Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bişicik sorcam ben kargo göndercem birazdan irsaliye faturanın hepsinimi yoksa biri bende biri onlardamı kalsın normalde uyarı olurdu biri sizde kalsın diye her ikisinmi göndermem gerekiyor iadelerde
canım bişicik sorcam ben kargo göndercem birazdan irsaliye faturanın hepsinimi yoksa biri bende biri onlardamı kalsın normalde uyarı olurdu biri sizde kalsın diye her ikisinmi göndermem gerekiyor iadelerde
Canım ben çok iade yapmadım o gün limangoya iade ettim kargocu da ikisini de koy gitsin dedi bende koydum.normalde dediğin gibi bir sende kalır.yazmıyor mu kagıtta?
kızlar benimde tuzlugumun birisi ve bir adet yumurtalıgım kırık geldi (( Ama yine de bununda yırttıgıma şükrediyorum.Umarım aynılarından yollarlar yoksa da netten alacagım artık
kızlar benimde tuzlugumun birisi ve bir adet yumurtalıgım kırık geldi (( Ama yine de bununda yırttıgıma şükrediyorum.Umarım aynılarından yollarlar yoksa da netten alacagım artık
Canım öncelikle çok teşekkür ederim :))
Tupperları sanal pazardan çeklerle aldım 3 ayrı hesaptan 10 ar tl çekle aldım o nedenle uyguna geldi.Bencede çok pahalılar ama çok bir şey almayı da düşünmüyorum.Ben aldıgım saklama kaplarını piknikte felan kullanırım diye alıyorum.Evde cam kullanırım.Sende çok bir şey alma canım bence verilen paraya yazık.
Canım bu sanal pazarı senden duyup bugün bende aldım tupperware den. siparişim onaylandı. başka bir şey yapmama lüzum yok dimi daha sonra onay falan. gitti gidiyora benziyor biraz
Canım bu sanal pazarı senden duyup bugün bende aldım tupperware den. siparişim onaylandı. başka bir şey yapmama lüzum yok dimi daha sonra onay falan. gitti gidiyora benziyor biraz
Canım tabi ki sana söylerdm ama biliyrsn sel magduru olduk ve benim bilgisayarım hala gelmedi.hem bunları hafta sonu aldım senin nete girmeyecegini biliyordum.yoksa sana söylemeden alır mıyım :) şu an da telden girdm
Canım tabi ki sana söylerdm ama biliyrsn sel magduru olduk ve benim bilgisayarım hala gelmedi.hem bunları hafta sonu aldım senin nete girmeyecegini biliyordum.yoksa sana söylemeden alır mıyım :) şu an da telden girdm
Kızlar bir kaç ay öncesine kadar iğnem bile yoktu desem doğru olur.Bu çeyiz topiğini gördükten sonra bende artık bir şeyler alayim dedim ve bir kaç aydır ancak bunları alabildim.Şu an sözlü,nişanlı değilim.Daha epeyi vaktim var ve yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım kendi bütçemle.Her şeyimi kendim almak istiyorum Allah'ın izniyle.Hepinizi seviyorum )
Hisar Tencerem & Hisar Sahan Setim & Hisar Günlük Tencerelerim
Hisar Günlük ÇKB & Hisar Elektrikli Cezvem
Hisar Kavanozlarım & Nehir Çay Kaşıklarım
Brabantia Baharatlık - Ekmek Kutusu
Seramik Tencere Tava Setim ve Korkmaz Seramik Pilav Tencerem
Koleksiyon-Faruk Malhan tasarımı Çay Bardağı ve Kahve Fincanı Setim