- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 36
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Merhametli sadık ve kırmayan biriyse diğerleri halledilmeyecek şeyler değil.
Ay ben de soğurum böyle şeylerden
İşte bu yüzden evde kaldım
Demekki soğumamak lazım
: )
Evet evde herkes kendi Beckham' ını yapsınValla panpa iyi giyinen erkek sadece Italyan erkegi, Ortadogu, Balkanlar ve Avrasya'da cogu bos beles (ciddiyim). Sandalet icine corap giyeni de var, 2 tisortle hayat idame ettireni de.
Bence eleman yakisikli mi, yuzu guzel mi o potansiyel onemli. Mesela bakin Victoria Beckham'a lik evlendiklerinde David B. gayet yagli sacli, avare bir cocuktu. Victoria B. giydirince manken oluverdi. Bence hammaddeye bak. Giyim kusam degisebilen bir sey, Beymen'e goturur gomlek, kravat, takim elbise alirsin olur biter.
Bu devirde milletin giyimi lüx içi çürükTanidigim kadariyla öyle böyle bana hayran hayran bakiyor ilk kez böyle hisettim
Valla panpa iyi giyinen erkek sadece Italyan erkegi, Ortadogu, Balkanlar ve Avrasya'da cogu bos beles (ciddiyim). Sandalet icine corap giyeni de var, 2 tisortle hayat idame ettireni de.
Bence eleman yakisikli mi, yuzu guzel mi o potansiyel onemli. Mesela bakin Victoria Beckham'a lik evlendiklerinde David B. gayet yagli sacli, avare bir cocuktu. Victoria B. giydirince manken oluverdi. Bence hammaddeye bak. Giyim kusam degisebilen bir sey, Beymen'e goturur gomlek, kravat, takim elbise alirsin olur biter.
Bu devirde milletin giyimi lüx içi çürük
İçi lüx dışı paspal olsun onun çaresi var
Valla panpa iyi giyinen erkek sadece Italyan erkegi, Ortadogu, Balkanlar ve Avrasya'da cogu bos beles (ciddiyim). Sandalet icine corap giyeni de var, 2 tisortle hayat idame ettireni de.
Disardakiyle aynı tadı vermiyor kimyasal mi katıyorlar ne yapiyorlarsaEvet evde herkes kendi Beckham' ını yapsın
Disardakiyle aynı tadı vermiyor kimyasal mi katıyorlar ne yapiyorlarsa
En azından doğal diye avunuruzValla bacım eldeki imkanlar dahilinde napalm Coca Cola ve Le Cola gibi düşün düşük bütçeli Beckham fklgşgig
Giyim tarzı size uymayabilir bunda gariplik yok ama lekeli tişörtü giymesi olmamış. Demekki böyle şeylere önem vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?