duygusala bagladim kizim krese gidiyo diye

evet kizimda 2010dgumlu..evet evde skiliyoruum diyo devamli oyunlar oynamak istiyo.bnlarn bnde farkincayim canim aslinda.ama kzm erkn dgmustu buyudu etti ck skur bi saglik srunu olmadan ama anne yuregi ya iste anne yuregi ya yada bn abartiyom sanki orada ezilecekk. eksik klcak diee hissediyorum...

halbuki o artik buyuyo duse kalka buyumesini ogrenecek...nezamana kadar yannda tpesnde olacam smdi olmasa okul yasi gelexek bir sene snra.bide smdi ise grdimde biraktim mamtigi olusuyo bynimde...is hic aklmda yoktu pat die cikti.ondanda duygusal bakiyorum biraZ

ayni bnde senn gibiym kndmden baskasina guvenmiyorum...ama bunu asmaliyim diye de krse alissn istiyorum

evet sanki terkediyorm sanki tek bnm cocugum var arkadas...is icinde tesekkur ederim

Evlat başka bişey doğal böyle hissetmeniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynî dertten muzdaribim.. oğlumu artik kreşe göndermem gerekiyor fakat gonderemiyorum. Sırf kendim için. . aslında,oğluma haksızlık ediyorum farkındayım. .

ona hp guzel anlatiyorum cok mutlu oluyorum annecim diyorum..sarkilar ogren banada anlat diyorum

ayy canm yaa iste onu kucagima aldim ta hayat kizim oldu sadece herseyi terkettim erteledim galiba buyudune inanamiyorum halbuki bikac zaman snra okul yasi gelecek...snra smra bizler gibi evlenip gidecek yillaaarr snra ama sanki bn hp ynnda olmaliyim ki korumaliyim...iste ne zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…