- 30 Aralık 2015
- 596
- 1.296
- 113
- 28
- Konu Sahibi Bayanmatmazelelmas
evcil hayvan bakmak/sevmek. hem karşılıksız sevgi veren, peşinde dolanan bir şeyler var. hem de ne kadar sevsen de sıkılmıyor senden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..yalnizlik..Cahilliğimi mazur görün duygusal açlık ne demek oluyor
Sacimi 0ksayan yok takdir edenyok annem ile ben seni aldiracaktim ananen izin vermedi dedi.dogustan acimAğlayarak mı![]()
Çikolata olmasaydı :)köpegime sarılıyorum, yürüyüş yapıyorum. sevdigim insanlar ile telefonda konuşyorum. d vitamini alıyorum. balık muz çikolata yiyorum
Allah yardımcın olsun senin durum farklıSacimi 0ksayan yok takdir edenyok annem ile ben seni aldiracaktim ananen izin vermedi dedi.dogustan acim
Beyin açlığı, yani karnının tok olmasına rağmen canının deli gibi yemek istemesi ee hal böyle oluncada bilmem kaç kg oluyorsunCahilliğimi mazur görün duygusal açlık ne demek oluyor
Son maddeyi atarsak güzelMakyaj falan yapip giyinip kendi kendime guzel gozukuyorum. Kendime karsi saygiliyim diyip kendimi seviyorum. Bide yemek yiyorum
Kızımda yok en iyisi kitap okumak sakinleştiriciİki kızım var onlar yetiyor sanırım hem zamanla alışıyor insan
Teşekkür ederim. Deneyeceğim :)Süt ve 2 hurma. Bu kadar.
Aynen ya o zayıfları görünce kendimi ayı gibi hissediyorum sonrada o suçluluk duygusu daha da beteeerüstüne fıstık da yedim oh, yarına nurtopu gibi bir göbeğim olacak ve en az 7 km koşmam gerekecek
dipnot: hala yiyesim var instagrama girip girip milletin yiyip içtiğinin resmine bakıyorum sinirlerim bozuldu![]()
Tesekkur ederim...iste bende her firsatta mutlaka yiyorum seker hastasiyim pasta yiyorum...affedememekle ilgiliymisAllah yardımcın olsun senin durum farklı
Beyin açlığı, yani karnının tok olmasına rağmen canının deli gibi yemek istemesi ee hal böyle oluncada bilmem kaç kg oluyorsun
olayı dramatize etmişsin.. bunları düşünmee :) zzııppllaaaa hoşuna gidecektirSacimi 0ksayan yok takdir edenyok annem ile ben seni aldiracaktim ananen izin vermedi dedi.dogustan acim
Hayat zaten basli basina dramatik degilmi.olayı dramatize etmişsin.. bunları düşünmee :) zzııppllaaaa hoşuna gidecektir
Yaa onun tedavisi de mi var?terapiye başladım..verdiği ödevleri halen tamamen yapamasam da gidiyorum..yeme bağımlısı ilan ettim kendimi resmen..yeme bozukluğu var..umarım düzeliriz.