• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularımdan emin olamıyorum

Merhaba arkadaşlar benim 3 ay birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var biri vasıtasıyla tanıştık ona karşı hislerimden bir türlü emin olamıyorum sevmediğime eminim ama bazen hoşlanıyor gibi olup ertesi gün ona karşı buz gibi soğuk olabiliyorum daha çok yeniyiz belki ilerleyen süreçte bir şeyler hissederim diye düşünüyorum ama kusurları hep gözüme batıyor soğur gibi oluyorum . örneğin ses tonu bazen kulağımı tırmalar gibi giyimi kendine bakmayışı kişisel görünümüne dikkat etmeyişi benim görüşmelere özenle gitmem onun gereken özeni göstermeyişi kafamda bunlar dönüyor bu kadar düşünmeyeyim anı yaşayayım diyorum ama Buda pek mümkün olmuyor ilerleyen süreçte bu hoşlantının sevgiye dönüşme ihtimali var mıdır bilemedim özünde gayet insan olarak iyi biri ama kusurlarını sevgim olmadığı için şu an görmezden gelemiyorum zamana mı bırakmalıyım ? :KK43:
Bence siz bu kişiden hoşlanmıyorsunuz bile...

Iliskinin ilk aylari en guzel zamanlari olmaliyken kendinizi neden bu adama mecbur birakmaya calisiyosunuz anlamadim. Sevmiyorsunuz daha fazla umit vermeden ayrilmalisiniz.
İyi biri olduğu için aslında karakter olarak hep yanımda var olmaya çalıştığı için bunlar bir nebzede olsa belki beni ona yakınlaştırır diye ümit etmiştim ama çok düşünüyorum inanın yaşımda 29 böylesi karaktere sahip insan sayısı da az belki sevgim çoğalır diye düşündüm

Bu kadar batıyorsa neden görüşmeye devam ediyorsunuz, yalnız kalmamak için mi?
Kesinlikle hayır uzun süredir hayatımda kimse yoktu belki oluruz diye denemek istedim kestirip atmak istemedim vakit geçirmek anı biriktirince belki bir şeyler değişir dedim

İlerleyen süreçte bu zorlama hoşlantının sevgiye değil de nefrete dönüşme ihtimali daha yakın geldi bana ama yine de siz bilirsiniz. Bu kadar yeni bir ilişkide kusurların gözünüze batmasını bırakın, ayaklarınızın yere değmemesi lazım şu an.
Baskı da hissediyorum sanki olmalıymış gibi olması lazımmış baskısı yaşım 29

İyi biri olduğu için aslında karakter olarak hep yanımda var olmaya çalıştığı için bunlar bir nebzede olsa belki beni ona yakınlaştırır diye ümit etmiştim ama çok düşünüyorum inanın yaşımda 29 böylesi karaktere sahip insan sayısı da az belki sevgim çoğalır diye düşündüm
Bugun baska bir konu okudum cok fazla sevmedigi halde evlendigi icin herseyi gozune batan bir kadin vardi hem kendini hem karsindakini mutsuz etme bitir bu iliskiyi

Merhaba arkadaşlar benim 3 ay birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var biri vasıtasıyla tanıştık ona karşı hislerimden bir türlü emin olamıyorum sevmediğime eminim ama bazen hoşlanıyor gibi olup ertesi gün ona karşı buz gibi soğuk olabiliyorum daha çok yeniyiz belki ilerleyen süreçte bir şeyler hissederim diye düşünüyorum ama kusurları hep gözüme batıyor soğur gibi oluyorum . örneğin ses tonu bazen kulağımı tırmalar gibi giyimi kendine bakmayışı kişisel görünümüne dikkat etmeyişi benim görüşmelere özenle gitmem onun gereken özeni göstermeyişi kafamda bunlar dönüyor bu kadar düşünmeyeyim anı yaşayayım diyorum ama Buda pek mümkün olmuyor ilerleyen süreçte bu hoşlantının sevgiye dönüşme ihtimali var mıdır bilemedim özünde gayet insan olarak iyi biri ama kusurlarını sevgim olmadığı için şu an görmezden gelemiyorum zamana mı bırakmalıyım ? :KK43:
sanmıyorum zamanla birşeyler hisedecegini bazen olmayınca olmuyor çünkü, duyguların konusunda şüpheye düştügün zaman zaten ortada da bir duygu yok demektir boşu boşuna kendine eziyet etme açık açık bu hislerini onunla paylaş

Kusurlarıni buyutmuyorsan iyi biriyse olur ama sen yinede bağlanma önemli olan o bağımlılık insanı mahveder.

Ben de 29 yaşımda biriyle tanıştım arkadaş vasıtasıyla ve gördüğümde hiçbir şey hissetmemiştim. Çok kiloluyken zayıflamıştı, çok fazla buluşamıyorduk mesajlaşıyorduk buluştuğumuzda dikkatimi çeken temiz ama yaşından bir tık büyük ve bol giyiniyordu çok salaş dağınık duruyordu. Kilo alıp verdiği için oturunca göbeği yine vardı. Saçlarını çok kısa kestiriyordu yakışmıyordu. Ama gördüğüm en düzgün insandı. Zaman zaman anlaşamayıp tartışmalarımız olsa da hiçbir şey hissetmesem de devam ettim 2 yıla yakın bi süre görüştük şu an eşim😊 giyimini ben düzenledim. İstediğim beğendiğim şeyleri sana şunu aldım bunu aldım diyerek verdim onları giydi. Saçını uzattığında yakıştığını söyledim uzattı. 1.5 yıl olacak evliyiz. Şu an ondan başkasıyla zaten yapamazmışım gibi geliyor😊 bu görüşmeniz bitmiş sanırım okuduğum kadarıyla yazılanların aksi bir yorum olacak ama tavsiyem anlaşabiliyor olmanıza, hayat görüşünüzün uymasına, huyuna, aile yapısına odaklanmanız. Dış görünüş, kıyafet vs gerçekten çok rahat değişebilen şeyler.

3 ayda olmadıysa olmaz daha bence

Merhaba benzer bir durumla hayatıma aldığım bir insan oldu hala da hayatımdan çıkarmış değilim. Gerçekten bana olan sevgisinden dolayı yanıma yakıştırnadığım halde şans verdim. Ve zamanla cidden sevdim. Bir çok şey yaşadık. Gerçekten çok üzdüğü durumlar oldu. Sürekli bitirmeye çalıştım. 5 aylık 4 aylık ayrılıklarımız oldu. Ama yine de kopamadım. Bir çok şey yaşadık ama nefret bile edemedim. 2 3 ay önce okuduğum bir kitapla ona karşı içimdekilerin gerçek sevgi olduğunu anladım ve sorunları gerçekten bu sevgiyle aşabileceğimi düşündüm. Ama şu an çok gelgitteyim. Çok yoruldum ve onun sevgisini de kafamda sorguluyorum hep. Vazgeçmeli miyim bilmiyorum. Sonumuzu göremiyorum sanki bir girdaptayız. Sizin bahsettiğiniz insanla şu an durumunuz nedir merak ettim. Hala ilk tanıdığınız insan olarak kaldı mı? İlişkiyebaşladınız mı?

Evet diyemiyorsaniz cevap hayırdir. Etkilenmemissiniz enerjiniz tutmamış . Ayrılın .

Back
X