Merhabalar. Yardiminiza ihtiyacım var.yardim edebilir misiniz . Biliyorum bunlar size cok sacma gelecek ama ben isin icinden cikamiyirum.cok kotu durumdayim.surekli dusunuyirum hep basa sariyorum kisir dingu .dort ay oldu gececegine her gecen gun artiyir sanki.Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Ailemin tek çocuğuyum bu yaşıma kadar engellendim çoğu şeyden. Tek çocuksu yanımızda ol dediler. Üniversite tercihlerim ona göre yaptım ve başka şeylerde oldu. Tek çocuk olmamın yanında ailesel problemlerimde vardı. Ben çekingen biriyidim ve özgüven eksikliğin vardı. Geçen yıl başka bir memlekete atandım ve uzak bir şehirde calismaya başladım. Bu yıl geçen yıl aynı işte çalıştığım arkadaşım duygularını açmıştı bana. Arkadaşımın bu yıl tayini çıktı başka şehirde çalışıyor. Ben de arkadaşıma karşı duygularım olduğunkabul ettim. Her şey çok iyi gidiyordu. Uzakta olduğunuzdan telefon ile görüşüyoduk. Yüz yüze görüştüğümüz De duygularımı anlamlandoramadim. Ne olduğunu bende bilmiyordum. Daha önce duygusal ilişkim olmadigindan belki bilemiyordum. Ben bunları anlamlandirmayaçalışırken aileme durumu anlattım evlenmek istediğimi söyledim kabul etmediler karşı çıktılar farklı şehirden diye biliyorum bu neden saçma ikna edemedim kafamda çok karışık ti arada kalmıştım bir taraftan duyguyu sorguluyor dum diğer taraftan ailem diğer tarafta arkadaşım vardı . Bende bu karmaşa da ayrıldım ama çok üzüldüm. Ailemden uzaklaştım. Önceden bir iki saat dargın kalamaz ken şimdi hiç aileme kızgınlık ve kirginligim hiç geçmiyor. Ayrilali dört ay oldu . Ben halen doğru karar verip vermediğini düşünüyorum. Bazen diyorum sevmese idim düşünur muydum halen diyorum. Ailemlekonuşmuyorum ve gurbette olduğum için çok yalnız hissediyorum kendimi. Ailemle eski hale nasıl gelirim. Duygularımı nasıl anlamlandoramadim . Bennbu ilişkiye baslamadan önce duygularım vardı sonra neden oldu nasıl oldu bilmiyorum hisselerimi Bilemedim. Ben düşündükçe bulamıyorum. Sevip sevmediğim nasıl anlarım .Halen onu düşünüyorum. Tekrar başkası ile bir şeyler yaşamayı hayal bile edemiyorum.Hayal etsem bile ona ihanet edecekmisim gibi geliyor. Ben bu ilişkiye baslamadan duygularım vardı sonradan ne oldu nasıl oldu anlamadım. Duygularım i anlayamadım.ayrildiktan sonra halen sorguluyor um ama bulamıyorum. Diğer taraftan halen düşünüyorum onu. Bu durumu nasıl çözebilirim yardım edin. Duygularim sonradan niye karmasiklasmis olabilir. Kafamdan atamadigima göre başkasını düşünemedigim ona karşı bir şey hissettigimin göstergesi olabilir mi. Ona olan hislerini nasıl anlayabilirim anlayabilirim na