Teşekkür ederim inşallah öyle olur çevrede ki insanlar yapamayacağımı söylüyor ama ben güveniyorum kendime.Bosanmak dogru karar bence. Umarim cocuklarinizla mutlu bir hayatiniz olur
SağolunSimdi o adama 2 cocuk niye diyeceğim sonra bazı arkadaşlar yaratıcı yorum yapalım diyecek
Benim bir çözüm önerim yok Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Yaparsiniz neden yapamayasiniz? Sizin gibi ayaklari yere basan kadinlari gorunce mutlu oluyorum valla.Teşekkür ederim inşallah öyle olur çevrede ki insanlar yapamayacağımı söylüyor ama ben güveniyorum kendime.
Sıkıntı çıkaracak birisi ama hala belli değil cezaevinden çıkıp çıkmayacağı. Teşekkür ederimBoyle bir adamla evli kalmamalisin zaten ama insallah sikinti çıkaracak bir tip degildir .boyle bir insana hic bulasmamis olsaydin keske.insallah hayatini yoluna sokarsin
İnşallah öyle, tabi ki zorluklar çekeceğim ama en azından o hayattan uzak olacağım.Yaparsiniz neden yapamayasiniz? Sizin gibi ayaklari yere basan kadinlari gorunce mutlu oluyorum valla.
Bunların hepsini tabi ki düşündüm ama şuan da elimden gelen hiçbişey yok mesleğim var çocuklara bakacak biri olsa mükemmel olurdu. Evde iş imkanı veren yerlere baktım ama para kazanılbilecek gibi değil ki.Kendi ayaklarinizin ustunde durmak icin bir seyler yaparak, para biriktirerek baslayabilirsiniz. Tam zamanli is mumkun degilse bile yari zamanli bir is ya da evden yapabileceginiz bir is dusundunuz mu?
Bende öyle düşünüyorum.Uyusturucu kullanan biti cocuklariniza da kotu ornek. Boyle bir ortamda cocuk yetismemrli. Duzelmez de zaten. Genler drgismez cunku. Bosanmak dogru karar.
Of o zaman allah yardimcin olsun.insallah sorun olmaxSıkıntı çıkaracak birisi ama hala belli değil cezaevinden çıkıp çıkmayacağı. Teşekkür ederim
Ne güzel cevabını yazmışsın, kaderimiz bizim ellerimizde, sen ne istediğini bildikten sonra yapman gereken tek şey o yola doğru bir adım atmak...Kader kısmette elimizde sadece akılsızlıktan başka bişey değil . Yoruldum artık.. Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?