Duygularımdan ve yaptıklarımın doğruluğundan emin değilim. Ve psikoloğa gitmeli miyim?

Baba şiddeti hala devam ediyor mu? Yaşadıklarına üzüldüm pskloga git hatta keşke ailenle beraber gitsen ama ikna olurlar mı pek zannetmiyorum bence hayatta neyi istiyorsan onu yap ailenin senin kararlarında etkili olmalarına izin verme şuan da tek yapabılcegn ıstedgn bölümü kazanıp ayakların üstünde durmak ve bundan asla vazgeçme arkadaşım

Böyle bir ailede çok fazla seçeneğin yok, ders çalış ünv kazan kaç o evden, okurken boğuldum.

Annen baban Ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi e gidip yatışlarını istesinler. İkiside birbirinden deli..

Kaç yaşindasin bilmiyorum ama ergen oldugun belli.Öncelikle tekvandoya gitmek istemedigin halde baban tarafindan boyle zorlanman cok yanliş.Gitmek istemediğini kesin bir sekilde belirt ve lutfen kendine zarar verme.Bak cok akilli bir kizsinki babanin ailenin yanlişlarinin farkındasın.Bu yaşlar ergenler icin zor yaşlar zaten bence bir psikologdan bu donemi rahat atlatmak icin yardim almalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…