Duygusal yalnizlik

Insanlara bagimlilik var galiba?

Her insan ozunde yalnizdir, yani ben yalniz hissetmeyi yadirgamam, ama sizin durum pek saglikli gelmedi bana. Bir cocuk yazmadi diye kuyuda gibi hissetmek, mutsuzluk filan. Ozguven probleminiz var mi?

Uyku,kitap,film,dizi ile..
Doldurdugumu saniyorum ama bardagın altı çatlak olunca,bi fayda etmiyor bana..
boşa ugrasmis oluyorum bazen..

Bu kadar yogun hissettiğine sanırım sevgilinden ayrılalı çok bir zaman olmamış yada sen hep kendını bu yonde yormuşsun Çok yanlış düşünüyoun o kadar yalnız ınsan varkı bu dunyada yınede çok mutlu olan ınsanlar var
Herşey senin elnde mesela ben hint filmi izlemekten acaıp keyif alıyorum ve kafam da rahat bu gidişlede evde kalıcam :KK48:

Bu kadar yogun hissettiğine sanırım sevgilinden ayrılalı çok bir zaman olmamış yada sen hep kendını bu yonde yormuşsun Çok yanlış düşünüyoun o kadar yalnız ınsan varkı bu dunyada yınede çok mutlu olan ınsanlar var
Herşey senin elnde mesela ben hint filmi izlemekten acaıp keyif alıyorum ve kafam da rahat bu gidişlede evde kalıcam :KK48:

6 ay oldu ayrilali ama unutamadim . Sonu olmayacagi ve istedgim kisinin o olmadigi dusuncesinde oldugum.icin ayrildim donmek de istemiyorum mutsuzum..

Insanlara bagimlilik var galiba?

Her insan ozunde yalnizdir, yani ben yalniz hissetmeyi yadirgamam, ama sizin durum pek saglikli gelmedi bana. Bir cocuk yazmadi diye kuyuda gibi hissetmek, mutsuzluk filan. Ozguven probleminiz var mi?

Ozguvenli gorunuyorum ama icten ice var birseyler sanki.. Cozemedim..

Canim aslinda yalniz degilsin o tamamen kendi kuruntundur. Cunku telefonu eline alip mesaj attiginda o mesajin karsiligini alacaksin. Birine cikip gezme teklif ettiginde o an mesgul olsa bile sana baska gun ve saat verecektir. Senin yanlizligin bence sevgilinin yerini dolduramaman. Bunuda sadece aktivitelere odaklanarak yok edebilirsin. Gunduzleri guzelde geceleri ne yapacagim dedigini duyar gibiyim. Geceleride kitap ve filmlere odaklan, ailenle vakit gecirmeye bak. Inan bana hayat cok kisa ve seni uzenler icin uzulmeye degmiyor. Yaninda olanlarla devam etmeye bak.

Unutma ihtiyacin oldugunda bizde burdayiz :) umarim atlatirsin canim

6 ay oldu ayrilali ama unutamadim . Sonu olmayacagi ve istedgim kisinin o olmadigi dusuncesinde oldugum.icin ayrildim donmek de istemiyorum mutsuzum..
yenıymış canım Allah yardımcın olsun o boşlukbir zaman sonra doluyor ama merak etme sadece zaman..
bir söz vardır ya çaresizseniz çare sizsiniz .Herşey sende bitiyor kendını kendın motıve ediceksin hayat devam ediyor sımdı yenı dıye boylesın ama zaman geçtikçe normale dönüceksin merak etme kim bilir Allah karşına öyle bır ınsan çıkartır bütün mutsuzlukların bir anda silinip gider sana gerçek hayatı gösterir umutsuz düşünme ama sakın sakın kendinide bir erkege baglama yoksa hayatta bir mutluysan bir mutsuz olursun

Canim aslinda yalniz degilsin o tamamen kendi kuruntundur. Cunku telefonu eline alip mesaj attiginda o mesajin karsiligini alacaksin. Birine cikip gezme teklif ettiginde o an mesgul olsa bile sana baska gun ve saat verecektir. Senin yanlizligin bence sevgilinin yerini dolduramaman. Bunuda sadece aktivitelere odaklanarak yok edebilirsin. Gunduzleri guzelde geceleri ne yapacagim dedigini duyar gibiyim. Geceleride kitap ve filmlere odaklan, ailenle vakit gecirmeye bak. Inan bana hayat cok kisa ve seni uzenler icin uzulmeye degmiyor. Yaninda olanlarla devam etmeye bak.

Unutma ihtiyacin oldugunda bizde burdayiz :) umarim atlatirsin canim

tesekkur ederim destegin icin cok sagol canim.. aile ortamim huzurlu olsa yine bir avuntu olurdu bu bana. dediklerini uygulamaya calisiyorum ama umarim atlatirim bu kotu konulari da.

tesekkur ederim destegin icin cok sagol canim.. aile ortamim huzurlu olsa yine bir avuntu olurdu bu bana. dediklerini uygulamaya calisiyorum ama umarim atlatirim bu kotu konulari da.
Anladigim kadariyyka ailevi problenlerin var iste senin olayinin kilit noktasi da bu ailende de yeteri huzuru bulamadigindan bbu duygulara kapilmissin belliki umarim en kisa zamanda atlatirsin.

Yalnizliginizi nasil dolduruyorsunuz? Her ne kadar arkadaslar aile olsada ozel ilgili birinin olmamasi aci veriyor bana kendimi yalniz hissediyorum ve eski sevgilim aklima geliyor. Cok yogun yalnizlik duyuyorum ve mutsuz oluyorum hicbirsey yapasim gelmiyor aglayasim geliyor..Kendimi kapanda gibi hissediyorum. Bir cocuk var arada yaziyor mesela mutlu oluyorum.yazmayinca yine kendimi kuyuda gibi hissediyorum. Cok sacma biliyorum. Ama bunu duygusal olarak nasil asarim bilmiyorum:/
Al kahveni,bi kitap oku..

Sanurum ailende sorun yok ama her ailede olabilecek huzursuzluklar var bunlarda seni ailenden uzaklastiriyo. Tutundugun tek kisi belkide ayrildigin kisiydi ve suan onun yoklugunu doldurmaya yetmiyor ailen. O yasadiginiz huzursuzluga ragmen ailene sarilmaya bak. Inan evlenip gittiginde o gunleri bile ozleyeceksin. Simdi duygularin seni onlardan uzak tutsa bile sen tersini yapmaya calis.

Eger aile icinde buyuk sorunlar varsa o farkli tabiki.

Yani tabi ki her kadinin sevme, sevilme, ilgi gorme ihtiyaci var.

Eski sevgilini sevmiyordun yanlis hatirlamiyorsam, sadece bosluktan dusunuyorsun. Sevmedigin biriyle olmak da yalnizlik sonunda, onunla olmanin da sana bir faydasi yokmus ki. Yeni ayrilik yasadigin icin bu konuy dusunmen normal, ben de aynen senin gibiyim yakin zamanda ayrildim ve ilgiye cok cok ihtiyacim var ama baska birini sevmeye gucum yok diyeyim. Hazir oldugunda karsina sevebilecegin biri ciktiginda, unutur gecersin bunlari.

Bir sure kendini dinleme bence, gez toz, arkadaslarinla bulus. Kendinle bas basa kalmamaya calis derim, cok fazla kendini dinlemek iyi degil.

Daha yeniymis ayrilmaniz.
Sunu farkettim yazinda.
Baska biriyle konusuyorum ve bi yaziyor bi yazmiyor diyosun.
Bu sende kotu etki yaratiyor.
O sahisin yazip yazmasi degil.
Sevgili olabilme ihmaliniz.
Baska bi erkegin hayatina girme ihtimali seni hep ve hep o eski anilara goturuyor.
Sen uzun bi sure asktan sevdadan uzak durmalisin.
Cunku sen en kucuk biseyde o eski sevgilini hatirliyosun.
Ve bu hatirlamak bi erkekle konustugunda dahada coklukta oluyor.

Daha yeniymis ayrilmaniz.
Sunu farkettim yazinda.
Baska biriyle konusuyorum ve bi yaziyor bi yazmiyor diyosun.
Bu sende kotu etki yaratiyor.
O sahisin yazip yazmasi degil.
Sevgili olabilme ihmaliniz.
Baska bi erkegin hayatina girme ihtimali seni hep ve hep o eski anilara goturuyor.
Sen uzun bi sure asktan sevdadan uzak durmalisin.
Cunku sen en kucuk biseyde o eski sevgilini hatirliyosun.
Ve bu hatirlamak bi erkekle konustugunda dahada coklukta oluyor.

aslinda tam olarak oyle degil. sizce 6 ay az bir zaman mi gercekten cunku bn neden hala atlatamadim.diye uzuluyorum gerci her hafta goruyordum okulda bu da cabasi. Sonra diger kisiye gelince sevgili olacak psikolojim.yok zaten sadece ilgi hosuma gidiyor kendimi iyi hissettiriyor. Aslinda hergun yaziyor kisa kisa konusuyoruz. Bir iki saat yazmayinca ben boyle panik yapiyorum psikolojik galiba bu korkular..

aslinda tam olarak oyle degil. sizce 6 ay az bir zaman mi gercekten cunku bn neden hala atlatamadim.diye uzuluyorum gerci her hafta goruyordum okulda bu da cabasi. Sonra diger kisiye gelince sevgili olacak psikolojim.yok zaten sadece ilgi hosuma gidiyor kendimi iyi hissettiriyor. Aslinda hergun yaziyor kisa kisa konusuyoruz. Bir iki saat yazmayinca ben boyle panik yapiyorum psikolojik galiba bu korkular..

Olabilir.
Kendini boslukta hissediyosun su aralar.
6 ay ayrilik icin az bi sure.
Ben 1 sene sonrda tam anlamiyla toparlandim.
Ama dogruyu soylemek gerekirsw bu gidisatla sen 1 seneye toparlayamazsin kendini.
Ben bu 1 sene icinde bi kac sosyal medyadan ekleyen varya kimsin necisin haricinde konsmadim.
Onu bile 1/2 ay sonra kestim.
Hatta sosyal uyeliklerimi sildim.
Hic sevgili muhabbetlerini hatirlamadim.kendime engel oldum.
Bazen oldu agladim uzuldum.
Ama onun haricinde aramadim sormadim.
Ve sukur 1 seneye toparlandim.
Sen hala yeni asklata yelken acicak bi durusun var.
Ilgi hosuna gidiyor.
Sonra yine cok fena cakilirsin.
Su an saglikli dusunemezsin.
Tavsiyem uzak dur yeni sevdalardan digerini tamamen unutana kadr.

Olabilir.
Kendini boslukta hissediyosun su aralar.
6 ay ayrilik icin az bi sure.
Ben 1 sene sonrda tam anlamiyla toparlandim.
Ama dogruyu soylemek gerekirsw bu gidisatla sen 1 seneye toparlayamazsin kendini.
Ben bu 1 sene icinde bi kac sosyal medyadan ekleyen varya kimsin necisin haricinde konsmadim.
Onu bile 1/2 ay sonra kestim.
Hatta sosyal uyeliklerimi sildim.
Hic sevgili muhabbetlerini hatirlamadim.kendime engel oldum.
Bazen oldu agladim uzuldum.
Ama onun haricinde aramadim sormadim.
Ve sukur 1 seneye toparlandim.
Sen hala yeni asklata yelken acicak bi durusun var.
Ilgi hosuna gidiyor.
Sonra yine cok fena cakilirsin.
Su an saglikli dusunemezsin.
Tavsiyem uzak dur yeni sevdalardan digerini tamamen unutana kadr.

Yeni bir sevgili edinmek degil ki amacim :/ Bu bahsettigim kisiyle konusmamiz da zaten naptin nettin seklinde aksamlari oluyor aksam gelen yalnizlik krizini atlatmama yardimci oluyor. Aslimda sorunum dusuncelerimde. Uzun mesafeli bakiyorum bi gelecegime hep zorluklari goruyorum mutlu olacagima pek inanamiyorum mezun olacagim ve is bulacak miyim bulsam nasil niyer olur dusunuyorum ama hep olumsz dsunebiliyorum. ve kimseye guvenim yok. Allah buyuk ne diyim ya..

Bence her seye ragmen.
Sen istemedende olsa yavas yavas o kisiye biseyler hissediceksin.
Bunu diyim.

Back
X