Çok yenisiniz daha. Iliskiniz oturunca düzelir.
Merhaba kızlar
Yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve 3 hafta önce de ilişkimiz başladı. Ona karşı güçlü şeyler hissediyorum, yanındayken gerçekten çok mutlu oluyorum ama 2-3 gün görüşmeyelim bi mutsuzlaşıyorum, ilişkiye karşı modum düşüyor acaba soğudum mu diyorum. Dün çok eğlenceli konuştuk mesajlaştık yattık bu sabah günaydın yazasım bile gelmedi böyle sürekli inişli çıkışlı hissediyorum. Sanki o da öyleymiş gibi geliyor. Bu normal mi?
depresyonda olabilirsiniz geçmişte yaşadıgınız hayal kırıklıkları bir son görememenize neden oluyor olabilirMerhaba kızlar
Yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve 3 hafta önce de ilişkimiz başladı. Ona karşı güçlü şeyler hissediyorum, yanındayken gerçekten çok mutlu oluyorum ama 2-3 gün görüşmeyelim bi mutsuzlaşıyorum, ilişkiye karşı modum düşüyor acaba soğudum mu diyorum. Dün çok eğlenceli konuştuk mesajlaştık yattık bu sabah günaydın yazasım bile gelmedi böyle sürekli inişli çıkışlı hissediyorum. Sanki o da öyleymiş gibi geliyor. Bu normal mi?
Kisine gore değişir. Ben mesela 3 aydan önce benimseyemiyorum kimseyi.Ne kadar süre geçmesi gerekiyor sizce?
Yeniyiz ama 2 günde bir uzun uzun görüşüyoruz haftasonları sabahtan akşama kadar beraberiz zaten. Görüşme sayısı fazla ve buluşmalarda oldukça eğleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?