duygusal erkek

mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Müzik dinlerken durduk yere duygusallasmiyordur, unutamadığı biri olmasın ya da bir derdi? Dinlediği şarkıda geçen sözlere göre çıkarım yapabilirdiniz aslında:)

Onun dışında ben çok duygusal insanlarla yapamıyorum daha doğrusu bunu çok dışında yaşayan insanlarla. Tabii ki duygusuz olmasın ama en ufak şeyde duygu sömürüsü yapan bir erkekten anında soğuyorum. Kadınlar olarak daha duygusal canlılar olmamıza rağmen çoğu şeyi dışarı yansıtmam, bu yüzden benden daha duygusal bir erkekle yapamıyorum. Seveni de vardır illa ki genelleme yapılacak bir konu değil. Siz kendi hislerinize göre karar verin

Kendi icinde duygusal merhametli erkek iyidir.. ama herseyin fazlasi zarar.. ayrica birini nasil bulurum derken?

Geldiginde bosluk dolduran biriyle degil, gittiginde yeri doldurulamayan biriyle ol

Duygusallar zaten ama oturup sarkiya aglayacak kivamda değil. En azindan benim denk geldiklerim oyle ota moka aglayan duygusalligini herkese gosteren tipler degillerdi. Arka bahçede duygusallik, merhamet var, onlari gorunce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…