duygusuzluğa isyan :((

bir daha görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım kızlar ama olursa elbette dışarda olur...
evet sanırım cool tavırlarından etkilendim ama şimdiye kadar gözümde hiç iyi bir profil çizmedi..
yaşı olmuş 32 daha ne arıyo bi anlasam:(( halbuki güzel olabilirdi...

burdaki konuları okudukça erkeklerden tiksindim okudukça tiksindimm:44:
eve gel film izleyelim nedir ya..
yok ya yok, artık erkekler eve atıp atamayacağına bakıyor,atıyosa tamamdır, atamıyorsa yol ver sıradakini dene..kısır döngü.
allahım sen bunları toptan piyasadan çek nolur..:14:

bir daha görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım kızlar ama olursa elbette dışarda olur...
evet sanırım cool tavırlarından etkilendim ama şimdiye kadar gözümde hiç iyi bir profil çizmedi..
yaşı olmuş 32 daha ne arıyo bi anlasam:(( halbuki güzel olabilirdi...

valla canım sen bilirsin tabi ki ama hoş deil evde film izleme tavrı. akıldan geçen niyeti bilemeyiz diyecem ama daha 2. görüşmede evde film izleyelim fikri bana pek masum gelmiyor maleseff :44:

ayy çok sinirler yaa.. eve gitmesen soğuk deyip bir daha senle görüşmeyecek, gitsen basit kız diyecek.. aayyy hepsinin köküne kibrit suyuu :47::47:

valla canım sen bilirsin tabi ki ama hoş deil evde film izleme tavrı. akıldan geçen niyeti bilemeyiz diyecem ama daha 2. görüşmede evde film izleyelim fikri bana pek masum gelmiyor maleseff :44:

ayy çok sinirler yaa.. eve gitmesen soğuk deyip bir daha senle görüşmeyecek, gitsen basit kız diyecek.. aayyy hepsinin köküne kibrit suyuu :47::47:

ister basit desin ister naparsa yapsın canım yaa..
ben bi de doktora yapmama rağmen kendimi onun yanında kötü hissettim baya iyi bir eğitimi var çok klas bir yerde çalışıyo fln..
ama demekki bunlarla adam olunmuyo.. cidden o kadar cool davranıyo ki.. zannedersin 20 tane kız var elinin altında.. belki de vardır bilemicem ama ben onlardan biri değilim bunu da farkeder yakında:))

2.bulusmada eve cagirma ne yaa,biraksn bu ayaklari..en modern olan bi erkek bile eger niyeti duzgunse eve falan cagirmaz. Eger cok istiyorsa bulusmayi israr eder, sen de dersin acik acik disarda bulusmayi tercih ederim diye. Buna yadirganacak hicbisey yok,o kendini sorgulasin once.

canım merhaba, konunu baştan sona okudum ''birebir'' aynı durum içindeyiz. erkeklerden nefret ediyorum!! biz de buluştuk canım 1 defa, arada görüşüp ona göre karar veririz dedi ama ne ikinci buluşma lafı var ne geleceğe dair bi ima.. sadece mesaj yazıyor, günaydınmış, iyi gecelermiş.. sanki biz dostuz da. sinir oluyorum arkadaşım, seni de çok iyi anlıyorum. kendimi o kadar ezik hissettim ki anlatamam, dediğin gibi bu ne rahatlık bu ne özgüven?? ben de başka alternatifleri değerlendirdiklerini düşünüyorum açıkçası, günahlarını almayayım yine de ama.. biz 3 aydır mesajlaşıyorum 1 kez buluştuk o da 1 ay olcak hala mesaj yazmaya devam ama gerisi yok. ben de kendimi bir adım geri çekme kararı aldım bu geceden itibaren, ben onun ne kankasıyım ne dostuyum ne arkadaşıyım. keza sen de öyle.. şuan çok sinirlendim :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: bir adım değil 2 adım geri çekilelim canım, bakalım ne olucak :(

canım merhaba, konunu baştan sona okudum ''birebir'' aynı durum içindeyiz. erkeklerden nefret ediyorum!! biz de buluştuk canım 1 defa, arada görüşüp ona göre karar veririz dedi ama ne ikinci buluşma lafı var ne geleceğe dair bi ima.. sadece mesaj yazıyor, günaydınmış, iyi gecelermiş.. sanki biz dostuz da. sinir oluyorum arkadaşım, seni de çok iyi anlıyorum. kendimi o kadar ezik hissettim ki anlatamam, dediğin gibi bu ne rahatlık bu ne özgüven?? ben de başka alternatifleri değerlendirdiklerini düşünüyorum açıkçası, günahlarını almayayım yine de ama.. biz 3 aydır mesajlaşıyorum 1 kez buluştuk o da 1 ay olcak hala mesaj yazmaya devam ama gerisi yok. ben de kendimi bir adım geri çekme kararı aldım bu geceden itibaren, ben onun ne kankasıyım ne dostuyum ne arkadaşıyım. keza sen de öyle.. şuan çok sinirlendim :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: bir adım değil 2 adım geri çekilelim canım, bakalım ne olucak :(

haklısın arkadaşım.. senin de epey olmuş ama en azından günaydın msjı fln var benimki işi düşmeden msj bile atmıyor:))
pztsi buluşalım dedi ben konuşuruz dedim bozuldu.. bir daha arıcanı bile sanmıyorum.. ama ben de artık adım atmıcam canım sıkıldım çünk bu meseleden.. sen de gelişemlerden beni haberdar et olur mu? burdan yazışırız.. hayırlısı bakalım hakkımızda:))

kızlar durum bildiriyorum:)
pztsi fln lafı edilmişti en son biliyosunuz.. bugün aradı ben de olabilir dedim bakalım ne dicek diye nerde olsun dedim o da sen bilirsin dedi ben de bir alışveriş merkezi önerisinde bulundum o da tmm dedi.. sonra yemek yedik fln oturduk biraz bugün daha sıcaktı güzel vakit geçirdik.. hiç aramıyosun dedim o da sen beni perşembe ekince arayamadım dedi.. bana msj atmana uyuz oluyorum dedim belki uygun olmazsın fln diye dedi gerçi ona pek inanmadım ama neyse:) bugün ilk buluşmadaki kdr hoş görünmedi gözüme ama yine de hoştu:) bakalım nolcak bundan sonrası...

Back
X