- 9 Kasım 2010
- 444
- 718
- 303
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
+1Valla panpa iyi giyinen erkek sadece Italyan erkegi, Ortadogu, Balkanlar ve Avrasya'da cogu bos beles (ciddiyim). Sandalet icine corap giyeni de var, 2 tisortle hayat idame ettireni de.
Bence eleman yakisikli mi, yuzu guzel mi o potansiyel onemli. Mesela bakin Victoria Beckham'a lik evlendiklerinde David B. gayet yagli sacli, avare bir cocuktu. Victoria B. giydirince manken oluverdi. Bence hammaddeye bak. Giyim kusam degisebilen bir sey, Beymen'e goturur gomlek, kravat, takim elbise alirsin olur biter.
Tişört ütülü müydü? Görmesi lazım ütülerken. Belkide gerçekten görmedi bilemeyiz. Bende çok takılırım böyle şeylere. Biraz zaman tanıyın bence ilişkinize. Hemen kestirip atmayın yinedeAcaba görmedi mi dedim koyu mavi bi tshirt yag lekesi gibi 2cm büyüklügünde karninda gibi
Tişört ütülü müydü? Görmesi lazım ütülerken. Belkide gerçekten görmedi bilemeyiz. Bende çok takılırım böyle şeylere. Biraz zaman tanıyın bence ilişkinize. Hemen kestirip atmayın yinede
Sogudum zatenYa büyük konuşmayım ama ben soğurdum heralde yaa
Boşver o zaman.Sogudum zaten
Ütülüydü sanirim yada belki ütüye gerek yoktu o tshirtde.
Boşver o zaman.
Gerçekten de küçük detaylar bile etkiliyor insanı.
Aynı şekilde hem iyi hem merhametşi ama aynı zamanda bakımlı erkekler de var. Neden onlardan biri olmasın ki?
e söyleseydin ya. lekeli tişörtü giymişsin hayatım görmedin mi diye.
ha evet lekeli ama önemsemedim.
aa lekesi mi varmış görmedim.
gelen cevaba göre soğusaydın bari:)
İyi ama hiç çıkmayacak diye bir şey yok ki.31 yasindayim bundan öncekiler o degeri bile vermiyolardi bana, evt iyi giyiniyolardi ama sevmediler. Artik sevecegim biri olsun istiyorum
Söyledim aa görmedim dedi ama insan giyindigi zaman gözüne carpmaz mi
Erkek arkadaşınız yalnız mı yaşıyor ? İş yogunlugu var mı? Yani bazen ben bile farketmiyorum ütü yapmadıgım kıyafetlerdeki lekeyi sonradan gözüme çarptıgı oluyor. Bunlar küçük ve halledilebilecek şeyler. Hiçbirimiz kusursuz değiliz sonuçta. Belki de yanınızda çok heyecanlanıyor sakarlık tutuyor hiç böyle düşündünüz mü?
çarpabilir ama siz söyleyince önemsemiyorduysa bile önemsemesi gerektiğini düşünüp görmedim demiş olabilir. bir daha dikkat eder böylece.
çarpmamışta olabilir anası ütülemiştir üstüne geçirip çıkmıştır.
İyi ama hiç çıkmayacak diye bir şey yok ki.
İlla ki senin de gönlüne göre çıkacaktır birisi.
Soğumuşsun zaten, sırf diğerlerinden farklı diye devam etmekte ne bilim..
Oda olabilir tabi bilmiyorum sadece ben cikarken üc kere düsünüyorum ve ne giycegimi özenle hazirliyorum ama onda ayni seyi göremiyorum
bir lekeli tişört dışında başka örneğiniz var mı?
fermuar insanlık hali mesele edilecek bir şey değil.
Bi hafta giydiği gömleği o gün çöpe mi atsın yani , bi daha giymesin mi ?Mesela pantolon altina spor ayakkabi (converse) ama coraplari görülcek sekilde pantolon kisa. Veya bi hafta giydigi gömlegi iki üc hafta sonra tekrar giyiyor.
Bende özeniyorum bulusmada ondanda beklerim
Özenmesini ama yapmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?