• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularını ifade edemeyen eş

Bence söylemediği şeylere takılmayın size değer veriyormu onemsiyor mu bu hareketlere bakin dakika basi seni seviyorum aşığım ölüyorum deyip kadinin arkasindan olmadık isler çeviren adamlar var bunun ne kıymeti var
Değer veriyor sevdiğim şeyleri alır gelir haklısınız herseyi göz önünde olan biri

Evlenmeden öncede böyle miydi,böyleyse kabul etmişsin zaten,yok evlendikten sonra olduysa,artık beraberiz bunları söylemeye gerek yoktur diye düşüyor dur bence. Erkek kafası sonuçta. Adamın kötü bir huyu yoksa bunları pek kafaya takmaya gerek yok bence. Herşey isteğin gibi olsun kendine iyi bak.🙋🙋

Yıllar önce okuduğum bir kitap vardı
Gary Chapman- beş sevgi dili
İnsanların kişilikleri, karakterleri gibi sevgilerini ifade ediş biçimleri de farklı olabiliyormuş
Bunların biri veya bir kaç tanesini kullanabiliyorlarmış..
Onay Sözleri
Nitelikli Beraberlik
Armağan Alma
Hizmet Davranışları
Fiziksel Temas

Sanıyorum eşinizin sevgi dili içerisinde Onay sözleri yok, daha çok davranışlarıyla ifade edebiliyor.

merhabalar malum yasaklar başlıyor kapanma dönemine geçtik bende kızımla ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye home office çalışıyorum ailemin yazlığı yalovada biraz burda kalim dedim cok sıkıldım kendi evim İstanbul da eşim yasak olunca uzun sürede olunca gel dedi 2 haftadır ordasın bayramda ben de gelemiyorum dedi. bende burda kalayım dedim biraz aşırı bunaldım aslın da ondan beklediğim özledim sizi gelin ne bilim bu tarz hayatta demez .hani evin var burda gel der niye evlendik o zaman der ama asla özledim ya da ne bilim yanımda olmanı istiyorum demez en son ben derim beni mi özledin diye evet der duygularını aktaramamışsınız 3 senedir evliyim anlamıyorım çok mu zor sürekli bu yüzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla özledim demez bir kez olsun seni seviyorum demez hediye alır özel günleri kutlar. ama sevgi sözcükleri olmaz .beni seviyor bende onu seviyorum ama o sevgisini yansıtmıyor bana ruhsuz davranıyor. sizce düZelme şansı var mı
Her insanın sevme şekli ve bunu ifade etme şekli farklı sanırım. Bende örneklerini çevremde görüyorum. Bense aksine seviyorsam bunu dile getirmeyi, güzel sözler söylemeyi çok severim.. erkek arkadaşımda öyle. Dile getirmiyorsa bile hissedersiniz ki hissetmişsiniz de :) Böyle kabullenin, eşinizin sevme şeklide bu. Daim olsun.

merhabalar malum yasaklar başlıyor kapanma dönemine geçtik bende kızımla ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye home office çalışıyorum ailemin yazlığı yalovada biraz burda kalim dedim cok sıkıldım kendi evim İstanbul da eşim yasak olunca uzun sürede olunca gel dedi 2 haftadır ordasın bayramda ben de gelemiyorum dedi. bende burda kalayım dedim biraz aşırı bunaldım aslın da ondan beklediğim özledim sizi gelin ne bilim bu tarz hayatta demez .hani evin var burda gel der niye evlendik o zaman der ama asla özledim ya da ne bilim yanımda olmanı istiyorum demez en son ben derim beni mi özledin diye evet der duygularını aktaramamışsınız 3 senedir evliyim anlamıyorım çok mu zor sürekli bu yüzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla özledim demez bir kez olsun seni seviyorum demez hediye alır özel günleri kutlar. ama sevgi sözcükleri olmaz .beni seviyor bende onu seviyorum ama o sevgisini yansıtmıyor bana ruhsuz davranıyor. sizce düZelme şansı var mı
İnsan hissetmediği şeyi söyleyemez. Eşiniz sonuçta sizden utanıyor olamaz.

Her insanın sevgi gösterme yapısı farklı oluyor değişme şansı düşük bence de ama yine de göstermeye çalışıyorsa bunu böyle kabul etmeyi deneyebilirsin

duygularını böyle ifade edemeyen çok insan var bende aileden gelen özellik olduğunu düşünüyorum değişmesi zor

3 senedir evliyim anlamıyorım çok mu zor sürekli bu yüzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla özledim demez
Aslinda diyor,ama kendi lisaniyla.İste geliyormusun seni almaya geleyim mi esine gore seni özledim demekle es deger :)
Sen duymak istiyorsun ama baskasina bakmiyorsa,saatinde evinde oluyorsa soylemesi bile seni sevdiginide dusunuyorsan cok takilma derim ben.

Herkesin sevgi dili farklidir

Ben de böyleyim. Söyleyemem. İçimde volkanlar patlar ama söyleyemem. Ama eşimi çok seviyorum. Söylemek aklıma gelmez. Artık alıştı buna. Çok sorun yaşadık zamanında. Söylesen ölür müsün derdi. Böyle şeyleri söylemek bana şöyle geliyor: Hani mesela eşinizin annesi ile tanışırsınız sevgiliyken. Ona x teyze dersiniz. Ama evlenince anne demenizi ister. Siz o anne kelimesini söylerken nasıl yabancılık çekiyorsanız ben de bu tarz şeyleri söylerken yabancılık çekiyorum. Sanki ağzıma hiç yakışmıyormuş gibi gelir. Umarım anlatabilmişimdir 🥰
Öyle şey mi olur yaaa alıştırmalısın kendini
Ödev ver kendine günlük su kadar soyliycem diye bı bakmışsın alışmışsın

Öyle şey mi olur yaaa alıştırmalısın kendini
Ödev ver kendine günlük su kadar soyliycem diye bı bakmışsın alışmışsın
Alıştık biz 😊 çocuğum olunca belki ararım bu yabaniliği üstümden. Ona bol kullanırım çünkü 🥰

Back
X