DUYGUSALLIK .

Ama senin ders çalışman gerekirken buna kafayı yorarsan ilerde daha çok aglayabilirsin. Abla tavsiyesidir.

bişey duyar ağlarım
bişey düşünür ağlarım
bişey görür ağlarım
bişeye sinir olur sinirden bile ağlarım
ağlamak isterim hiç sebepsiz ağlarım
beni gören çok güçlü, çok metanetli sanır. ama ota b.ka ağlarım. tek yapabildiğim birilerinin yanında ağlamamak. kuyruğu dik tutuyorum.

Gururuma dokunan seylere ağlıyorum genelde. Hatta o kadar duygusuz bi insan oldum ki ölümlere bile üzülemiyorum. Ailemin katkilariyla bu hale geldim sagolsunlar

aglamak güzeldir ruhun abdest almadi demektir derler..bence güzel bir özellik bende çok zor ağlarim oluncada çok alakasiz zamanlarda ağlarim..ama kolay ağlamayi isterdim insan ağlayinca rahatliyor gercekten ben bunu basaramiyorum içten içe çok sikintili oldugumda bile ağlayamadigim için boguluyorum resmen...

Üzülünce değil sinirlenince gözlerim dolar benim...
Gözlerim uzaklara dalınca da hıçkıra hıçkıra ağlarım...
Neyse... :KK14:

Ben çok ağlarım, herşeye ağlarım... Haberleri izleyince mutlaka ağlarım, duygusal müziklerde ağlarım.. Küçükkende lakap takmışlardı sulu göz diye hakkını veriyorum :)

Aranızda çok duygusal olup , ota b*ka ağlayan var mı ? En son ne için üzüldünüz mesela ? Duygusallıktan kurtulan var mı ?

Hachiko filminin son sahnesinde hungur hungur agladim. Babam bana birak bagirmasini ters baksa aglarim... ama sadece babam aglatabilir beni birde kocam.. :) bende regl donemlerinde oluyo cnm seninkide ondanmi acaba ?

Ben hiç duygusal değilimdir ama ağlayan birini görünce dayanamam canım çeker..

En son bi kaç saat önce big brother da hiç sevmediğim onur adlı çocuk ağlıyordu..

Neye ağlıyordu onu bilmiyorum ama hemen başladım ağlamaya..gereksiz ne varsa yaparım.

televizyon seyrederken ağlayabilirim.
yolda yürürken güzelliklerden etkilenip allaha şükredrken ağlayabilirim.
sevinçten ağalayabilirim.
şarkı söylerken efkarlanıp ağlayabilirim.
kahkaha atarken gülme krizine girip ağlayabilirim.
sexte doyum noktasına ulaştığımda ağalayabilirim...
biri ağlamakmı dedi...
daha arada atladıklarımda vardır..

:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Bende alabildiğine soğuk kanlıyım No duygu :KK53:.. Ama birisi sataşır bulaşırsa sinirlenirim.. Yani çok negatif biriyim yahu :KK70:
Birde, duygusal olmak iyidir de abartılı değilse sorun yok.. Şahsen gık deyince 2 gözü 2 çeşme insanların çok olduğu çevreden geldim..

:KK3: buyrun benim:KK25: eşim küçük emrah der bana oyüzden:confused:
Aynı ben .

Ben çok kizdirdiysa beni ve oğluma bagirdiysam onu uyuttuktan sonra bi vicdanimi skiyolar sanki. . Kötü anneyim nasıl bagirabildim diye oturup agliyorum. Bide tv de şehit cenazeleri izleyince Tutamıyorum kendimi pıtır pıtır akiyo
O sanırım vıcdandan. Bende kardeşlerime karşı öyleyım .

bişey duyar ağlarım
bişey düşünür ağlarım
bişey görür ağlarım
bişeye sinir olur sinirden bile ağlarım
ağlamak isterim hiç sebepsiz ağlarım
beni gören çok güçlü, çok metanetli sanır. ama ota b.ka ağlarım. tek yapabildiğim birilerinin yanında ağlamamak. kuyruğu dik tutuyorum.

Lıse hayatım boyunca hıc aglamaıdm mesela bende dık tutarım kuyrugu cok yakınlaırm bılır duygusal oldugumu .

Gururuma dokunan seylere ağlıyorum genelde. Hatta o kadar duygusuz bi insan oldum ki ölümlere bile üzülemiyorum. Ailemin katkilariyla bu hale geldim sagolsunlar

Bende eskıden pek aglamazdım.

aglamak güzeldir ruhun abdest almadi demektir derler..bence güzel bir özellik bende çok zor ağlarim oluncada çok alakasiz zamanlarda ağlarim..ama kolay ağlamayi isterdim insan ağlayinca rahatliyor gercekten ben bunu basaramiyorum içten içe çok sikintili oldugumda bile ağlayamadigim için boguluyorum resmen...

Oda sorun buda valla .

Üzülünce değil sinirlenince gözlerim dolar benim...
Gözlerim uzaklara dalınca da hıçkıra hıçkıra ağlarım...
Neyse... :KK14:

Ben her turlu aglarım farketmıyor .

Ben çok ağlarım, herşeye ağlarım... Haberleri izleyince mutlaka ağlarım, duygusal müziklerde ağlarım.. Küçükkende lakap takmışlardı sulu göz diye hakkını veriyorum :)

Oo gel sarılalım kardeşim :D

Doğurdum ve kurtuldum:KK49:şaka bi yana konuya bağlı ama yaşadıklarım beni ruhsuz yaptı artık çok zor ağlamam..

Oda ıyıymıs . :)

Hachiko filminin son sahnesinde hungur hungur agladim. Babam bana birak bagirmasini ters baksa aglarim... ama sadece babam aglatabilir beni birde kocam.. :) bende regl donemlerinde oluyo cnm seninkide ondanmi acaba ?

Ben babamla cıddı bır sey konusamam mesela aglaırm hemen .

Ben hiç duygusal değilimdir ama ağlayan birini görünce dayanamam canım çeker..

En son bi kaç saat önce big brother da hiç sevmediğim onur adlı çocuk ağlıyordu..

Neye ağlıyordu onu bilmiyorum ama hemen başladım ağlamaya..gereksiz ne varsa yaparım.

Aynen nerde gereksız ıs var orda aglarım .

boşlukta olan kişiler ota çöpe ağlar. boşlukları doldurmak lazım

Belkıde psıkolojık yanlızlıkan vs olabılır .

televizyon seyrederken ağlayabilirim.
yolda yürürken güzelliklerden etkilenip allaha şükredrken ağlayabilirim.
sevinçten ağalayabilirim.
şarkı söylerken efkarlanıp ağlayabilirim.
kahkaha atarken gülme krizine girip ağlayabilirim.
sexte doyum noktasına ulaştığımda ağalayabilirim...
biri ağlamakmı dedi...
daha arada atladıklarımda vardır..

:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Ayy yanlız değilmişim bırde ben aglayınca duramıyorum . Nöbet nöbet ağlıyorum gunum tamamen gıdıyo mesela .

Bende herseye aglayanlardanim sanki gecmiyoro_O

Benım sonradan oldu sankı eskıden bu kadar değildi gibi .

Bende aglarim. Yuzum konusunda cok hassasim kardeslerimle arada kavga ediyoruz yuzume tirnagi yada bisey gelince hemen aglayabiliyorum. Ve bogazimda agri oluyor tutunca mi artik bilemem ama normal galiba kadiniz biz duygusaliz iste.:KK19:

Son düzenleme:
Aranızda çok duygusal olup , ota b*ka ağlayan var mı ? En son ne için üzüldünüz mesela ? Duygusallıktan kurtulan var mı ?
Ben komedi filmlerinde herkesin güldüğü sahneye ağlayan bi insanım..
Televizyonda izlediğim bi haberden etkilenir saatlerce düşünürüm, ağlarım.. Her şeyi kafama takmakta üstüme yok..

Bende aglarim. Yuzum konusunda cok hassasim kardeslerimle arada kavga ediyoruz yuzume tirnagi yada bisey gelince hemen aglayabiliyorum. Ve bogazimda agri oluyor tutunca mi artik bilemem ama normal galiba kadiniz biz duygusaliz iste.:KK19:

Ben de çok sınırlenır hırslanırsam ağlaırm mesela .

Back
X