Duygusal boşluk mu aşk mı? Nasıl anlaşılır?

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Nereden anlaşılır aşk olup olmadığı? Birine duygusal boşluğu doldurduğu için mi bağlıyız yoksa bunu gerçekten aşk olup olmadığını nereden anlarız?

eskısını unutamayanlardansan bence duygusal bosluktan yok coktan unuttum dıyorsan aşk olma ihtımalı yuksek . 2 hafta ver kendıne bak bakalım. ne degısmıs ılk tanıdıgın günle 2 hafta sonrası sende:)

Taze balığın gözleri parlak ve canlı iken bayat balığın gözleri donuk, içe çökmüş ve biraz kuru olacaktır. Balığın taze olduğunu anlamanın diğer basit yolu ise solungaçlarına bakmaktır. Taze balığın solungaçları parlak kırmızı renkte iken bayat balık solungaçları solgun, kahverengi tonlarında ve kötü kokuludur.

bacım onu sen bilicen, biz nerden bilicez?

Gerçek olup olmaması diye bir şey yok bence. Birlikte olduğum her erkeği sevmişimdir, kiminin eğlenceli oluşunu, kiminin kibarlığını, kiminin beni benden çok sevmesini... Ayrılınca hiçbirini sevmem zaten, şeytan görsün yüzlerini. Bazıları ayrıldık ama hala seviyorum, gerçekten aşığım bla bla diyorlar ya o bana tuhaf gelir. İlişkiye başladıysan içine sinmiştir adamdaki bir şeyler ve sevgi oluşur , sinmiyorsa da boşuna uğraşma derim ne yaparsan yap sevmezsin.

Taze balığın gözleri parlak ve canlı iken bayat balığın gözleri donuk, içe çökmüş ve biraz kuru olacaktır. Balığın taze olduğunu anlamanın diğer basit yolu ise solungaçlarına bakmaktır. Taze balığın solungaçları parlak kırmızı renkte iken bayat balık solungaçları solgun, kahverengi tonlarında ve kötü kokuludur.

bacım onu sen bilicen, biz nerden bilicez?
Ortaya yazdık, kendimden bahsetmiyorum okuduysan eğer. Uzuncana saçmalayacağına ya hiç cevap yazma daha iyi oku geç git. Anlamıyorum böylelerini.🤦🏻‍♀️

Ortaya yazdık, kendimden bahsetmiyorum okuduysan eğer. Uzuncana saçmalayacağına ya hiç cevap yazma daha iyi oku geç git. Anlamıyorum böylelerini.🤦🏻‍♀️

kendinden bahsetmiyosan bağlıyız, nerden anlarız gibi çoğul 1. şahıs ekli fiiller kullandın.
derdim varmış gibi saçmalayacağıma, trolluk için uzuncana saçmalamayı tercih ettim. benimki daha çok saygı duyulası.

Aşk gelip geçici keşke sevgimi diye sorsaydın

Back
X