Duygularnz hereyden nemli mi?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Duygularınızlamı hayatta hareket edersiniz?yoksa işime,eşime,aşıma duygularımı
karıştırmam,mantığımı kullanırımmı dersiniz?............................................

Son düzenleme:
Mesaela iş hayatınızda duygularınız ne kadar önemli?............................
ışinizin önüne geçermi duygularınız?............................

Duygularınızlamı hayatta hareket edersiniz?yoksa işime,eşime,aşıma duygularımı
karıştırmam,mantığımı kullanırımmı dersiniz?............................................

İş hayatında duygularım önemli değil, zorlamak gerek kendimizi, mantıklı davranmak gerek, aşk hayatı eş vs duygu işi olsa da bazen mantık da işin içine giriyor.. Ne derler, işe giderken sorunlarınızı kapının ardında bırakın, eve girerken de iş problemlerinizi geride bırakın.. Birbirine karışırsa yandıı..........

ikisini de kullanırım yerine göre ancak hislerim daha önemlidir.

ben maalesef duygularımla hareket ediorum.
bunun sonucunda da fevri kararlar verebiliyorum.
mantığımla hareket edebilmeyi çok iserdim.
ama eskiye nazaran ani çıkışlar yapmamaya özen gösteriorum.
şöle bir durup düşünmeye çalışıorum olaylar karşısında..

Eskiden bende duygularıma iş hayatımı çok karıştırıyordum.Mutsuz yada üzüntülü
olduğum zamanlar işe bir türlü adapte olamazdım.ınsan zamanla geliştiriyor kendini ancak...............

Genelde duygularımla hareket ediyorum özel hayatımda..
Ama çalışma hayatının içindeyken duygularımı pek katmazdım..:delphin:

Bence duygular sonradan gelmeli,asıl olan insanın iş hayatı,ekonomisi düzgün olan insanın
özeli de rayında oluyor...................................................

eşime karşı duygularımla hareket ederim.eşim dışında kimseye duygularımla hareket etmem.işime ve başka işler de duygularımı katmam.çok ruhsuz gördüm kendimi :)

mantılıyım dimi :) ama işine gelmeyenler ne kadar ruhsuzsun,kalpsizsin ,acımasız diyorlar bazen.saol canım bence de insan doğru bildiği yoldan şaşmamalı.ben de böyle yaptım hayatım boyunca :) hiç de pişman olmadım.

Pişman olmaman yaptığının ne kadar doğru olduğunun kanıtı bence.Duygular insanı güçlü
değil zayıf kılıyor,çünkü çok hassaslaşıyoruz o zaman vede kırılıyoruz....................................

evime ve sevdiklerime karşı duygularımla hareket ederim...
işim de duygularım değil,mantığımla hareket ediyorum...
sevgiler...

Pişman olmaman yaptığının ne kadar doğru olduğunun kanıtı bence.Duygular insanı güçlü
değil zayıf kılıyor,çünkü çok hassaslaşıyoruz o zaman vede kırılıyoruz....................................

haklısın canım. :))

her zaman icimden nasil gelirse ondan bir adim geri bile atmam
cükki duygularim beni yaniltmaz kendime güvendigim icin duygularimla hareket ederim

Kesinlikle mantığın olduğu yerde doğruluk payı çoktur...................
Duygularımız ise bizim zayıf yönümüzdür..............................

Back
X