Duygusal / Cinsel aldatma

Herkese merhaba ..

Bir erkeğin bizi duygusal mı yoksa cinsel mi aldattığını nasıl ayırt edebiliriz ne gibi farklar olur?
Her ikisi de çok kötü ve ağır kimseye yaşatmasın rabbim ama duygusal aldatma nedense bi kaç tık daha zor gibi. Tecrübelerinize dayanarak bir erkeğin duygusal aldattığını nasıl ve hangi davranışlarından anlayabiliriz ? Uzun süreli aynı kişi ile aldatma da gönül bağı oluşur mu ? Güzel yorumlarınızı bekliyorum 🤍

Aldattıktan sonra duygusal ya da cinsel olmuş önemi yok. Tek gecelik, tek sanyelik vs. Diye aldatmayı nedenlere dayandırılamaz

Duygusal aldatırsa erkek uzaklaşırmış eşinden. Ama cinsel aldatmada pek saklayacak bir şeyleri olmadığı için normal davranırlarmış.

Ne fark eder. Sonuçta 2 durumda da değer vermeyip sevmemiş oluyor. O erkeklerin uydurması canım. Hani bak seni duygusal aldatmadım anlık bir durumdu veya işte boşluktaydım aramızda duygusal bir şey yok deyip bazı hem cinslerimizin içini rahatlatıyorlar maalesef

Aldatma, aldatmadır; sanalı, gerçeği, duygusalı, tenseli hepsi aldatmadır. Aklı ve kalbi sizle olmayan erkeğin, henüz biriyle yatmış olmaması yüreğinizi mi hafifletecek ya da sanal olarak başkalarıyla kafa dağıtması en azından cinsel birliktelik yaşamadı diye züğürt tesellisi mi olacak? Kendinizi kandırmayın.

Herkese merhaba ..

Bir erkeğin bizi duygusal mı yoksa cinsel mi aldattığını nasıl ayırt edebiliriz ne gibi farklar olur?
Her ikisi de çok kötü ve ağır kimseye yaşatmasın rabbim ama duygusal aldatma nedense bi kaç tık daha zor gibi. Tecrübelerinize dayanarak bir erkeğin duygusal aldattığını nasıl ve hangi davranışlarından anlayabiliriz ? Uzun süreli aynı kişi ile aldatma da gönül bağı oluşur mu ? Güzel yorumlarınızı bekliyorum 🤍
valla ben tecrübe etmedim ama bir arkadaşım kocasının birliktelik esnasında hep gözlerini kapatmaya başladığını söylemişti,kadının değil yani kendi gözünü kapalı tutuyomuş😂sonra bu da bi süre sonra şuphelenmiş eskiden böyle değildin diye,adam inkar fln etmiş,sonrasında feceden,instgrmdan fotosunu fln silmiş adam,giyimine kuşamına ekstra özen göstermeye başlamış,sessizleşti fln diyordu,sonrada bi gün dayanamamış pat diye ben aşık oldum demiş,fiziksel aldatmada itiraf etmezler sanmıyorum,anlamakta zor olur zaten ama duygusal bişeyler varsa anlamamak imkansız,eninde sonunda o yükün altında kendiside ezilir,duygular zor saklanıyor.

Bana göre bir farkı yok.
Aldatma cinsel yada duygusal .
Sonuçta başka bir kadını arzulamış .
Buda benim için önemli.

size kaybetme korkusu olmayan herkes aldatır duygusal yada cinsel farketmez hepsi aldatmadır ve birbirlerine kapı açarlar o yüzden hissettiğiniz an uzaklaşın.

Herkese merhaba ..

Her ikisi de çok kötü ve ağır kimseye yaşatmasın rabbim ama duygusal aldatma nedense bi kaç tık daha zor gibi. Tecrübelerinize dayanarak bir erkeğin duygusal aldattığını nasıl ve hangi davranışlarından anlayabiliriz ? Uzun süreli aynı kişi ile aldatma da gönül bağı oluşur mu ? Sorum size çok saçma gelebilir evet farkındayım.. tek gecelik ise cinsel uzun süreli ile duygusal bi iletişim vardır değil mi 🙄Güzel yorumlarınızı bekliyorum 🤍
Eğer bunu sormanızdakş amac hangisi affedilir hangisi affedilmez ise aklınızdakş soru. Bu üyeliğim haric 10 yıldır takip ettiğim baska bir üyeliğim de vardı. Ve hep okurdum. Binlerce belki yüz binlerce ğye yazmıstır. Ben tek bir kadının dahi söyle dik durayım aldatıldım bosadım dediğini görmedim. İlk aldatılmada tek bir kadın bile bosanmadı. Ben etrafımda da görmedim. Hep klasik aldatılana kadar asla derler aldatılınca cocugum icin yok ayrı yatıyoruz vs derler. Kendilerine bile dürüst olamazlar. Sevdiğim icin barıstım baska kadın rekabet duygumu tetikledi diyemezler. O yüzden cinsel yada duygusal aldatma birbirinin bir önceki ve sonraki adımıdır

Buradan ve diğer konularınızdan aldığınız cevapları ne yaptığınızı rica etsem cevaplar mısınız? Kitap ya da dizi senaryosu falan mı yazıyorsunuz? Devamlı aynı tarzda konu açıp "güzel yorumları" ne amaçla bekliyorsunuz?

Back
X