duygusuz cinsellik olurmu???

hımm kıvanç varsa iş değişir tabi

yani ben onu ünlü olmasa da beğenirdim.o da görse kesin beni beğenirdi

olurdu yani,neden olmasın:78:

Gönlümde kimse yoksa olabilir aslında şeytana uyalım gitsin gibi olursa olur ama ciddi yorumum evlenmeden olmaz olamaz.

Erkekler için bir önemi oldugunu sanmıyorum, bi kadınla birlikte olmaları için sevmeleri gerekmiyor
ama kadınlar için duyguları çok önemli az sayıda kadın duygusal bag kurmadan cinsellik ister yada bana öyle gelioo nebilimmm

kıvanç kenan değilde murat bozu kimseye değişmem

avucumuda yalayım bi dakka

ne kıvanç ne murat ne justın en güzeli sevdiğim olurdu herhalde severek aşık aşık sevişmek oh bundan ala mutluluk olurmuydu bee:)))

erkekler gibi ihtiyaç olarak görmüyoruz biz seksi
erkek bir lafa tav olur , kadın erkeğin bir hareketiyle cinsellikten soğuyabilir.
kadın için erkeği istemesi ,arzulaması, duygusal bağ kurması lazım

hımm kıvanç varsa iş değişir tabi

yani ben onu ünlü olmasa da beğenirdim.o da görse kesin beni beğenirdi

olurdu yani,neden olmasın:78:

kıvancı duyunca ağzının suyu aktı gene yani
bende justini düşündümde

ayyyy ben hangi birini düşüneyim acabaaaaa:26::26::26::26:
yaaa ben bian burak özçiviti düşündümde kesinlikle hayır diyemezdim, :78::78::78::78:

ayyyy ben hangi birini düşüneyim acabaaaaa:26::26::26::26:
yaaa ben bian burak özçiviti düşündümde kesinlikle hayır diyemezdim, :78::78::78::78:

gerçek hayatta böyle müthiş irkekler yok çünkü sıraya koyalım bencee

kıvança hayır diyecek kadın yoktur heralde

oo beybi nassı bi şeysin sennn

anneminde dediği gibi beni hep ayılar buluyo böyle oluncada kıvança asılıyorum

ahh bu ben

uyyyyy tirledim haaaaa:78::78::78:
ya ben ona hayır desem bile o baklava dilimlerine asla hayır diyemem ayyy biri bizim ateşimizi söndürsün

kısacası kızlar bize çekici gelen kaslı bir ficütttt ve hafif üzerindeki kıllar kaarizmatik bakışıda ekle ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…