Duygum'un Çeyiz Topiği

43523752293844037621.jpg

Güle güle kullan,hepsi birbirinden şık ve güzel.

Bende çeyiz derdindeyim.Şu rende setini merak ettim.Tüm parçaları olan bir blender seti mi alsam,yoksa doğrayıcı,rende falan bu şekilde alıp,sadece blender,rondo ve çırpıcı olanını mı alsam karar veremedim bir türlü...

cnm onun peşinden ucuza almak için en az 6 ay koştum:1:

gerçekten çok kullanışlı bişey ama blender seti ile çok farklı yani blender kendi otomatik yapıyor bunda insan gücüne daha çok istiyacın var.

ayrıca ben kızartmalık patates dilimleyebilen blender bilmiyorum ya var mı öle bişey:30:

Gülle gülle mutlu huzurlu ve saglikli günlerde kullanmak nasip olur insallah tatlim...

Yalniz o Istanbul nevresim takimina bayildim....:69:

cnm onun peşinden ucuza almak için en az 6 ay koştum:1:

gerçekten çok kullanışlı bişey ama blender seti ile çok farklı yani blender kendi otomatik yapıyor bunda insan gücüne daha çok istiyacın var.

ayrıca ben kızartmalık patates dilimleyebilen blender bilmiyorum ya var mı öle bişey:30:

6 ay sonunda ne kadara sahip olabildin peki?

Kızartmalık dilimleyenine bende rastlamadım canım.Onu da düşündüğüm için böyle birşey mi alsam diyorum.Birde salata malzemelerini dilimlesin yeter.
Ne çok şey istiyorum bende yaa,herşey hazır :))

6 ay sonunda ne kadara sahip olabildin peki?

Kızartmalık dilimleyenine bende rastlamadım canım.Onu da düşündüğüm için böyle birşey mi alsam diyorum.Birde salata malzemelerini dilimlesin yeter.
Ne çok şey istiyorum bende yaa,herşey hazır :))

39 tl ye aldım cnm bi fırsat sitesinden. sende benim gibi ince ince salatalık yapmaktan sıkılıyorsan kesinlikle almalısın:7:

Gülle gülle mutlu huzurlu ve saglikli günlerde kullanmak nasip olur insallah tatlim...

Yalniz o Istanbul nevresim takimina bayildim....:69:

ayy şirin yorumun ve iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim bitanemmm hepimiz mutlu huzlur bi şekilde yaşarız günlerimizi inşallahh:54:

Son düzenleme:
Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.. hepsi çok güzeller..:nazar: bi kaptırdınmı kendini arkası geliyo sürekli bişeyler almak istiyosun ben ve arkadaşlarım böyleyiz :9::9:

Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.. hepsi çok güzeller..:nazar: bi kaptırdınmı kendini arkası geliyo sürekli bişeyler almak istiyosun ben ve arkadaşlarım böyleyiz :9::9:

tşk ederim tatlımm:70:

evet cnm cebimde 1 tl varsa hemen gidip çeyizim için bişe alasım geliyor:52:

aşırı alışkanlık ve hırs yaptırnan bişe ama yaa çok zevkli:69::69::69:

dm-MWCP.jpg

:nazar::nazar: bugün aldığım elektrikli süpürgemm

Eklentiler

• $23.webp
    $23.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
cnm inan çok beğendim yaa:nazar::nazar:

güle güle kullann seevdiğinle birlikte :)

Son düzenleme:
$25.webp $24.webp

1)buzdolabı yarım limon saklama kabım

2)10 parça kurabiye kalıbımm

:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X