Duygusal açlık

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Evet sanırım duygusal açlık yaşıyorum.
Yani ilgiyi özlüyorum sanırım hayatımda. Artık biri olmalı gibi geliyor. Bu zamana kadar iyiyim kendimi simartiyorum. Şu anda kimseye gerek yok hissiyatindaydim.
Ama sanırım artık farklı bir döneme giriyorum.

Böyle duygular yaşayanıniz var mı? Boşluktan yemek yeme isteği gelen filan? Bide tatildeyim uzun uzun. Yapacak bişey kalmayınca bişeyler yemek istiyorum. Seytana uyarsam form kalmiycak hepten :))

Neler yapmamı önerirsiniz. Ya ne biliyim bilgisi olan varsa ya da hayatının bi döneminde yaşayan, konuşalım diye açtım aslında. Öyle. . Teşekkürler

Biraz yalniz kalmış sıkılmıssınız sanırım arkadaşlarınızla bulusup kahve içip hoş sohbet edebilirsiniz.Ayrıca sıkılmamak için kitap tavsiye ediyorum.

Her reglde danalar gibi yiyorum,hormonal dandik bir dönem malum,olur mu :KK53:
Allah'tan regl başlayınca iştah gidiyor ve regl bitince kilolar da gidiyor amaaa
Duygusal boşluklarda yenen tatlı tatlı yemekler sonrasında tartıda acı bir görüntü oluşturuyor,
Aman diyeyim dikkat.

Evet bugün yaşadığım şey tam olarak buydu sanırım.
Mutfağa girip mercimek köftesi ve mozaik pasta yapıp hepsini kendi başıma yedim.
Bi anormallik yok gibi gözüküyor ama bunu yapan ben 3 aydır diyette olup spora giden bendim.
Tartıda hoooop +2 kiloyu görünce ve şişkinlikten yatamayınca hepicisi geçti :olamaz:
Ama pişman değilim, kendimi kasmıyorum üzülmek geliyorsa içimden üzülüyorum, yemek yemek geliyorsa yiyorum, normal şeyler sonuçta ve kalıcı değil, hormonlara bağlamak lazım..

şu an açlıktan çıldırıyorum karnimdan sesler geliyor duyuyorum ama 5 kilo vermek için değer diyip yemiyorum kadinlar kulübü okuyarak oyalaniyorum canim bir şeyler yemek istediğinde :))))

Biraz yalniz kalmış sıkılmıssınız sanırım arkadaşlarınızla bulusup kahve içip hoş sohbet edebilirsiniz.Ayrıca sıkılmamak için kitap tavsiye ediyorum.
Ailemin olduğu şehirde pek arkadaşım yok evet ama çok olmadı geleli tatil yaptım arkadaşlarımla. Kitap ve aylık dergilerimi mutlaka okurum. Teşekkürler öneriler için. :)

Her reglde danalar gibi yiyorum,hormonal dandik bir dönem malum,olur mu :KK53:
Allah'tan regl başlayınca iştah gidiyor ve regl bitince kilolar da gidiyor amaaa
Duygusal boşluklarda yenen tatlı tatlı yemekler sonrasında tartıda acı bir görüntü oluşturuyor,
Aman diyeyim dikkat.
Ben de biraz fazlaliklarimdan şikayetçiyim ve 1 aydır dikkat ediyordum . 4 kilo verdim. Hala da dikkat ediyorum ama yavaş yavaş iradem kırılıyor :))

Evet bugün yaşadığım şey tam olarak buydu sanırım.
Mutfağa girip mercimek köftesi ve mozaik pasta yapıp hepsini kendi başıma yedim.
Bi anormallik yok gibi gözüküyor ama bunu yapan ben 3 aydır diyette olup spora giden bendim.
Tartıda hoooop +2 kiloyu görünce ve şişkinlikten yatamayınca hepicisi geçti :olamaz:
Ama pişman değilim, kendimi kasmıyorum üzülmek geliyorsa içimden üzülüyorum, yemek yemek geliyorsa yiyorum, normal şeyler sonuçta ve kalıcı değil, hormonlara bağlamak lazım..
Evet ya anında artmıyor mu o tartıda o kilo
. Deli oluyorum. Zaten bi yemek yiyorum 1 kilo almış oluyorum :))
Yani üzgünlük pek yok ama bi boşluk hissi var. Tam böyle onune cips , cikolata , dondurma alıp dizi izlemelik. Ama burda internet de yok :((

aman ye boşver:))
Öyle olmuyor ama sonra :))

Biri olsun o zaman hayatınızda?
Vardır illa teklifler, ya da arkadaşlık istemleri.
Ortak çevrelerde göz göze geldikleriniz vs. Fırsat verseniz?
Almıyor mu gönül? Kaçıyor musunuz yoksa?

sonu hep kötü oluyor. ama bir gun aşık olup evleniyorsun ya bu çok güzel duygu.. canin yemek bir şeyler istediğinde bir çatal al iki çatal al. gerisini hop çöpe at. ya da yemin et yemicem gerisini diye. cok cocukca gorunebilir ama ben kendimin önüne boyle gecebildim. haa bir de instagramdan güzel kadinlara bakip motivasyon oluyorum. az kaldi gecekirpik ha gayret diye. işe yariyor bence :)

Ailemin olduğu şehirde pek arkadaşım yok evet ama çok olmadı geleli tatil yaptım arkadaşlarımla. Kitap ve aylık dergilerimi mutlaka okurum. Teşekkürler öneriler için. :)

Ben de biraz fazlaliklarimdan şikayetçiyim ve 1 aydır dikkat ediyordum . 4 kilo verdim. Hala da dikkat ediyorum ama yavaş yavaş iradem kırılıyor :))

Evet ya anında artmıyor mu o tartıda o kilo
. Deli oluyorum. Zaten bi yemek yiyorum 1 kilo almış oluyorum :))
Yani üzgünlük pek yok ama bi boşluk hissi var. Tam böyle onune cips , cikolata , dondurma alıp dizi izlemelik. Ama burda internet de yok :KK43:(

Öyle olmuyor ama sonra :))
Ya kıyamam :)
İşte insan bi adam akıllı depresyona bile giremiyor desenize
Açın televizyonu öyle geçin daha zevkli bence zaten insanı daha çok moda sokacak bir sürü program dizi var bu anı da yaşamak hakkınız hep mutlu hissedicez diye bir şey yok..
Hem vücudu şaşırtmak gerek iki haftada bir kere :)

Ya genelde yemek kısmına odaklanılmış ama ben "biri olmalı" kısmını da gördüm :D aynı durumda olduğumdan hallice galiba :D :eğlence:

Ben de can sıkıntısından aç olmasam bile sürekli yeme isteği var bir ara ne güzel kilo vermiştim yine almaya başladım buna dur demem lazım ama nasıl takipte yım konunuzun

Duygusal açlık başlığına görünce hooop damladım hemen. Kendimi son zamanların en fazla duygusal boşluktaki insanı ilan edebilirim heralde

Biri olsun o zaman hayatınızda?
Vardır illa teklifler, ya da arkadaşlık istemleri.
Ortak çevrelerde göz göze geldikleriniz vs. Fırsat verseniz?
Almıyor mu gönül? Kaçıyor musunuz yoksa?
Ben geçen yıl boşandım yani öncesinde istemiyordum. Ama çok da öyle ciddi yanaşan olmadı. Yani birı var ama bişey hissetmiyorum. Benim istediğim karşılıklı hemen ciddiyete binmiycek , tatlı tatlı flortlesilcek bir iliskimsi :))

Ya kıyamam :)
İşte insan bi adam akıllı depresyona bile giremiyor desenize
Açın televizyonu öyle geçin daha zevkli bence zaten insanı daha çok moda sokacak bir sürü program dizi var bu anı da yaşamak hakkınız hep mutlu hissedicez diye bir şey yok..
Hem vücudu şaşırtmak gerek iki haftada bir kere :)
Valla girilmiyor. Önüme yeşil zeytin aldım onu kemiriyorum :(
Ben acilaaaagggr çocuğuyum :KK70:

Back
X