Duygusal / Cinsel aldatma

gizli55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
145
54
28
32
Herkese merhaba ..

Bir erkeğin bizi duygusal mı yoksa cinsel mi aldattığını nasıl ayırt edebiliriz ne gibi farklar olur?
Her ikisi de çok kötü ve ağır kimseye yaşatmasın rabbim ama duygusal aldatma nedense bi kaç tık daha zor gibi. Tecrübelerinize dayanarak bir erkeğin duygusal aldattığını nasıl ve hangi davranışlarından anlayabiliriz ? Uzun süreli aynı kişi ile aldatma da gönül bağı oluşur mu ? Sorum size çok saçma gelebilir evet farkındayım.. tek gecelik ise cinsel uzun süreli ile duygusal bi iletişim vardır değil mi 🙄Güzel yorumlarınızı bekliyorum 🤍

Son düzenleme:
"Erkek" denilen varlık tek tip değil maalesef, "aldatınca şu semptomlar ortaya çıkar" demek kolay değil. Kimi hiç belli etmez, kimi uzaklaşır, kimi aşırı üstüne düşer belli etmemek için.
Ama duygusal da olsa, seksüel de olsa aldatma aldatmadır. İkisinde gösterdikleri davranışlar çok fark etmiyor.

Sevmeyen insan aldatır bu yüzden sevmeyen erkek belirtisine bakmak daha kapsamlı olur diye düşünüyorum. Size eskisi gibi davranmiyorsa sürekli bir mesguliyet icindeyse ve huzursuzsaniz malesef sizi sevmiyor ve aldatır yada ayrilir

Bunun ağırı hafifi olmaz..
Sevgiliniz böyle bir halt yemiş ise onun suçunu hafifletmek için kendinizce argüman toplamaya çalışmayın.
Bu ayrımı düşünmeniz yapılan hatayı basitlestirmenizden öteye gitmez/gidemez.
Zaten biri diğerini tamamlar nitelikte 🤷

cinsel arzuyla duygusuzca aldatmak da aşık olup aldatmak da aynı kapıya çıkıyor her iki türlü de işin içine cinsellik girer. Girmemişse fırsatı olmamıştır henüz. Ki sadece cinsel arzu kovalayan adamın sizi sevmediği gibi başkasına aşık olmuş adam da sizi sevmeyeceği için duygusal anlamda düşünmek de bir sonuca varmaz her türlü ikisi aynı kapıya çıkar. Seven adam aldatmaz, aldatan adam seni seviyorum ama o sadece cinsel bir şeydi demişse yalandır, sizi sevmiyordur, yani birinden biri daha affedilir daha hafif değil asla

Herkese merhaba ..

Bir erkeğin bizi duygusal mı yoksa cinsel mi aldattığını nasıl ayırt edebiliriz ne gibi farklar olur?
Her ikisi de çok kötü ve ağır kimseye yaşatmasın rabbim ama duygusal aldatma nedense bi kaç tık daha zor gibi. Tecrübelerinize dayanarak bir erkeğin duygusal aldattığını nasıl ve hangi davranışlarından anlayabiliriz ? Uzun süreli aynı kişi ile aldatma da gönül bağı oluşur mu ? Güzel yorumlarınızı bekliyorum 🤍
Yani sevgiliniz yok evli değilsiniz insanların bu görüşlerini ne yapacaksınız ?

Böyle bir durumda karşı tarafı sevdi de mi beni aldattı diye düşünmek yerine;; beni sevmiyor ki aldattı diye düşünürseniz doğru yolu bulursunuz...

Yahu kategoriye göre aldatma mi olur? "Aldatmak" kelimesi geçen her kelime tek bir yola cıkıyor o da ALDATMAK! Puan mi vereceksin ne edeceksin?

Herkese merhaba ..

Her ikisi de çok kötü ve ağır kimseye yaşatmasın rabbim ama duygusal aldatma nedense bi kaç tık daha zor gibi. Tecrübelerinize dayanarak bir erkeğin duygusal aldattığını nasıl ve hangi davranışlarından anlayabiliriz ? Uzun süreli aynı kişi ile aldatma da gönül bağı oluşur mu ? Güzel yorumlarınızı bekliyorum 🤍
Erkekleri böyle kafa yormaya değer görmüyorum. Beni aldatanın göreceği muamele bellidir.

Herkese merhaba ..

bir erkek duygusal aldatmaz, aldatırsa net direkt cinsel aldatır.

Farkeder mi ya?
Cinsellikse ha tamam deyip duygusalsa mi hüküm vereceksiniz? 😅

Herkese merhaba ..

Bence hafifletmeye ve affetmeye calışma.
Biri boksa diğeri gaita.

Aldatma aldatmadır. Kim bunları sınıflara ayırıyor yaa.

Back
X