DUYGUSALLIK .

alyanak258

Böyle mi olmalı solmalı sevgililer?
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.082
1.465
53
Aranızda çok duygusal olup , ota b*ka ağlayan var mı ? En son ne için üzüldünüz mesela ? Duygusallıktan kurtulan var mı ?

Hamilelik doneminde ve 1 yil sonrasinda herseye agliyordum... Cok sukur simdi gecti yine uzuldugumde kirildigimdaa gliyorum ama azaldii

Ben de aglayamiyorum ya. Tamam uzuluyorum da hic etkilenmem. Bir sikintim var belli yani. Olumsuz olaylara aglamak gayet normal bir tepki bana gore.

Kucukken herseye aglardim. sokaktaki dilenciye, yagmurda islanan kediye, takvimde gordugum ac esmer cocuga... Allahim derdim dua ederdim al icimden su vicdani ben uzulmek istemiyorum... sonra buyudum ama hala ayniyim... televizyondaki habere de aglarim dershanenin onundeki pil satan gorme engelli amcaya da suriyeli bebeklere de ... iyi ki almamis Allah icimdeki vicdani simdi sukrediyorum. siz neden muzdaripsiniz?..

Kucukken herseye aglardim. sokaktaki dilenciye, yagmurda islanan kediye, takvimde gordugum ac esmer cocuga... Allahim derdim dua ederdim al icimden su vicdani ben uzulmek istemiyorum... sonra buyudum ama hala ayniyim... televizyondaki habere de aglarim dershanenin onundeki pil satan gorme engelli amcaya da suriyeli bebeklere de ... iyi ki almamis Allah icimdeki vicdani simdi sukrediyorum. siz neden muzdaripsiniz?..
Canım bende senin gibi çok vicdanliyim ama insan çok yıpranıyor zamanla. Daha 18 yaşındayım. Daha şimdiden kalbimi falan zorluyor herşey.

Bir haftadır ben çok duygusalım, durup dururken gözlerim doluyor, akşam sinemaya gittik, düğün derneği izlemeye ya orada bile gözümden yaş gelecekti nerdeyse.Neden böyle oldum ki ben?

Bazen sebebsiz ce ağlarım. Sonra sebeb ne ki ağlıyorum derim... Ardından kendiMi mal ilan eder, saygı duyarım. Ha ara sıra da tebrik ederim kendiMi.

Hayvanlar konusunda çok hassasım. Yolda ezilmiş halde görünce ağlarım, etraftan da yardırganır. Hiç de umrumda değil her şeye dik duran robotlar o ayrı.
ama aşırı mı aşırı işte...

Hamilelik doneminde ve 1 yil sonrasinda herseye agliyordum... Cok sukur simdi gecti yine uzuldugumde kirildigimdaa gliyorum ama azaldii

Ben de aglayamiyorum ya. Tamam uzuluyorum da hic etkilenmem. Bir sikintim var belli yani. Olumsuz olaylara aglamak gayet normal bir tepki bana gore.

İnsan yaşamadığı yillarca aklina dahi gelmeyen deprem için ağlar mi tum gece ? ya gittim annem babam uyuduk . soruyorlar diyemiyorum ki iki yaşimda hiç haberimin bile olmadigi deprem için agliyorum .

Bende herseye ağlarım. Hic sevmiyorum bu özelliğimi çünkü kendimi savunamiyorum. Birsey oluyor aslında benim suçum yok ama o sirada cevap verirken Ağlıyorum konuşamiyorum. Ve haksiz gibi ortada kalıyorum. Nefret ettim bi kez daha kendimden.

Ben çok kizdirdiysa beni ve oğluma bagirdiysam onu uyuttuktan sonra bi vicdanimi skiyolar sanki. . Kötü anneyim nasıl bagirabildim diye oturup agliyorum. Bide tv de şehit cenazeleri izleyince Tutamıyorum kendimi pıtır pıtır akiyo

İnsan yaşamadığı yillarca aklina dahi gelmeyen deprem için ağlar mi tum gece ? ya gittim annem babam uyuduk . soruyorlar diyemiyorum ki iki yaşimda hiç haberimin bile olmadigi deprem için agliyorum .
Höh be , o kadar da değil :) beterin beterine rastladık iyi mi . ;)

Regl öncesi 2 gün durduk yerde ağlayasım geliyor. Sonra geçiyor. En son olumlu olmasını istediğim bir şey vardı ya olumsuz olursa diye düşünüp ağladım.

Back
X