- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.242
- 798
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Mesela pantolon altina spor ayakkabi (converse) ama coraplari görülcek sekilde pantolon kisa. Veya bi hafta giydigi gömlegi iki üc hafta sonra tekrar giyiyor.
E uyar kibarcaMesela pantolon altina spor ayakkabi (converse) ama coraplari görülcek sekilde pantolon kisa. Veya bi hafta giydigi gömlegi iki üc hafta sonra tekrar giyiyor.
gömleği giyecek tabi.
ama spor ayakkabıdan çorap görülmesi hele dar kısa paça daona bir bahane bulamadım valla.
E uyar kibarca
Aa ayakkabıların güzel ama mesela bununla bu çorap değil de babet çorabı giyersen daha uyumlu olur diyebilirsin
Benimde dolabımda bluzlarım vardır en çok rahat ettiklerimi daha sık giyerim
Çok sık da alışveriş yapmam gereksiz israf etmem yani
Sen bir giydiğini bir daha giymiyor olabilirsin oda senin karakterin
Sen bu kişiye sevgi duymuyorsun bence
Sadece onun ilgisi sevgisi hoşuna gidiyor.
Bırak adam yolunu bulsun
Seninle üzülecek gibi
Ama biz kadın milletiyiz. Erkek milleti böyle hemen göremeyebilir farkedemeyebilir. Özensizlik olarak algılamayın hemenOda olabilir tabi bilmiyorum sadece ben cikarken üc kere düsünüyorum ve ne giycegimi özenle hazirliyorum ama onda ayni seyi göremiyorum
Genel olarak nasıldı? Bir leke gözünden kaçmış olabilir ama baştan aşağı özensiz ise ben de sogurdum. Mesela yağlı saçlar, ter kokulu ,lekeli bir tshirt falan beni iterdi. Ama genel olarak bakımlı ise, duşunu almış ,güzel kokular sıkmış kendine dikkat ederek gelmişse ufak bir lekeden sogumazdim.
Kıyafet olayı her şekilde halledilir. Beraber gider tarzını oluşturuverirsiniz, paraya bakar
Ama fermuar olayı önemli, dikkat etmesi gerekli. Huyunu falan beğendiysen kafandaki şekle büründürmen kolay. Bu devirde düzgün adam çıkmıyo insanın karşısına.
Biz kadınlarız o buluşurken dikkat et, temiz ol, güzel giyin falan filan... Erkekler rahat, umursamaz. Sinir oluyorum böylelerine
Size hayran hayran bakan seven birinin tshirtindeki yağ lekesini de görmeyiverin. Bence bahaneleriniz saçma, bu sebepten elerseniz üzülürsünüz
Hayir onu kirmak istemiyorum ama kendisi bi kere toplu alisveris ederim sonra baya bi rahat ederim demistiÖzensiz olduğunu düşünüyorsun haklinolarak kendisine sordun mu bu tarz konulari ne diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?