duygusala bagladim kizim krese gidiyo diye

birvarmisbiryokmus2

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
79
4
6
35
İstanbul
oncedende bahsetmistim is teklifi geldi die bugun kizimi krese goturdum basnda durdum baktim guzel duriyo ama sanki bi garip gibi saskindi a bn daha garip dokunsalar aglacam sanki.bu arada kizim dort yasinda.ama sanki iclrrinde minnacik...ayy neden noyleyim

gelecekteki halimi gördüm..
o arkadaşlarına ve ortama alışana kadar sende gıt,arada yalnız bırak onu..
onun mutlu olduğunu görünce ıcın rahat eder sanırım..

Onlar bizden daha kolay alışıyorlar merak etmeyin. Ama siz dirayetli olun. geçen gün bir arkadaş pes eden cocuklar değil anneleri demişti, cok doğru

4 yaşındaki bir çocuğun evde aldığı eğitimle,kreşte aldığı eğitim farklıdır.emin ol kreş onun için daha faydalı.kendine mukayet ol.kızın nazlansa bile,gitmesi gerektiğini güzelce anlat

benim kız kreşe gitti de bir ohh aldım.duygusala baglayacak bir şey yok.evde bir şeyler verememek beni çok yoruyordu.fazla tv karşısında kalıyordu.ikimizde sıkılıyorduk evde yemek bile yemiyordu.2,5 yaşında başladı keşke 1,5 yaşında başlatsaymışım dedim.

Ben de sizinle aynı durumdayim benim kizim da 4yasinda.ilk günler cok duygusal geçti. Ama gerçekten çocuğun arkadaş ihtiyaci vardı. Onun için cok iyi oldu ben de alisiyorum.umarim siz de alisirsiniz ve böyle daha iyi olur

evet alisamayan kizim degil bn olacam galiba... ama nedense icim icimi yiyo yoksa evde skiliyo evet tv karsisinda pineklemektense egleniyo ogreniyo bnlarin fakindayim ama nedense ose gittimde attim mantigi yerlssti kafama

Bence öyle düşünme ben calismiyorum ama yine de gönderiyorum çünkü cocuga yetmiyo insan belli bir yastan sonra.ne guzel senin gibi bir annesi oldugu icin sansli malesef her zaman yanlarinda olamiyoruz gonul ister ki hep beraber olalim ama onlarin da kendi sosyal cevreleri olusmaya basliyo.hayirli olsun

Benim oğlumda 4 yaşında başladı kreşe.Ben çalışmıyorum.. o evde sıkılıyor ve ben yetemiyorum düşüncesiyle başlattık.

Onun için de çok faydalı oldu hem bir sürü arkadaşı oldu hem de birçok şey öğrendi. .Ama ilk gün bende çok kötü olmuştum ağlıcaktım nerdeyse.Oğlum hemen uyum sağladı ..

Böyle hissetmeniz normal zamanla alışırsınız eminim..

Aynî dertten muzdaribim.. oğlumu artik kreşe göndermem gerekiyor fakat gonderemiyorum. Sırf kendim için. . aslında,oğluma haksızlık ediyorum farkındayım. .

Evlat başka bişey doğal böyle hissetmeniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alistiniz mi canim ikinizde aksama kadar napicak diyorum hlbuki dun gittik gordum ama anlatamiyorum kndime

4 yaşında bir çocuğun gelişimi için kreş önemlidir, okulun psikoloğu vardır görüşün ve siz destek alın derim. Çocuk sonuçta sizden alacağı enerji ile hareket edecek, sizin endişeniz ona geçecek, sorduğunuz sorulardan bir sürü anlam çıkartacak ve bir gün gelecek ben gitmek istemiyorum diyebilecek. Siz kararlı olmazsanız, çocuğunuz ne yapsın.

alistiniz mi canim ikinizde aksama kadar napicak diyorum hlbuki dun gittik gordum ama anlatamiyorum kndime

Alistik canim ben uzuldugumu onu ozledigimi hissettirirsem o da gitmek istemez.arkadasligin, buyumenin ne guzel oldugunu anlatiyorum daha da hevesli oluyo.bence bunlar guzel duygular saglikli olsun da yeter.hersey onlar icin degil mi.cocuklari terketmiyoruz sonucta ordakilerin hepsi ayni durumda.kendi gibi cocuklarla beraber tekbasina degil sonucta.ve egitim hayati da basliyo boylece.bu arada sizin isiniz de hayırlı olsun

evet sirf kendim icin bnde...ondan hic ayri kalmadim...oda bana cok alisti bnsiz napacakki orada diyorum

Aynen öyle canım. Sanki kendimden başkasına guvenemiyorum. Babanneyr anneanneye bırakırken bile aklım kalıyorken, orda hepten aklımda kalacak. . Aslında çoğu kreşte çokta güzel ilgileniyorlar. Farkındayım ve hastalıklı bir düşünce olduğunu da biliyorum. .
böyle yaparsam çocuğumun özgüveni de zedeleniyor ve ona sorumluluk veremiyorum.

Sanırım siz de ben de ve bizim gibi düşünen annelerde bir yerden başlamalıyız. .

Birincisi çocuğunu 8 aylık kundakta kreşe götürenler var. 4 yaşında bir çocuğa daha güzel bir şey vermen mümkün değil kendi yaşıtlarıyla olmasının dışında. Sen de çalışmaya başlamışsın ne güzel. Hem kızın da ağlamamış.
Sanırım çocuklarımız aynı yaşta. 2010 doğumlu kızım, 2014 güzde kreşe verdim. 1 ay boyunca ağladı direndi gitmek istemiyorum diye. Annem de bakabilirdi o da sorun değildi. Ama vazgeçmedim. Şimdi geldiğimiz noktayı görmeni isterdim. Evde sen ya da bakıcı ya da diğer aile büyüklerinin öğretmesi mümkün olmayan şeyleri o kadar güzel öğretiyorlar ki. Sen de yıl sonunda geldiğiniz noktayı görünce çok mutlu olacaksın.

biraz cadilik yapiiiim once kizma
olayi abartma
nolmus kizin krese gidiyor ayyyy canim yaaaaa
tek cocuk sendemi det kizarim simdik heeeee bizde buyuttuk 3dene bizimkilerde gitti krese alla alla yaaa

saka bir yana sevgili birvarmisbiryokmus cocukalr bizim zannettigimizden cok farklilar onlar sendeki en ufak bir endiseyi sezip eteklerine yapisip beni birakma diye zirlar..
sen oncelikli oalrk krese tam olarak guveneceksinki kizinda onlara guvensin senin icin rahat olucak ki kizininda icin rahat olsun
tamammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…