duygularimdan emin olamiyorum

+1

Acaba görmedi mi dedim koyu mavi bi tshirt yag lekesi gibi 2cm büyüklügünde karninda gibi
Tişört ütülü müydü? Görmesi lazım ütülerken. Belkide gerçekten görmedi bilemeyiz. Bende çok takılırım böyle şeylere. Biraz zaman tanıyın bence ilişkinize. Hemen kestirip atmayın yinede

Ütülüydü sanirim yada belki ütüye gerek yoktu o tshirtde.

Boşver o zaman.
Gerçekten de küçük detaylar bile etkiliyor insanı.
Aynı şekilde hem iyi hem merhametşi ama aynı zamanda bakımlı erkekler de var. Neden onlardan biri olmasın ki?

31 yasindayim bundan öncekiler o degeri bile vermiyolardi bana, evt iyi giyiniyolardi ama sevmediler. Artik sevecegim biri olsun istiyorum

e söyleseydin ya. lekeli tişörtü giymişsin hayatım görmedin mi diye.
ha evet lekeli ama önemsemedim.
aa lekesi mi varmış görmedim.
gelen cevaba göre soğusaydın bari:)

Söyledim aa görmedim dedi ama insan giyindigi zaman gözüne carpmaz mi

Bir de böylesi görüşmelerde kendine özen vermeyen kişinin saygısını sorgularım ben.
Yani tamam bana saygın yok kendinede mi saygın yok?

Fermuar, lekeli tişört falan.. daha özenli olabilirdi.
İlişki olmasa bile kendi ardından böylesi konular açtırtmazdı.

31 yasindayim bundan öncekiler o degeri bile vermiyolardi bana, evt iyi giyiniyolardi ama sevmediler. Artik sevecegim biri olsun istiyorum
İyi ama hiç çıkmayacak diye bir şey yok ki.
İlla ki senin de gönlüne göre çıkacaktır birisi.
Soğumuşsun zaten, sırf diğerlerinden farklı diye devam etmekte ne bilim..

Erkek arkadaşınız yalnız mı yaşıyor ? İş yogunlugu var mı? Yani bazen ben bile farketmiyorum ütü yapmadıgım kıyafetlerdeki lekeyi sonradan gözüme çarptıgı oluyor. Bunlar küçük ve halledilebilecek şeyler. Hiçbirimiz kusursuz değiliz sonuçta. Belki de yanınızda çok heyecanlanıyor sakarlık tutuyor hiç böyle düşündünüz mü?

Heycanlaniyor zaten öyle söylüyor. Yok ailesi ile hafta ici yogun, haklisiniz bazen yagli bisey leke yapinca hemende cikmiyor

Oda olabilir tabi bilmiyorum sadece ben cikarken üc kere düsünüyorum ve ne giycegimi özenle hazirliyorum ama onda ayni seyi göremiyorum

bir lekeli tişört dışında başka örneğiniz var mı?
fermuar insanlık hali mesele edilecek bir şey değil.

Mesela pantolon altina spor ayakkabi (converse) ama coraplari görülcek sekilde pantolon kisa. Veya bi hafta giydigi gömlegi iki üc hafta sonra tekrar giyiyor.

Bende özeniyorum bulusmada ondanda beklerim
Özenmesini ama yapmiyor

Valla panpa yogun calisiyorsa ve yalniz yasiyorsa camasir yikamaya, utuye temizlige zamani olmuyordur. Cogu erkek bakimsiz zaten. Oyle turlu turlu parfumu, kravati olanlar, giyinenler surunenler de kendini begenmis tipler cikabiliyor.

Benden tavsiye, bunu gotur kendi istedigin magazaya aldir birkac parca bir sey. Bir dahaki sefere suslenip gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…