duygusuz cinsellik olurmu???

allah sizi napmasın ya ölldüm gülmekten

az kaldı konuyu geyiğe çevirmekten ceza alcaz

kıvanç yüzünden hep ceza alıyorum

hele ben ne rahat konuştum şuan yaa
ama kanka erkekte kıl,kas ve bakış üçlemesi çok çekici yaaa wuhuhuhuuhu uhuhuhuuhu
şeyy sanırım sıcak olduuu

kankaa sennde ne cevherlervarmış
ozaman kıvanca özel bi topik açalım biz:86: hep ondan bahsedelim

yiycen teppüğü şimdi

kıvanç benm el sürdürtmem ben onun yüzünden kaç kere ceza aldım

yanio kapıldı vermem

aç bi topik gelelim kız

Her gündüz ve her gece bir sürü insan duygusuz sanal seks yazışıyor. Fikren uyum hissedenler realiteye taşıyor, duygusuz sevişiyor.

Ten uyumu dedikleri şey fikir uyumu değil midir zaten? Fantastik düşlerini seviştirebiliyorsan tensel uyumu yakalamışsındır, seks dışında fikren de örtüşüyorsan, Hayat sana güzel

Yatak ruhun uyuşuyorsa, sevmeyi hissetmiyorsan, duygusuz seks yapmaya mani değildir sevmeme halin.

duygusuz derken sevmediğin birini kastediyorsan tabiki olabilir çünkü karşındaki erkeği sevmesende bi çekim varsa şehvet gibi duygular o zaman neden olmasın ama durduk yere ortada kimse yokken canım sevişmek istedi diye gidip birini bulup (erkeklein yaptığı gibi) birlikte olmak hiç bir kadının yapacağı bişey değildir..Kadınlar sevmese bile karşı tarafın bişeyler hissettirmesi şart ama ne yazık ki erkekler için geçerli değil onların sadece canı ister gerisi önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…