Duygularımdan emin olamıyorum

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Merhaba kızlar

Yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve 3 hafta önce de ilişkimiz başladı. Ona karşı güçlü şeyler hissediyorum, yanındayken gerçekten çok mutlu oluyorum ama 2-3 gün görüşmeyelim bi mutsuzlaşıyorum, ilişkiye karşı modum düşüyor acaba soğudum mu diyorum. Dün çok eğlenceli konuştuk mesajlaştık yattık bu sabah günaydın yazasım bile gelmedi böyle sürekli inişli çıkışlı hissediyorum. Sanki o da öyleymiş gibi geliyor. Bu normal mi?

Biraz zaman geçsin. Güven eksikliği olabilir mi

Çok yenisiniz daha. Iliskiniz oturunca düzelir.

Ne kadar süre geçmesi gerekiyor sizce?
Yeniyiz ama 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz haftasonları sabahtan akşama kadar beraberiz zaten. Görüşme sayısı fazla ve buluşmalarda oldukça eğleniyoruz

Sanırım tam benimseyene kadar Öyle gelgitli ruh hali oluyor eğer boğaysan anlıyorum her şey yolunda gider hissi bi yandan bi yandan emin olamama durumu ama o şeyin de ne olduğunu kestirememek

Bunun için ya tutkuyla körkütük aşık olmak lazım ya da sürece yaymak. Karar vermek ne hissettiğini bilmek gerçekten çok zor ortada geçerli bi sebep yoksa daha zor..

Merhaba kızlar

Yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve 3 hafta önce de ilişkimiz başladı. Ona karşı güçlü şeyler hissediyorum, yanındayken gerçekten çok mutlu oluyorum ama 2-3 gün görüşmeyelim bi mutsuzlaşıyorum, ilişkiye karşı modum düşüyor acaba soğudum mu diyorum. Dün çok eğlenceli konuştuk mesajlaştık yattık bu sabah günaydın yazasım bile gelmedi böyle sürekli inişli çıkışlı hissediyorum. Sanki o da öyleymiş gibi geliyor. Bu normal mi?

bence normal değil
duygularınızda boşluk var
3 haftalık bir ilişkide "hadi yazsın hadi yazsın" diye heyecan yapmanız lazım bence

Merhaba kızlar

depresyonda olabilirsiniz geçmişte yaşadıgınız hayal kırıklıkları bir son görememenize neden oluyor olabilir

Böyle yaparak kendinizi olası hayal kırıklıklarına korumaya mı çalışıyorsunuz acaba?

Ne kadar süre geçmesi gerekiyor sizce?
Yeniyiz ama 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz haftasonları sabahtan akşama kadar beraberiz zaten. Görüşme sayısı fazla ve buluşmalarda oldukça eğleniyoruz
Kisine gore değişir. Ben mesela 3 aydan önce benimseyemiyorum kimseyi.

Ask yok demek ki. Ask olsaydi icin kipir kipir olurdu simdi. Iyi arkadaslar da birlikte iyi vakit gecirir birlikteyken eglenmeniz olasi bi sey

Benim kendi düşünceme göre ilişkilerin başı her zaman heyecanlıdır.
Yani görüşmek istersin aramasını istersin sen aramak istersin.
Ama daha başlarda inişli çıkışlı durumlar mevcutsa bence ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir.

ayyynı ben :KK48:
ilişki yenide başlamış olsa uzun sürede geçmiş olsa bende de aynı durum var.
görmedikçe soğuyorum nekadar çokta sevsem olmasada olur moduna giriyorum :KK22:

ama sizinki çok yeni daha biraz zaman ver kendine karar vermeden önce çokta sorgulama duygularını :KK3:

Bence daha tam alişakanlik moduna geçmemişsiniz çünkü duygularinizi sorguluyorsunuz.

Ben de uzagimdayken ozlemiyorum hatta yanimda olmayinca kendimi yalniz hissediyorum. Bunun sebebi karsiyla da alakali bence.

Bu normal bir durum bence yeterince birbirinizi tanimadignzdan kaynaklaniyor. Duygular da zaman icerisinde degisiyor aslinda.Birden bire kimse kimseyi sevemez. İlk gorusye aska inanmamak lazim. Zaman taniyin kendinize

İlişkiye karşı modum düşüyor yazmışsın ya belki özlediğin için böyle tepki veriyorsun.

Back
X