duygusal erkek

İtici geliyorsa uzaklaş. Duygusallık iyi mi kötü mü bunu konuşmaya gerek yok . Sen ondan hoşlanmıyosun yol yakınken dön. Ciddi yola girme mutlu olamazsın. Umut verip karma da yaratma döner seni bulur. Belli ki sana göre değil. Bu net.

mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Benim de biri vardı. Duygusal bi film izlerken gözleri doldu, gözlerini sildi filan ama çok çekici gelmişti bu hali. Yani mesele duygusallık değil bence. Fiziksel olarak beğeni duyuyor musunuz mesela. Bence sorun duygusallık değil. Diğer fiziksel ve karakter özelliklerini beğenip çekici buluyor musunuz, duygusallık dışında?

eli yüzü düzgün kötü değil bana karşı da iyi davranışları falan en azından konuyu cinselliğe getirmedi. üzmez diye düşünüyorum

eli yüzü düzgün kötü değil bana karşı da iyi davranışları falan en azından konuyu cinselliğe getirmedi. üzmez diye düşünüyorum
Çekici bi erkek yani öyle mi? Sizi üzmemesi onu çekici yapmaz ama. Hoş bi erkk olarak görüyo musunuz onu? yakışıklı buluyo musunız? Yanında kendinizi daha kadın gibi hissediyo musunuz? Heyecanlanıyor musunız buluşacağınız zaman? Ya da ondan mesaj geldiğinde bi çarpıntı oluyor mu kalbinizde ufaktan ? Bunları hissetmeden ilşkide mutlu olamazsınız. Eğer bunları hissetseydiniz duygusallığı da size hoş gelirdi. Konuyu cinselliğe getrmemesi her zaman iyiye alamet olmaz bu arada. Sizi cinsellikte mutlu edebilir mi sizce, ya da siz onunla cinsellik düşündüğünüzde nasıl hissediyosunuz?

haklısınız ben de böyle düşünüyorum ya da gerçek kişiliği bu değil de etkilemek için mi yapıyor onu da bilmiyorum
İlk okuduğumda aklıma İsmail küçükkaya geldi eski eşinin röportajını izlemiştim nasıl romantik söylemler şunlar bunlar derken sonucu görünce bana biraz narsist insan modelini anımsatıyor açıkcası ama görüşmeden de bilinmez duyguları yaşamak güzel bir şey..
tanıdığımın eşide böyle ailesinden ayrıldığında ağlıyor Ankarada İstanbul a gidiyor yani çok uzakta değil ben gördüğümde bana da itici gelmişti :)
Ama bende çok duygusal erkek begenmiyorum yalan yok, siz konuşun bakın bi nasıl biri altında ne var bunun tam olarak ona göre karar verirsiniz zaten.

açıkcası içimde ona karşı bir heyecan yok. konuyu cinselliğe getirmemesi evet belki çok iyi bir şey olmayabilir ama genelde karşıma çıkanlar sadece bir şey yaşamak istiyor. sevdiğim biri vardı o da bu şekildeydi benimle ciddi düşünmedi amaç sadece cinsellik. bu kişi biraz daha ciddi geldiği için konuşmayı bitirmek istemedim. yanlış olduğunu da biliyorum ama düşüncem bu

nasıl yani adam kendi ailesinden ayrıldığında mı ağlıyor

Sana bi tavsiye ilerde pişman olmamak için yol yakınken dön.

Dedim ya dümenmis gözyasları herifin. Kabul edelim felfelaket olurlar en mizahi geyik sohbetlerini yapıp eğlenebilirim ne yalan söyleyim severim bende kovaları ama aşk mesk konusunda zırhlar cekilmeli, flörtlüğüde sonlandırdık simdi iki bacanak gibi birbirimize ask hayatımızı anlatıp geyik yapıyoruz gavatlıkta nirvana tr kahvesi içiyoruz

Birincisi, duygularını gösteren erkeğin zayıf olduğu düşüncesi kadın aşağılayıcı bir düşünce. İkincisi, siz bu adamdan hoşlanmıyorsunuz, başkasını bulamazsam düşüncesiyle görüşmeye devam etmek o kişiye büyük bir haksızlık. Siz hoşlandığınız birini bulun o da kendinden hoşlanan birisini bulsun, etraf insan kaynıyor yalnız kalmazsınız korkmayın…

Adamla bir ilişki yaşayacak olan sizsiniz siz karar verin duygusallık bir erkekte iyi midir kötü müdür diye. Bana kalırsa fazla duygusallık kimsede iyi değil.
Bu arada, bir daha birini nasıl bulursunuz, dünyada erkek kıtlığı var çünkü siz de haklısınız.

Bunda bişey yok duygusal olabılır .Tabı bu kısıden kıdıye degısır

Benimki terazi, tıpkı ikizler gibi hava grubu. Ağlamasam çatlarım, dertlere dayanacak gücüm olmaz. Dolunca ağlayarak boşaltıyorum ki yerine yenilerini koyabileyim diyor. Ben şahsen full mantık adamdan korkarım, aşırı çıkarcı gelir bana. Duygusal erkek daha samimi gelir. Ben de sulugöz olduğum için batmaz bana. Ama gördüğüm kadarıyla siz mantıkçısınız. Güç seviyorsunuz. Hem duygusal hem güçlüdür belki flörtünüz. Ağlamak insanı güçsüz yapmaz, mıymıntı yapmaz.

1 kova erkeğiyle tövbe estağfurullahlık ilişkimsi flörtüm olmuştu (biz şimdi neyiz'den öteye çok geçemedim) bu adamlar aslen içten içe inanılmaz duygusal. Sadece bastırıyorlar. Tuvalette yalnız başlarına ağlıyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…