- Konu Sahibi birvarmisbiryokmus2
-
oncedende bahsetmistim is teklifi geldi die bugun kizimi krese goturdum basnda durdum baktim guzel duriyo ama sanki bi garip gibi saskindi a bn daha garip dokunsalar aglacam sanki.bu arada kizim dort yasinda.ama sanki iclrrinde minnacik...ayy neden noyleyim
Ben de sizinle aynı durumdayim benim kizim da 4yasinda.ilk günler cok duygusal geçti. Ama gerçekten çocuğun arkadaş ihtiyaci vardı. Onun için cok iyi oldu ben de alisiyorum.umarim siz de alisirsiniz ve böyle daha iyi olur
Aynî dertten muzdaribim.. oğlumu artik kreşe göndermem gerekiyor fakat gonderemiyorum. Sırf kendim için. .aslında,oğluma haksızlık ediyorum farkındayım. .
alistiniz mi canim ikinizde aksama kadar napicak diyorum hlbuki dun gittik gordum ama anlatamiyorum kndime
evet sirf kendim icin bnde...ondan hic ayri kalmadim...oda bana cok alisti bnsiz napacakki orada diyorum
oncedende bahsetmistim is teklifi geldi die bugun kizimi krese goturdum basnda durdum baktim guzel duriyo ama sanki bi garip gibi saskindi a bn daha garip dokunsalar aglacam sanki.bu arada kizim dort yasinda.ama sanki iclrrinde minnacik...ayy neden noyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?