- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
nasıl yani?Duygusal erkeklerden korkuyorum, ne yapacakları belli olmuyor.
mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falanNe gibi bir duygusallık bu mesela örneklendirebilir misiniz
Bugün aşkından ölen adamın yarın tepesi atar, bir anda yere çakılırsın. Duygusallığı sadece gönül ilişkisi olarak değil, genel düşün. Sevince tam sever, nefretleri de bir o kadar keskin olur. Mantık her zaman iyidir.nasıl yani?
Bana çok tatlı ve içten gelen şeyler mesela ben olsam problem olarak görmezdim tabi kişiden kişiye değişirmesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
O Tedler gün geliyo Çaki oluyo.Himym Ted gibi mi?
haklısınız ben de böyle düşünüyorum ya da gerçek kişiliği bu değil de etkilemek için mi yapıyor onu da bilmiyorumBugün aşkından ölen adamın yarın tepesi atar, bir anda yere çakılırsın. Duygusallığı sadece gönül ilişkisi olarak değil, genel düşün. Sevince tam sever, nefretleri de bir o kadar keskin olur. Mantık her zaman iyidir.
bende mi bir anormallik var diye düşündüm de genelde kaba erkekler sevilmez yaBen de sevmem karşımda ota b.ka ağlayan bir erkek samimi de gelmiyor ayrica
Değişikmişmesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Kaba olmasın tabi ama erkekler duygusal olarak ve fiziksel olarak kadınlardan güçlü yaratılmışlardır ben de karşımda beni her iki anlamda da koruyacak bir erkek ararım şerefsiz bir erkekten daha itici bulduğum bir şey varsa o da pisirik erkektir eril bir enerjisi olsun ki sizi ceksinbende mi bir anormallik var diye düşündüm de genelde kaba erkekler sevilmez ya
Ben kadınları da anlamıyorum, bir gün dövüşüyorlar, öbür gün can ciğer kuzu sarması.haklısınız ben de böyle düşünüyorum ya da gerçek kişiliği bu değil de etkilemek için mi yapıyor onu da bilmiyorum
işte o eril enerjisi olanların da aklı fikri cinsellikte oluyor yoksa ben de karşımda benden daha duygusal bir erkek istemem ama durum böyle maalesefKaba olmasın tabi ama erkekler duygusal olarak ve fiziksel olarak kadınlardan güçlü yaratılmışlardır ben de karşımda beni her iki anlamda da koruyacak bir erkek ararım şerefsiz bir erkekten daha itici bulduğum bir şey varsa o da pisirik erkektir eril bir enerjisi olsun ki sizi ceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?