Duygularini gizleyemeyenler hep mi kaybeder.?

çok fazla duygunu belli edince bi gizemin kalmıyor çünkü sev ama içinden sev bardağı ne az doldur, ne taşır balın bile fazlasıı zehir karşındakı insan naasıl olsa bu bensiz yapamaz diyip başka limanlarda yelken açar, duygusuz tabir ettiğimiz kadınlar tam tersi.

Valla ben duyguları dibine kadar yaşayan biriyim ama asla dışarıdan bakınca basit biri gibi durmam karşıdakine karşı sınırlarım vardır müziği yüksek ses açar kulaklığımı takar dinler hayallere dalarım ama böyle whatsapp sosyal medyada mıç mıç sözler müzik paylaşmam bu duyguyu kendimle dibine kadar yaşarım. Ama karşı tarafa da duygular karşısında zerre taviz vermem belli bir tavrım vardır ve nettir.

Duygusal bir insanım .
Ama sadece ikili ilişkilerde değil genel anlamda kötü olaylardan kolay etkileniyorum.
Açıkçası dünyaya bakışınız neyse iliskidede osunuz.
Çok duyarlı hassas biri ilişkide de öyle olur.
Duyarsız umursamaz biriysen zaten ilişki de de oylesindir .
Duygusal olmak güçsüz olmak demek değil.
Bence duyguları göstermek cesaret işi zaten.
Çünkü herkes aslında şunu bilir çok duygularımı gösterirsem kaybederim.
O yüzden kaybetmeyi göze alamayanlar duygularını gostermek istemez.
Beni ben olduğum için sevmiyorsa zaten sevmesin bir kişi.
Benim demek ki gideceğim başka yollar var onun başka yollar .
Bir erkeğin ilgisini sevgisini kazanmak için farklı biri gibi davranamam.
Belki de kaybeden odur bilemeyiz.
Zaten gerçekten seni anlayan biriyleysen o anlar zaten buna ruh eşi deniliyor .
Ruh eşini bulmak çok zor çünkü kimse gercekten yüzünü göstermiyor o yüzden de yaşanılan çoğu birliktelik bir yalan üzerine kuruluyor

Duygularını gizleyemeyeler değil, kontrol edemeyenler kaybeder. Biraz iradeli durmak lazım ama onu yapmak söylemek kadar kolay değil.
Bağlanma teoremini araştırmanızı öneririm. Belki kaygılı bağlanan birisiniz. Ben biraz öyleyim mesela. Ve evet büyük bir sorun. Ha kaçıngan bağlanmak dışarıdan güçlü görünse de kendi içinde o da çok güçsüz ve yaralı. Her şeyin bir makul ölçüsü var.
Söylediğiniz şeyi araştıracağım belkide olabilir, çünkü ilişkilerimde yolunda gitmeyen birşeyler oluyor sanki

Back
X