit değil bence arkadaşlarınızla program yapın gezin eğlenin bir bakarsınız yeniden aşık olmuşunuz
biraz takıntı denilebilir evet. gittim yardım almak için ilaç almıştım bi güzel uyutmuşlardı beni. Doktorların samimiyetinede inanmıyorum zaten o yüzden yardım alma gibi bir düşüncem yok.. Yas tutmuyorum aslında şuan hissizim ama içimde bitmeyen bazı şeyler var..

sadece kendini sev ve inan ne hayyallerini kaybettin nede umutlarını birgün başka birini seversin tekrar aynı duyguları hisedersin .kaldki sevmesen olmasa bile farketmez. ne yaptı kiminle sevmişmi sevmemiş mi hepsini de düşünme bu dünyada herşey birbirine bağlı bugün sana verdiği zararı misliyle öder kimsenin hakkı kimsede kalmaz .ne olur sadce kendini sev ağlama da geçirmişşin bastırmışşın madem simdiye kadar şimdide atamadım deme güçlü ol ben çok üzüldüğümde sadece aynanın karşısına geçip gözlerime bakarım ve aynadaki yansımamdan başka kimsenin canımı acıtmaya değmeyeceğine inanırım .

Olayı dramatize etmedim. Hislerimin söyledim sadece hissettiklerimi.
Bence dua etmelisin . Bu anlattığın hisleri evlenip boşanıp sonrasında yaşayabilirdin . Beterin beteri vardır . Bu halde böyleysen benim yerimde olsan napardın acaba . Bence kendini toparla ve geçmişle yaşamayı bırak bir an evvel . Haline şükret .

sadece kendini sev ve inan ne hayyallerini kaybettin nede umutlarını birgün başka birini seversin tekrar aynı duyguları hisedersin .kaldki sevmesen olmasa bile farketmez. ne yaptı kiminle sevmişmi sevmemiş mi hepsini de düşünme bu dünyada herşey birbirine bağlı bugün sana verdiği zararı misliyle öder kimsenin hakkı kimsede kalmaz .ne olur sadce kendini sev ağlama da geçirmişşin bastırmışşın madem simdiye kadar şimdide atamadım deme güçlü ol ben çok üzüldüğümde sadece aynanın karşısına geçip gözlerime bakarım ve aynadaki yansımamdan başka kimsenin canımı acıtmaya değmeyeceğine inanırım .
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için yapmaya çalışacağım.

Bence dua etmelisin . Bu anlattığın hisleri evlenip boşanıp sonrasında yaşayabilirdin . Beterin beteri vardır . Bu halde böyleysen benim yerimde olsan napardın acaba . Bence kendini toparla ve geçmişle yaşamayı bırak bir an evvel . Haline şükret .
Ben zaten bu kişiyle evlenseydim evliliğim hiç sağlıklı olmazdı ki o zaman bunu düşünemiyordum tabi herşey güzel geliyor insana karşısındaki insanı gerçekten ayrıldıktan sonra gerçek manada tanıyor insan. Ya o kadar değişmiş ki yanımda bile durmasına izin vermem ben şuan onun. Bide ben bu kişiyle hemen evlenelim istiyordum. Neymiş çok seviyormuşum işte herşey sevgiyle olmuyormuş bunu anladım. Artık böyle sevgili olaylarına giripte kendimi yıpratmayacağım zaten biriyle tanıdığım kişiler aracılığıyla biriyle tanışıp o kişinin çevresini gerçekten bilip öğrenip o şekilde evlenmek istiyorum. Flört aşamasında arada birde çok güvenebileceğin insanlar olmayınca flörtleşilen kişi gerçek yüzünü göstermiyor.

Ben o kadar çok bastırdım ki acımı artık şuan üzülmek istediğimde bile olmuyor çok değişik yani resmen üzülüp ağlayamıyorum tuhaf alışılmadık bir his var sadece onu seviyomuyum hayır ona karşı içimde belki çok küçük bir sevgi vardır. Ama onu istemiyorum. Görsem bir yerde birşey hisseder miyim onuda bilmiyorum. Ağlasam belki rahatlarım ama ağlayamıyorum.

O zmn zorluycaksin kendini. Icine ata ata birikmis. Hic denedinmi ask filmleri izlemeyi? Tavsiye ederim. " keske asik olmama degseydi, sevdgim kisi aynen bu filmdeki asiklar gibi dosdogru sevseydi, nolurduki" diye agladim yorganin altinda.
Ama sonucta su an dirildim, o gunler gecti.
Biz gercek askin yanindan bile gecmemisiz, bastan beri belliymis ama ben kalbime yenik dustum diye uzuldum. Belki onu ozledigin icin aglamazsin ask filmlerinde, sonucta o kdar sene gecmis. Ama " ben boyle bi aski neden bulamiyorumki, neden degrsiz birisinde dogru aski buldguma inandim ben aptal kafam' diye aglarsin.

O zmn zorluycaksin kendini. Icine ata ata birikmis. Hic denedinmi ask filmleri izlemeyi? Tavsiye ederim. " keske asik olmama degseydi, sevdgim kisi aynen bu filmdeki asiklar gibi dosdogru sevseydi, nolurduki" diye agladim yorganin altinda.
Ama sonucta su an dirildim, o gunler gecti.
Biz gercek askin yanindan bile gecmemisiz, bastan beri belliymis ama ben kalbime yenik dustum diye uzuldum. Belki onu ozledigin icin aglamazsin ask filmlerinde, sonucta o kdar sene gecmis. Ama " ben boyle bi aski neden bulamiyorumki, neden degrsiz birisinde dogru aski buldguma inandim ben aptal kafam' diye aglarsin.
1 sene falan geçti yaklaşık. Filmlerle çok aram yok aslında zamanım yok çok dolu dolu bi hayatım var aynı anda iki üniversite okuyorum ayrıca hafta içi ve hafta sonu gittiğim kurslarda var. Bu kadar işimin arasında bile aklıma gelebiliyor ama.

Aynı durumdayız bende 2 yıldır görmüyorum ama senin sorunun şu bak iyi dinle sana 1 yıl geçmiş hala mı diyemem çünkü benim 2 yıl geçmiş hala anasını satayım ama birşeyler yapmak zorundasın takibi kes en güzeli umut kalmaması diğer türlü emin ol daha zor kendine vakit ayır kıyafet bakım yeni birini bul demek çok zor ama en azından kafanı meşgul etçek birini bul benim 2 yıl geçti birini buldum ama kalp hala onda kalıyor ama dinle 2 yıl geçmiş başkasını bulmuşum şimdi tekrar bi şekilde konuştuk denemek istedik ama olmuyor çünkü aradan çok zaman geçti değiştik hayatımızda değişti ikimizde aynı kalmadık ama bi umudun olması bile beni burda deli ediyor senin en azından umudun kalmamış oh be de yoluna bak bana mesaj atarsan yalnızlığını paylasırım kısaca gelsede eskisi gibi olmayacak

biraz takıntı denilebilir evet. gittim yardım almak için ilaç almıştım bi güzel uyutmuşlardı beni. Doktorların samimiyetinede inanmıyorum zaten o yüzden yardım alma gibi bir düşüncem yok.. Yas tutmuyorum aslında şuan hissizim ama içimde bitmeyen bazı şeyler var..
İşte onlar takıntı bence etrafınla iletişimini artırırsan Zamanla geçecektir
Yoksa insan ölüme alışıyor

Ben zaten bu kişiyle evlenseydim evliliğim hiç sağlıklı olmazdı ki o zaman bunu düşünemiyordum tabi herşey güzel geliyor insana karşısındaki insanı gerçekten ayrıldıktan sonra gerçek manada tanıyor insan. Ya o kadar değişmiş ki yanımda bile durmasına izin vermem ben şuan onun. Bide ben bu kişiyle hemen evlenelim istiyordum. Neymiş çok seviyormuşum işte herşey sevgiyle olmuyormuş bunu anladım. Artık böyle sevgili olaylarına giripte kendimi yıpratmayacağım zaten biriyle tanıdığım kişiler aracılığıyla biriyle tanışıp o kişinin çevresini gerçekten bilip öğrenip o şekilde evlenmek istiyorum. Flört aşamasında arada birde çok güvenebileceğin insanlar olmayınca flörtleşilen kişi gerçek yüzünü göstermiyor.
O işler öyle değil canım . Nekadar güvenenilceğin kişi olsa da aynı eve girmeden kimse kimseyi gerçek anlamda tanıyamıyor . Bizzat yaşadım . Allahtan hayırlı olanı dile .

Back
X